Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptancım sakın kapatma bizi

Ohh ohhh
İnceltiyormu ??
Canım gecen dönem pilatese gitmemistim, sadece yogaya gitmistim. Ekimde başladım, Ocak sonuna kadar sürdü. Ben onun öncesinde hic spor ve diyetle alakası olmayan biri oldugum icin kaslarım baya tembeldi. Yoganın kasları güclendirme acısından cok faydasını gördüm. İnceldim diyemem cunku yediklerime pek dikkat etmiyordum acıkcası. Ama yoga sayesinde squatı vs cok kolay sekilde yapabiliyordum

1 tatlı kaşığı olmamıştır canm. Krebimi bandım ucundan.
tamam canım menun gayet iyiydi zaten afiyet olsun
Ne güzeeel
Bizim okulun pilates ve yoga dersleri de 7 Mart'ta başlayacakmıs, ben de onlara katılacagım :)
yoga da cok faydalı yaptım bi ara, esnemeye inanılmaz katkısı var pilates malzemelerimin tamamı evde var uzun surede ders aldım o yuzden ebruli videolarını yapıyorum evde ben :)

Maşallah akşamda pek bi güzelmiş
Makana salatası falan
dimi ama yarına cezası olan bi ben varım zaten bak bugun 59.9 dum yarın sabah nasıl eksi cıkıcam o salatayla

Güzelim günü akşamla mahvetmissin bence...
haklısın tatlım

spor da yok hafta sonu pogaca olsa sadece 100 yazardım
Yaptım cezam tatlım haberin ola..
Çok güzel bir menü
Harika bravo kız sana

Ben de kemoterapiyle birlikte 30 kg aldim 90 kg ile basladim sayilir. 20 gundur dikkat ediyorum 86 ile 87 arasinda gidip geliyorum.
Canım çokgeçmiş olsun
Rabbim bir daha yaşatmasın.

Vaaaay toprak ekmek yememiş...
Helal olsun sana!

Çok güzel ebru eleştirilecek hiç birşey yok...
Boy 1,68- kilo 79 olan ve 10 ayda 15 kilo vermesi gereken birine varsa rakip aranıyoooooorrrrrrrr :))
Gel anam sende gel biz heinize yeteriz
Dimi şirinem?

Çok güzel betüşüm.
Maşallah bugün herkes harika.
ayy kızlar bende çocukları yatırıp geliyorum çok konuşmayın beni zahmete sokmayın
Hee sen yaz yaz sonra fazla yazmayın olduuu

Çok güzel kuzenciğim..
Afiyet olsun.

menum
Sabah
1 muz
oglen
1 kase corba
aksam
sutlu nesquik
has patates has tavuk makarna salatası

su 2 lt
spor
1100 ip atlama (ceza)
jillian level 3
O makarnanın ne işi var orada
Bende tam anlamiyla yapmamistim ama bu hafta yapcam ise yaramis simdi baktimda:)
Yaaa anam bendemi yapsamki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…