Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çokgeçmiş olsun
Rabbim bir daha yaşatmasın.

Vaaaay toprak ekmek yememiş...
Helal olsun sana!
Teşekkür ederim ama bu sabah yedim 1 dilim tam buğday :)

günaydın güzel bayanlar,

yeşil çay saati gelmiştir buyrun efenim.........
Ben şimdi içicem, hatta cevaplar bitsin hemencik kalkıyorum.

Çekşm yasası mı desem algıda seçicilik mi bilrmrdim :) Pazar akşamı yemek tarifleri istesine girip diyet bölümüne baktım bu tarifi ve birkaç tane daha buldum. Bununla başlıyım dedim tesadüf burda da karşıma çıktı :) Ben dün gece içtim. Diğerlerini de ben yazarım size bugün

Yap yap fena şişiriyor. Ama perşembe akşamı yapma derim.
Bilmem ben şişkinlik hissetmedim :)

güzel canım, sporun var mı?

Evet -600le uyandım :))
nasılmış yazsana belki ben de yaparım, emin değilim tabi göreyim önce :))

Sabah bir dL den bisey olmaz.
Menulerimi kimse okumuyormu benim uzuldum.

neyse herkesi öpüyorum iyi günler ben bugun motoru takıp akşama kadar spor yapmayı düşünüyorum :)
Senin vesilenle bir fikrimi paylaşmak istiyorum. Kilo vermeye çalışırken bir hevesle çok fazla spor yaptığımızda ve sonra ideal kiloya gelip aynı tempoda spor yapmayınca vücut alıştığı için tekrar kiloları geri topluyor olabilir. Ya da tamammen sporu bırakırsak. Sporcuları biliyorsunuz sporu bırakınca felaket oluyorlar.

Senin menünü görmedim ben bugün

6,00
50 ipsiz ip/1 su bardağı ılık limonlu su
8,00
2 dl t.buğday/2 yumurta/1 çay kaşığı tereyağ/1 kk peynir
13,00
2 haş. yumurta/3 cherry domates/1kk peynir
17,00
2 haş. yumurta/1kase yoğurt..
Su 3,5 litre içmiş olurum..
Spor 2,5 saat yürüyüş (2 saati ceza)
1 saat 45 dk yürüdüm bile 45 dk da 18de çıkıp yürüyeceğim

muska77 nilsub 1 maden suyu yarim limon ve 2 yemek kasigi yogurt bunlar karistiriliyo ve sabah ac karnina aksam yatmadan iciliyo ama sabah ac karnina hic icmedim ben midem kotu olabilir gece yatmadan iciyorum
Buna benzer bir de yogurt, limon ve pul biber kürü vardı? Onu hic deneyeniniz oldu mu? ebrusonmez muska77 ycfa ??
Bence gundan sonra sınır koyalım.Günlük 10dan fazla mesaj yazmasınlarr.
Bunu sen mi diyorsun? İyiymiş
Menün cok iyi canım.
Kesinlikle katılıyorum. İstenilen kiloya ulasılsa bile saglıklı beslenme düzenine olabildigince devam etmek ve sporu bırakmamak gerek. Yoksa verdigimiz kilolar gelir bizi tırmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…