- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.701
Hadi bakalim göreceğizben yarın bikere atlıcam 800 ipi sonrada beni acile götürürler artık kim bulursa
Vayy vayy vayyyBeni buna siz mecbur ettiniz
Tatlım halin varsa kalk 400ünü şimdi atlaben yarın bikere atlıcam 800 ipi sonrada beni acile götürürler artık kim bulursa
Benim ipim yok...Burada bulamamış eşim.Bana netten al diyoKolaysa sen atla 1000 tane ipli de gorelim
Tamm kaç bakalımm..Bende kalkıp ip atlayayımda seni geçeyimm.Hanimlar bana musaade biraz işim var. Cok konusup sayfalarca mesaj okutturmayin
bende bu kalolu çamaşır ipleri var hani içi tel dışı kablo gibi kız onlarla atlıyorum atlamab nipi değil ama çok güzel ne gerek var pahalı iplereBenim ipim yok...Burada bulamamış eşim.Bana netten al diyo
Bende 3 liralık şeye 10 lira kargo geliyor diyorum..Ama alıcam heraldee
Burda nerde olakibende bu kalolu çamaşır ipleri var hani içi tel dışı kablo gibi kız onlarla atlıyorum atlamab nipi değil ama çok güzel ne gerek var pahalı iplere
hımmm bide o var tabi milyoncu ucuzlukçu falan yokmu oralarda ?Burda nerde olaki
Var var.ÇAmaşır ipi ismi değil mi??hımmm bide o var tabi milyoncu ucuzlukçu falan yokmu oralarda ?
içinde tel olanlar var sor belki vardırVar var.ÇAmaşır ipi ismi değil mi??
Yarın çıkayım bakayım.Teşekkür ederim.
tamam ben yatırdım çocuklarıBende bulaşık makinem bitti gidip yerlerine yerleştireyimm.Ama gelcem bi daha..
vallaa muhhabbet hızınız bugün trafik radarına bile yakalanır bu ne ayoollll !!!!!!!!!!!!!!tamam ben yatırdım çocukları
hızlı ve öfkeli kızlar takımı desenevallaa muhhabbet hızınız bugün trafik radarına bile yakalanır bu ne ayoollll !!!!!!!!!!!!!!
konuları bağlayamadım bile okuyorum ama algılayamıyorum
Tamm tatlımiçinde tel olanlar var sor belki vardır
yaww en son inek obasıydık nerelere geldikhızlı ve öfkeli kızlar takımı desene
Ohh ohh..tamam ben yatırdım çocukları
vallaa muhhabbet hızınız bugün trafik radarına bile yakalanır bu ne ayoollll !!!!!!!!!!!!!!
konuları bağlayamadım bile okuyorum ama algılayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?