Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

emre bildiğin itici gıcık.... püffff kendini bişi sanıyo.... totomun kenarı.... ama çağlama laf yok reca ediciğim...
Ayy kara kura bişey yaaa
Ben sevemedimm.İtici geliyorr.Gerçi tv izlemediğim için ve magazin takip etmediğim için pek de tanımam
Kıskandım herhal çöp gibi

tifafanny nasıl dalak bırakıcak kadar mı link atarmısın merak ettim bu arada menüde sporda süper

Anladım şekerim.Kp içinde çok geçmiş olsun.

dur artık canım çatlattın beni bugun
durmammm yıllardır duruyorum zaten :)
hem kız yarım çekiyorum mekik kasmıyorum o kadar büyütülecek bişey değil ki
ama bu aksam daha yapmam yeter günlük enerjimi attım :))

Ohh ohh tak bakalım motoruu...Aklıma gelmişken bende rakibeme meydan okuyayımm..
ycfa sevgili rakibem. Bu hafta seni geçeceğimi özenle vurgulamak isterimmm..
Bu arada - kaçtasın merak ettimm.
Sabit canim ya aldiklarimi vermeye calisiyorum 1.1 kilo gitti aldikalrimdan 1.2kaldida cuma hesabi 61.2 den yapmam lazim sen beni gecebilirsin kzuum

yok çok iyi şimdi iyileşti bişeyi kalmadı çok şükür
Aman Allah bidaha göstermesin canım çokk geçmiş olsun
iyi yapmışsınız istanbuldan gelmekle bide sizinkileri taşıyın oraya bence en güzel o zaman olur

Aman Allah bidaha göstermesin canım çokk geçmiş olsun
iyi yapmışsınız istanbuldan gelmekle bide sizinkileri taşıyın oraya bence en güzel o zaman olur
ayy keşkede geçen sende annemler samsuna ev yaptı orda sahilde oturuyor annanemler yer verdi oralar çok güzel denizin dibine gelmezler buralara yazın oraya gidiyorlar kışın istanbula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…