- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.761
Aaa olmaz kaptanım.Bu hafta derece alcazz.Takımımıza dokunmaaaabu arada gene çoşmışunuz kızlar oku oku yazacaklarımı unuttum neyse sabah fazla okumam artık çokkonuşmayın iyi gecelert
bi de bu kadar konuşmaya bu hafta derece yapıp notamızı sildiremezsek takımı kapatacam gözlerim zayıfladı yahuu oku oku
İnşallah hayatım.Bol yeşil çay iç ödem yapmasın.Bu cuma da tam regl bekledigim gün... İnsallah cok etkilemez
Kıskanma, her rakibemin yeri ayrı gönlümdeHanımlarr bakalım bu şirinliğiniz cuma günü bana yenilincede devam edecekmi???
Kıskandım mı ne??
Çarşambadan artırayım yeşil çay miktarını :) Saglama alalım.İnşallah hayatım.Bol yeşil çay iç ödem yapmasın.
Aferin, gectin beni, rahatladın mıkollontai 800 cezamı yaptım.
ehhh birazzzKıskanma, her rakibemin yeri ayrı gönlümde
Çarşambadan artırayım yeşil çay miktarını :) Saglama alalım.
Aferin, gectin beni, rahatladın mı
Evet canim Ankaraya gidince diyeti bozdum bir dahada baslayamadim.canım sen bi ara bizim takımda yazmıyormuydun tam listeye girecektin kayboldun
canım kan değerlerine bi baktır
Çok iyi canm.Merhaba bugün biraz geç kaldım çalıştığım için anca gelebildim size bugun ki menümü yazmak istiyorum sabah. Biraz lor peynir. Domates salatalık beş zeytin , bir dilim kepek ekmek
ARA öğün bir elma
Öğlen ve aksam yeşil salata üstlerine peynir aksamınkinedeyumurta koydum
3 lt su
Yesil çay ve sade nescafe içiyorum
Gece yatmadan önce ise bir kase yogurda bir yemek kaşığı keten tohumu atıp yiyorum
İş çıkışıda 20dk yürüyüş
Budiyete başlıyalı18 gün oldu ve ben beş kilo verdim devamı gelcek
Tebrik ederim canım cok iyiMerhaba bugün biraz geç kaldım çalıştığım için anca gelebildim size bugun ki menümü yazmak istiyorum sabah. Biraz lor peynir. Domates salatalık beş zeytin , bir dilim kepek ekmek
ARA öğün bir elma
Öğlen ve aksam yeşil salata üstlerine peynir aksamınkinedeyumurta koydum
3 lt su
Yesil çay ve sade nescafe içiyorum
Gece yatmadan önce ise bir kase yogurda bir yemek kaşığı keten tohumu atıp yiyorum
İş çıkışıda 20dk yürüyüş
Budiyete başlıyalı18 gün oldu ve ben beş kilo verdim devamı gelcek
sagol canım insallah iyilesicem bir an once :)evettt gelelim cevaplara .. cumartesi bu kadaar gevezelik etmedim ben valla masumum ben bu ne ayoll eve gelip okumaya başladığımda aydınlıktı ışığıda yakmadım karanlıktaa okuyorum halaaaa
tövbe tövbee sapıttın kızz
yaşasınnnnn
eh cezasız yadırgarım yaww cezasız ceza olsam olmammıı?
hayırlısıyla olsun bitsin canım, tez vakitte bol şifa diliyorum sana ....
tatlım hoşgeldinn aramıza :)
aa bir hemşeri daha :) aşireti kurucaz burada kafaya koyduk
merhaba canım
haha süpermiş valla o anki yüz ifadelerini merak ettim :)) çılgın kızçeee
recel ne kadar yedin canım?
tatlım rakibeler cok kalabalıklastı, cuma yeniden eslestircem herkesiBoy 1,68- kilo 79 olan ve 10 ayda 15 kilo vermesi gereken birine varsa rakip aranıyoooooorrrrrrrr :))
eneeee beni hafife alıyooo çömeze bak heleeeeyok onlar benden fazla bi kollontai var bu ara ameliyat işleri girdi diye üstelemezse o üstelemez kalanı fena
kapatma yaaaa takımı, saka yaptın dimi kaptanımbu arada gene çoşmışunuz kızlar oku oku yazacaklarımı unuttum neyse sabah fazla okumam artık çokkonuşmayın iyi gecelert
bi de bu kadar konuşmaya bu hafta derece yapıp notamızı sildiremezsek takımı kapatacam gözlerim zayıfladı yahuu oku oku
1 tatlı kaşığı olmamıştır canm. Krebimi bandım ucundan.recel ne kadar yedin canım?
Ne güzeeelyarın pilatese baslıyorum hanımlar
Maşallah akşamda pek bi güzelmişmenum
Sabah
1 muz
oglen
1 kase corba
aksam
sutlu nesquik
has patates has tavuk makarna salatası
su 2 lt
spor
1100 ip atlama (ceza)
jillian level 3
Ama sporla kesin yakmışsındırr.menum
Sabah
1 muz
oglen
1 kase corba
aksam
sutlu nesquik
su 2 lt
spor
1100 ip atlama (ceza)
jillian level 3
Güzelim günü akşamla mahvetmissin bence...menum
Sabah
1 muz
oglen
1 kase corba
aksam
sutlu nesquik
su 2 lt
spor
1100 ip atlama (ceza)
jillian level 3
Ohh ohhhNe güzeeel
Bizim okulun pilates ve yoga dersleri de 7 Mart'ta başlayacakmıs, ben de onlara katılacagım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?