- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.721
Üstelik fithızlı ve öfkeli kızlar takımı desene
evet teyzesi kız 7 yaşında oğlumda 3 çü bitirdi :)))Ohh ohh..
Bi kız bi oğlan mı?
O kadar hızlıyız işteeyaww en son inek obasıydık nerelere geldik
yersiniz valla .. diğer topiklere bakmaya gidiyorum anam bir dönüyorum 5 sayfa ilerlemişSen böyle diyorsan yarın yine papara yiyc ezz
Ayy çok güzelevet teyzesi kız 7 yaşında oğlumda 3 çü bitirdi :)))
Yaaa gevezeyiz işte kabul ediyorumm..yersiniz valla .. diğer topiklere bakmaya gidiyorum anam bir dönüyorum 5 sayfa ilerlemiş
Ben sayfayı yenileyene kadar bi bakıyom saayfa atlamışşş...yersiniz valla .. diğer topiklere bakmaya gidiyorum anam bir dönüyorum 5 sayfa ilerlemiş
1.1 i gitti gerisi bende kaldi corba diy yaotimda bugun aksam yogurt ve elma yedim sabah iyi olursa yarinda yogurtla salata yeeim artikBem ödem sandıydım..Ama değilmiş sanırımm..
Ne yapalımki çorba diyeti yapıyorsun değil mi??
rica ediceğim suç demeyelimde yan etki diyelim yemek yiyemeyince çenemize vurdukollontai nin suçu yani
susalım bari millet çok kızıyor desenekonuşun bari ne diyim sabaha millet kulaklarınızı çınlatır
Gider inşallah rakibem benseni bol bol gazlayayım o zamn1.1 i gitti gerisi bende kaldi corba diy yaotimda bugun aksam yogurt ve elma yedim sabah iyi olursa yarinda yogurtla salata yeeim artik
Yat bakalım RakibecimOku oku sonuna gekdim valla yazmaktan korkuyom kizlar ben yazarsam sohbet uzar diye herkese iyi geceker ben yatayim bari cokta yazarsaniz artk okumadan dalarim olaya:)
Az once maden suyu limon yogurt vardiya yaotigimiz onu yaotim ama yogurt yemedimGider inşallah rakibem benseni bol bol gazlayayım o zamn
Ayyy agzindam bal damliyor kiz heoimiz eksileri goruruz ins tartimizdaYat bakalım Rakibecim
Yatta yarına eksilere uyann..
ne işe yarıyo ?Az once maden suyu limon yogurt vardiya yaotigimiz onu yaotim ama yogurt yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?