- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.741
ayy kıyamam merak etme dövmezler :)))))))))))susalım bari millet çok kızıyor desene
kilo vermeye yariyomus canim 2 yemek kasigi yogurt yarim limon 1 madensuyu karistir ic bide tok tutuyormus sabah ac karnina ve yatmadan ben ac karbina icemiyorum midem agrir diyene işe yarıyo ?
650 canım. Geç de kurtul sen de ben de :)Bu arada 600atladım.morordek senin kaçtı seni geçeceğimde??
evet sorun olabilir mide içinkilo vermeye yariyomus canim 2 yemek kasigi yogurt yarim limon 1 madensuyu karistir ic bide tok tutuyormus sabah ac karnina ve yatmadan ben ac karbina icemiyorum midem agrir diye
İyi geceler canımhadi kızlar öptüm hepinizi iyi geceler
Yok canim niye kuseyim kuscek bi durum yok ortada rakibem:)ycfa sen bana küs degilsin di mi canım? Dünkü corba konusunda beni yanlıs anlamadın umarım?
canım sen bi ara bizim takımda yazmıyormuydun tam listeye girecektin kayboldunCok guzel dostlarim oldu kk da baslayip gercek hayatta devam eden. Belki birgun tanisiriz
canım kan değerlerine bi baktırBende anlamıyorum ki
İşte o yüzden diyom bu haftada olmazsa biraz izin alayım veya ayrılayımdiyee
Ay ne bileyim dünden beri konusamadık, dedim acaba alındı mı :)Yok canim niye kuseyim kuscek bi durum yok ortada rakibem:)
İşe yarıyormuydu.Ben tam yapmadım.3 kere yapıp bıraktım.Az once maden suyu limon yogurt vardiya yaotigimiz onu yaotim ama yogurt yemedim
İnşallah canım.Yarından umutluyum.Bu sefer olcak gibi..Ayyy agzindam bal damliyor kiz heoimiz eksileri goruruz ins tartimizda
Kilo aldırıyormuşşne işe yarıyo ?
Hayırlı geceler canmm..Bol eksili günlere uyanalım inşallahayy kıyamam merak etme dövmezler :)))))))))))
azıcık geveze derler.. yuh amma yazmışınız derler ..ne diycekler başka..
neyse bende çıkıyorum arkadaşlar eşim geldi azıcık onunla ilgileniyim herkese iyi geceler
Tamm canım ne demek hemen650 canım. Geç de kurtul sen de ben de :)
İyi geceler canımm.hadi kızlar öptüm hepinizi iyi geceler
İnşallah kaptanım. En sonunda gideceğimm.canım sen bi ara bizim takımda yazmıyormuydun tam listeye girecektin kayboldun
canım kan değerlerine bi baktır
Hanımlarr bakalım bu şirinliğiniz cuma günü bana yenilincede devam edecekmi???Ay ne bileyim dünden beri konusamadık, dedim acaba alındı mı :)
Sevindim o zaman rakibecigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?