- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.861
Bence sabah yiyebiliyorsan köfte yemende sakınca yok, protein neticede. Ama ben sabahları kahvaltılıklar dısında normal yemek pek yiyemiyorum :)Günaydın kızlar...
Bu sabah ılık limonlu suyumu içtim 100 ip atladım .. Ancaaakkkk sabah kahvaltıda 5 ızgara köfte yanında 1 dL kepek ekmeği yedim koftelerin büyüklüğü 1 parmağın yarısı kadardı.. Umarım yanlış yapmamisimdir ..öğlen sebze yiyeceğim ondan sabah yedim bende
aksam yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum
Korkma sabah kahvaltı sında ye.Günaydın kızlar...
Bu sabah ılık limonlu suyumu içtim 100 ip atladım .. Ancaaakkkk sabah kahvaltıda 5 ızgara köfte yanında 1 dL kepek ekmeği yedim koftelerin büyüklüğü 1 parmağın yarısı kadardı.. Umarım yanlış yapmamisimdir ..öğlen sebze yiyeceğim ondan sabah yedim bende
Teşekkür ederim tatlım, aslında iyi ama akşam 5 ten sonra yok ya ben onu biraz geçe çekebilirim belki6,00
50 ipsiz ip/1 su bardağı ılık limonlu su
8,00
2 dl t.buğday/2 yumurta/1 çay kaşığı tereyağ/1 kk peynir
13,00
2 haş. yumurta/3 cherry domates/1kk peynir
17,00
2 haş. yumurta/1kase yoğurt..
Su 3,5 litre içmiş olurum..
Spor 2,5 saat yürüyüş (2 saati ceza)
1 saat 45 dk yürüdüm bile 45 dk da 18de çıkıp yürüyeceğim
Onu ayarlarsin ben erken yatiyorum oyuzden böyle.Teşekkür ederim tatlım, aslında iyi ama akşam 5 ten sonra yok ya ben onu biraz geçe çekebilirim belki
canım sohbete herzaman beklerizEvet canim Ankaraya gidince diyeti bozdum bir dahada baslayamadim.
aynen muskam hepiciine yeterizÇok güzel ebru eleştirilecek hiç birşey yok...
Gel anam sende gel biz heinize yeteriz
Dimi şirinem?
bende bilmiyom oyle aradan girivermisÇok güzel kuzenciğim..
Afiyet olsun.
O makarnanın ne işi var orada
Yaaa anam bendemi yapsamki?
cok yapma sporunda bir sınırı varneyse herkesi öpüyorum iyi günler ben bugun motoru takıp akşama kadar spor yapmayı düşünüyorum :)
Kesinlikle katılıyorum rakibem.kızlar duzenli spor yapan biri olarak ufak bir uyarı, sporunuzu sabit tutun. hergun yapabildiginiz ve surekli yapabileceginiz bir sporu yapın, mesela beenim jillian secme sebebim yarım saat olması ve beni zorlamaması, sonradan bırakacagınız zor sporlar yaparsanız bırakınca vucudunuz mahvolur, mesela muskam hergun yuruyus yapar, onu tanıdım tanıyalı sporu sabittir, ben leslie jillian yaparım sabit olarak 1 yıldır, o yuzden sıkılıp bırakacagınız ilerde yapamayacagınız sporlar secmeyin, birgun 3 saat yapıp ertesi gun hic yapmayacaksanız olmaz, mesela hergun yarım saat mi ayırabileceksiniz onu yapın
ayy şekerim o kadar abartamam zaten motorumun gücü yetmez ama şimdi leslie 2 miles bide üstüne tiffany 10 dakika yaptım ter içinde kaldım yeter bu günlük çünkü 800 ipim var onuda yaptım mı birazdan ay rahatlarım:)aynen muskam hepiciine yeteriz
bende bilmiyom oyle aradan girivermis
cok yapma sporunda bir sınırı var
şekerim benim yaptığım sporlar ağır değilki sağol benim motorum gücü yetmez ağır sporlaraSenin vesilenle bir fikrimi paylaşmak istiyorum. Kilo vermeye çalışırken bir hevesle çok fazla spor yaptığımızda ve sonra ideal kiloya gelip aynı tempoda spor yapmayınca vücut alıştığı için tekrar kiloları geri topluyor olabilir. Ya da tamammen sporu bırakırsak. Sporcuları biliyorsunuz sporu bırakınca felaket oluyorlar.
günaydın kızlar hepinize güzel bir gün olsun
canım sohbete herzaman bekleriz
Gel gelYaa ben buraya mı geçsem acaba?
Yok canim ben hic denemedim onuBuna benzer bir de yogurt, limon ve pul biber kürü vardı? Onu hic deneyeniniz oldu mu? @ebrusonmezmuska77 ycfa ??
Bunu sen mi diyorsun? İyiymiş
Menün cok iyi canım.
Kesinlikle katılıyorum. İstenilen kiloya ulasılsa bile saglıklı beslenme düzenine olabildigince devam etmek ve sporu bırakmamak gerek. Yoksa verdigimiz kilolar gelir bizi tırmalar
hayatım ızgara köfte kötü değil bence moralini niye bozuyosun tatlım öğlen sebze akşamda bi salata missss süpersin sen ben sana çok güveniyorumGünaydın kızlar...
Valla sanki akrabalarım buradaymış gibi hissettim bir anGel gel
olabilir tatlım eski takımın orda listeye girmişmiydin?Yaa ben buraya mı geçsem acaba?
ben yedim doktor söyledi hemde kırmızı pul biberin vucuddaki haz alımı çikolatadan fazkaymış yoğurda limon sıkmanın sebebi kalsiyumun daha fazla emilmesi imiş ben süre yedim fena değil yenilebilirYok canim ben hic denemedim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?