- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.661
sen dalak bırakıyosan ben dalak böbrek karaciğer kalp safra kesesi hepsi kalır o zaman
Belkide öyle bişey vardır. Bilmem ki??alma izin falan dayan biraz daha olmazsa listeye girmezsin ama gitme biryere yoksa alırsın troid gibi bişeyin olmasın ben devlet hastanesinde gittim diyetisyene önce dahiliyeye yönlerdiler butun tahlillerim oldu sorun olmayınca yönlerdiler diyetisyene sende git olmadı....
hemde ne ham olmamış kavun gibi kelek kelek benim şu anki halimöncesinde leslie yap mutlaka çünkü hızlanıyolar birden eğer benim gibi hamsan bırakırsın ....
aayy ben çok tez canlıyın nerem ağrırsa doktorun kapısına diklirim ağrı eşiğim çok düşük hiç çekemem ağrı hemen giderim kurtulurum o yüzden git benim cuma günü dişçide randevum var aynı dolgu olucakBelkide öyle bişey vardır. Bilmem ki??
Drden nefret ediyorumm.
Gitsem önce diş için gideceğimm. Dolgu gerekiyor ama ben hep erteliyorum.Yakında dolguda kurtarmayacak..
Tamm bidaha kaldırıyorumm..Gene sayfa sayfa mesaj okudum anca bitti hatunlar.
Tebrik ederim canim, cok iyi..
Senin de gayet iyi canim menun
Hey masallah bravo :)
Bu da guzel canim :))
Aferin sana. Biraz rakip sözü dinlesene sen
Yookk canımmm....demez dermi hiç
hadi kolay gelsin :))yeminle yazdıklarınızı yakalayamıyorum resmen çenenizin bağı çözüldü :)))))))))))))))
neyse ben sofra hazırlıyım eşim gelicek işten grşrzz
Benim biraz alıştı gibi ama yinede tam sayılmazhemde ne ham olmamış kavun gibi kelek kelek benim şu anki halim
:) valla etrafimdaki herkes benzetiyo bilemedim simdi guzelmiyim degilmiyim:)ayyyy o zaman pek güzelsin sen biz ailecenek gördüğümüzden beri hayranız hatuna en çok ta ablam beğenir... ben çağla şikel hastasıyım.... s.lak emre bırakılır mı o hatun.....
vallahi gözlerin o renkse güzelsin şekerim bence:) valla etrafimdaki herkes benzetiyo bilemedim simdi guzelmiyim degilmiyim:)
Aslında iyi bişeyyaayy ben çok tez canlıyın nerem ağrırsa doktorun kapısına diklirim ağrı eşiğim çok düşük hiç çekemem ağrı hemen giderim kurtulurum o yüzden git benim cuma günü dişçide randevum var aynı dolgu olucak
Kolay gelsinnnn...yeminle yazdıklarınızı yakalayamıyorum resmen çenenizin bağı çözüldü :)))))))))))))))
Bizim oralarda çeneni akşamdan suyamı koydun falan derlerr...yeminle yazdıklarınızı yakalayamıyorum resmen çenenizin bağı çözüldü :)))))))))))))))
İçin güzelse gerisi boşşşş....:) valla etrafimdaki herkes benzetiyo bilemedim simdi guzelmiyim degilmiyim:)
süppersin canımmmmmkollontai ycfa ebrusonmez
Menum:
1 bardak ılık limonlu su
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk suzme peynir
Ceyrek domates, salatalik
Yarim biber
2 yaprak marul
4-5 dal maydanoz
3 siyah zeytin
2 fincan sekersiz cay
Ara: 1 kupa sade filtre kahve
Ogle:
1 kase mercimek corbasi
100 gr tavuk doner
Salata
Ayran
Yemegin ustune de 1 fincan sekersiz turk kahvesi içtim.
Ara: yarim avuc kadar kuru üzüm (spor oncesi enerji versin diye)
Aksam:
1 kase mercimek corbasi
2 kucuk parca tavuk izgara
Ayran
Salata
Birazdan yesil cayimi içeceğim.
Su 3 lt
Spor:
30 dk açık havada koşu + yürüme (endomondo'ya gore 282 kalori yakmisim)
650 ipli ip atlama
Yatmadan once de 50 squat, 50 ucgen, 50 de ic bacak egzersizi yapayim diyorum. Buraya yazayim ki yapmak zorunda kalayim:)
Izni vrdimm sana artik:) saka bi yana aldiklarimdan kurtulamadim ebru yaaaOoo izinde gelddiiiii...
Maşallah canımmm.kollontai ycfa ebrusonmez
Menum:
1 bardak ılık limonlu su
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk suzme peynir
Ceyrek domates, salatalik
Yarim biber
2 yaprak marul
4-5 dal maydanoz
3 siyah zeytin
2 fincan sekersiz cay
Ara: 1 kupa sade filtre kahve
Ogle:
1 kase mercimek corbasi
100 gr tavuk doner
Salata
Ayran
Yemegin ustune de 1 fincan sekersiz turk kahvesi içtim.
Ara: yarim avuc kadar kuru üzüm (spor oncesi enerji versin diye)
Aksam:
1 kase mercimek corbasi
2 kucuk parca tavuk izgara
Ayran
Salata
Birazdan yesil cayimi içeceğim.
Su 3 lt
Spor:
30 dk açık havada koşu + yürüme (endomondo'ya gore 282 kalori yakmisim)
650 ipli ip atlama
Yatmadan once de 50 squat, 50 ucgen, 50 de ic bacak egzersizi yapayim diyorum. Buraya yazayim ki yapmak zorunda kalayim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?