- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.621
Ayy kara kura bişey yaaaemre bildiğin itici gıcık.... püffff kendini bişi sanıyo.... totomun kenarı.... ama çağlama laf yok reca ediciğim...
tifafanny nasıl dalak bırakıcak kadar mı link atarmısın merak ettim bu arada menüde sporda süper@kollontaid_mndc
menüm
sabah
ılık limonlu su yarım litre
50 ip
kahvaltı
2 yumurta yağsız tavada
1 dilim tam buğday ekmeği
2 ceviz
öğlen
1 minik muz
1 kase nesfit sütsüz
ara 1 mandalina
akşam
1 haşlama baget
1 kase yoğurt
spor
4 mil leslie
5 dk tiffanny --- dalağı bıraktık gene tiffannye
50 squat
100 ip -- ceza
Anladım şekerim.Kp içinde çok geçmiş olsun.yokkk hayatım kasaba bildiğin burası eşim buralı sağlıkçı 9 sene oldu geleli ailesi burda diye burayı istedi geldik kayınpederim prostat kanseri idi bi evin bi oğlu dayanamadı babasına bende eşime geldik istanbuldan annemler istanbul güngörende
Musluğa dayandın heraldeılık limonlu su yarım litre
yaww 50 mekik çektim altı üstü o süre zarfında nasıl magazine bağladınız yuhhh
btlbetul menünde pek güzelmiş kızçem :))
yok çok iyi şimdi iyileşti bişeyi kalmadı çok şükürAnladım şekerim.Kp içinde çok geçmiş olsun.
tifafanny nasıl dalak bırakıcak kadar mı link atarmısın merak ettim bu arada menüde sporda süper
yaww 50 mekik çektim altı üstü o süre zarfında nasıl magazine bağladınız yuhhh
btlbetul menünde pek güzelmiş kızçem :))
durmammm yıllardır duruyorum zaten :)dur artık canım çatlattın beni bugun
Musluğa
tifany de tifanymiş çok hoşuma gitti kopyalım bari bende yarın yapım boyle linklerin varsa at banada çok araştırmadım benaslında değil de vücut her zaman hazır olmuyor her spora.... bu günde o günlerden biri....
Sabit canim ya aldiklarimi vermeye calisiyorum 1.1 kilo gitti aldikalrimdan 1.2kaldida cuma hesabi 61.2 den yapmam lazim sen beni gecebilirsin kzuumOhh ohh tak bakalım motoruu...Aklıma gelmişken bende rakibeme meydan okuyayımm..
ycfa sevgili rakibem. Bu hafta seni geçeceğimi özenle vurgulamak isterimmm..
Bu arada - kaçtasın merak ettimm.
Aman Allah bidaha göstermesin canım çokk geçmiş olsunyok çok iyi şimdi iyileşti bişeyi kalmadı çok şükür
Kuzum sen verebildinmi cumadan beriGelecekler geleceklerrr...
Bak gör bikaç aya 38 lere bile düşeceksin sen azimlisinn
ayy keşkede geçen sende annemler samsuna ev yaptı orda sahilde oturuyor annanemler yer verdi oralar çok güzel denizin dibine gelmezler buralara yazın oraya gidiyorlar kışın istanbulaAman Allah bidaha göstermesin canım çokk geçmiş olsun
iyi yapmışsınız istanbuldan gelmekle bide sizinkileri taşıyın oraya bence en güzel o zaman olur
Ooo izinde gelddiiiii...Sabit canim ya aldiklarimi vermeye calisiyorum 1.1 kilo gitti aldikalrimdan 1.2kaldida cuma hesabi 61.2 den yapmam lazim sen beni gecebilirsin kzuum
Yok malesefffKuzum sen verebildinmi cumadan beri
tek kalçamı çalıştırıyor tiffany işe yarıyormu?şu tiffanny nin giydiği şort südyen gibi takımdan aldım bu gün geldi :))) giymez olaydııııığğğm....
bendeki şekli ahanda aşağıdaki gibi...........
Eki Görüntüle 1780404
ooğğğfffff hani verdiğim kilolar
şu tiffanny nin giydiği şort südyen gibi takımdan aldım bu gün geldi :))) giymez olaydııııığğğm....
bendeki şekli ahanda aşağıdaki gibi...........
Eki Görüntüle 1780404
ooğğğfffff hani verdiğim kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?