- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.681
Bizim yerimize de öpayy kızlar bende çocukları yatırıp geliyorum çok konuşmayın beni zahmete sokmayın
:) orasi oyle canim ya dohru soyluyosun ic guzellik onemli bencedeİçin güzelse gerisi boşşşş....
Yüzü güzel olanla 40 gün
Gönlü güzel olanla 40 yıl demişler....
Ayy bende de ne laflar varmışş.Nenelerimin laflarını ezberlemişim resmen
Bem ödem sandıydım..Ama değilmiş sanırımm..Izni vrdimm sana artik:) saka bi yana aldiklarimdan kurtulamadim ebru yaaa
annanemde demirci süleyman çeliklemiş çenennizi der genelde biz çok konuşuncaBizim oralarda çeneni akşamdan suyamı koydun falan derlerr...
huy güzelliği gibi varmı bakın bana dimi amaaaa:) orasi oyle canim ya dohru soyluyosun ic guzellik onemli bencede
Beni buna siz mecbur ettinizMaşallah canımmm.
Bu neböylee döktürmüşsünn..
Ooo havalara bakınızzzkollontai benim cezam bitti, ustune ek olarak 175 fazladan ip atladım haberin olsun canim
Bugun ne kadar felsefe yaaaptımm.TAmm felsefeyide severdim ama bu kadarıda fazla oldu...:) orasi oyle canim ya dohru soyluyosun ic guzellik onemli bencede
annanemde demirci süleyman çeliklemiş çenennizi der genelde biz çok konuşunca
Hava degil korkuyorum kollontai'den, ondan hep bunlarOoo havalara bakınızzz
:) hmmm cuma gorcez diyvemde ins bakalim:) ama ebruda verir ins motivasyonu dustu iyicerakiben korktu kaçtı dedi ona göre :))
ben yarın bikere atlıcam 800 ipi sonrada beni acile götürürler artık kim bulursa3 günde atladı ne havası
Kolaysa sen atla 1000 tane ipli de gorelim3 günde atladı ne havası
yerim seni :))) şaka yaa kolaymı ama cezalar bölünmüyomuş şekerimKolaysa sen atla 1000 tane ipli de gorelim
ben yarın bikere atlıcam 800 ipi sonrada beni acile götürürler artık kim bulursaKolaysa sen atla 1000 tane ipli de gorelim
Evet öğrendim onu. Neyse 1000'li ceza almamaya calisacagiz artik napalimyerim seni :))) şaka yaa kolaymı ama cezalar bölünmüyomuş şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?