- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.801
Günaydın sanadaGunaydin kizlarr
ne yapıcan şekerim?Çok güzel kuzenciğim..
Afiyet olsun.
O makarnanın ne işi var orada
Yaaa anam bendemi yapsamki?
yok ya ben seni hafife alırmıyım ne haddime senin yaptığın sporları ben şuan rüyamdasagol canım insallah iyilesicem bir an once :)
recel ne kadar yedin canım?
tatlım rakibeler cok kalabalıklastı, cuma yeniden eslestircem herkesi
eneeee beni hafife alıyooo çömeze bak heleeee
kapatma yaaaa takımı, saka yaptın dimi kaptanım
ne yapıcan şekerim?
hıım benim hoşuma gitmedi midem biraz hassasta senin söylediğin gibi hurmayı çizip suya koydum ama sabah içemedim midemi bulandırdı kayısı daha iyi gibi bende ara larda sade yiyiyorum hurmayıycfa nın yaptığı yoğurt sodayı..
Yapsammıki?
bugun işlerimi sıkı tutmam lazım sporu biraz attırıcamhıım benim hoşuma gitmedi midem biraz hassasta senin söylediğin gibi hurmayı çizip suya koydum ama sabah içemedim midemi bulandırdı kayısı daha iyi gibi bende ara larda sade yiyiyorum hurmayı
Çok güzel kuzenciğim..
Afiyet olsun.
Yap vakla tatlim bence iyi geliyoÇok güzel kuzenciğim..
Afiyet olsun.
Mideyibulandırıyor biraz hurma ve suyu ama etkili ve doğal bir müshil..hıım benim hoşuma gitmedi midem biraz hassasta senin söylediğin gibi hurmayı çizip suya koydum ama sabah içemedim midemi bulandırdı kayısı daha iyi gibi bende ara larda sade yiyiyorum hurmayı
Ay heveslendim bugün soda alayımda yapayım..Yap vakla tatlim bence iyi geliyo
Benim dedigim lavaboya cikarmiyo canim yag yaktiriyo ama miden hassassa yapma tabihıım benim hoşuma gitmedi midem biraz hassasta senin söylediğin gibi hurmayı çizip suya koydum ama sabah içemedim midemi bulandırdı kayısı daha iyi gibi bende ara larda sade yiyiyorum hurmayı
Yapanlar var topikte baya kilo vermis kizlar bugun bende de baya etkiliydi:)Ay heveslendim bugün soda alayımda yapayım..
anladım canım ben hurmayı muskaya dedim :)Benim dedigim lavaboya cikarmiyo canim yag yaktiriyo ama miden hassassa yapma tabi
peki tam tarifi nasıl ve ne zamanlarda içiyosun ?Yapanlar var topikte baya kilo vermis kizlar bugun bende de baya etkiliydi:)
Canım yapılışını tam tarif edermisin.Yapanlar var topikte baya kilo vermis kizlar bugun bende de baya etkiliydi:)
peki ne zaman içilicek maden suyumu soda mı?Canım yapılışını tam tarif edermisin.
peki ne zaman içilicek maden suyumu soda mı?
Takimimizin hostesi geldi icmeyen kalmasin haniiiiiiiiimm:)günaydın güzel bayanlar,
yeşil çay saati gelmiştir buyrun efenim.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?