- 29 Temmuz 2009
- 418
- 1.110
- 638
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.841
Çok büyük başarı valla ayakta alkışlıyorum canım seni.Sağol tatlım.
En önemlileri karbonhidrati sabah al ve akşamı protein+sebze ile ile kapat.
En az 1 saat yuru.
En az 2,5 litre su iç.
Ve WC problemi yaşamamaya çalış.
ayyyy süperrr..Evet -600le uyandım :))
Sağol tatlımÇok büyük başarı valla ayakta alkışlıyorum canım seni.
Yap valla ben bu hafta hem danasını hem anasını yiyecem bakalım ne olacak?ayyyy süperrr..
bende perşembe yapayımm
Şişiriyor gaz yapar fazla çokarsın diye düşündüm ama tan olarak bi dayanağım yok.Hayatta yapamazlar
Niye?
Hımm anladım canım.Şişiriyor gaz yapar fazla çokarsın diye düşündüm ama tan olarak bi dayanağım yok.
yumurta diyetin nasıl ? şekerim sırlarını bizimlede paylaş ben 3 gündür eksi falan göremiyorum tartıdaEvet -600le uyandım :))
Dünkü menumu okumadinmi?yumurta diyetin nasıl ? şekerim sırlarını bizimlede paylaş ben 3 gündür eksi falan göremiyorum tartıda
hımmm bakım hemen :)Dünkü menumu okumadinmi?
Orada yazanlar iste..
ama ben hiç kaçamakta yapmadım neden acababende 3 gündür - göremiyorum..bugün az daha dikkat edicem..
bende 3 gündür - göremiyorum..bugün az daha dikkat edicem..
Kızlar her gün eksi göremezsiniz yok böyle birşeyama ben hiç kaçamakta yapmadım neden acaba
Sağol betüşüm.tebrikleeer :)
Teşekkür ederim ama bu sabah yedim 1 dilim tam buğday :)Canım çokgeçmiş olsun
Rabbim bir daha yaşatmasın.
Vaaaay toprak ekmek yememiş...
Helal olsun sana!
Ben şimdi içicem, hatta cevaplar bitsin hemencik kalkıyorum.günaydın güzel bayanlar,
yeşil çay saati gelmiştir buyrun efenim.........
Çekşm yasası mı desem algıda seçicilik mi bilrmrdim :) Pazar akşamı yemek tarifleri istesine girip diyet bölümüne baktım bu tarifi ve birkaç tane daha buldum. Bununla başlıyım dedim tesadüf burda da karşıma çıktı :) Ben dün gece içtim. Diğerlerini de ben yazarım size bugünBuldum....
Göbek Eritme Karışımı Malzemeleri:
* 3 yemek kaşığı (yarım yağlı olacak) yoğurt
* 1 şişe maden suyu
* Yarım limonun suyu
Karışımın Hazırlanışı:
3 yemek kaşığı yoğurdun üzerine yarım limonun suyunu sıkarak ekleyiniz.
Bir tarafta iyice karıştırarak diğer taraftan yavaşça maden suyunu yoğurdun üzerine ekleyiniz.
Malzemelerin hepsini bir anda ekler karıştırırsanız çok fazla köpürerek taşacaktır.
Uygulanışı: Hazırlamış olduğunuz karışımı sabahları kahvaltı yapmadan yaklaşık yarım saat önce ve gece uyumadan yaklaşık yarım saat önce tüketmelisiniz.
Bilmem ben şişkinlik hissetmedim :)Yap yap fena şişiriyor. Ama perşembe akşamı yapma derim.
güzel canım, sporun var mı?günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm:
sabah su ve ceviz
1 yumurta 2 dilim ekmek yumurta az peynir 5 zeytin yeşillik çay
arada yeşil elma
öğlen 5 kaşık karnıbahar yoğurt
16:00 gibi 2 ceviz 1 mandalina
1 tatlı kaşığı nutella
akşam 3 adet fırında baget tavuk..su..salata
2,5 lt su
nasılmış yazsana belki ben de yaparım, emin değilim tabi göreyim önce :))Evet -600le uyandım :))
ortalık biraz karıştı nerelere gittim ya anlamadım ben neyse buldum doğru yoluhımmm bakım hemen :)
Sabah bir dL den bisey olmaz.Teşekkür ederim ama bu sabah yedim 1 dilim tam buğday :)
Ben şimdi içicem, hatta cevaplar bitsin hemencik kalkıyorum.
Çekşm yasası mı desem algıda seçicilik mi bilrmrdim :) Pazar akşamı yemek tarifleri istesine girip diyet bölümüne baktım bu tarifi ve birkaç tane daha buldum. Bununla başlıyım dedim tesadüf burda da karşıma çıktı :) Ben dün gece içtim. Diğerlerini de ben yazarım size bugün
Bilmem ben şişkinlik hissetmedim :)
güzel canım, sporun var mı?
nasılmış yazsana belki ben de yaparım, emin değilim tabi göreyim önce :))
Senin vesilenle bir fikrimi paylaşmak istiyorum. Kilo vermeye çalışırken bir hevesle çok fazla spor yaptığımızda ve sonra ideal kiloya gelip aynı tempoda spor yapmayınca vücut alıştığı için tekrar kiloları geri topluyor olabilir. Ya da tamammen sporu bırakırsak. Sporcuları biliyorsunuz sporu bırakınca felaket oluyorlar.neyse herkesi öpüyorum iyi günler ben bugun motoru takıp akşama kadar spor yapmayı düşünüyorum :)
Senin menünü görmedim ben bugün
Buna benzer bir de yogurt, limon ve pul biber kürü vardı? Onu hic deneyeniniz oldu mu?
Bunu sen mi diyorsun? İyiymişBence gundan sonra sınır koyalım.Günlük 10dan fazla mesaj yazmasınlarr.
Menün cok iyi canım.günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm:
sabah su ve ceviz
1 yumurta 2 dilim ekmek yumurta az peynir 5 zeytin yeşillik çay
arada yeşil elma
öğlen 5 kaşık karnıbahar yoğurt
16:00 gibi 2 ceviz 1 mandalina
1 tatlı kaşığı nutella
akşam 3 adet fırında baget tavuk..su..salata
2,5 lt su
Kesinlikle katılıyorum. İstenilen kiloya ulasılsa bile saglıklı beslenme düzenine olabildigince devam etmek ve sporu bırakmamak gerek. Yoksa verdigimiz kilolar gelir bizi tırmalarSenin vesilenle bir fikrimi paylaşmak istiyorum. Kilo vermeye çalışırken bir hevesle çok fazla spor yaptığımızda ve sonra ideal kiloya gelip aynı tempoda spor yapmayınca vücut alıştığı için tekrar kiloları geri topluyor olabilir. Ya da tamammen sporu bırakırsak. Sporcuları biliyorsunuz sporu bırakınca felaket oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?