Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar...
Bu sabah ılık limonlu suyumu içtim 100 ip atladım .. Ancaaakkkk sabah kahvaltıda 5 ızgara köfte yanında 1 dL kepek ekmeği yedim koftelerin büyüklüğü 1 parmağın yarısı kadardı.. Umarım yanlış yapmamisimdir ..öğlen sebze yiyeceğim ondan sabah yedim bende
aksam yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum

Bence sabah yiyebiliyorsan köfte yemende sakınca yok, protein neticede. Ama ben sabahları kahvaltılıklar dısında normal yemek pek yiyemiyorum :)

Korkma sabah kahvaltı sında ye.
Hem köfte yani protein.
Bisey olmaz.

Teşekkür ederim tatlım, aslında iyi ama akşam 5 ten sonra yok ya ben onu biraz geçe çekebilirim belki

Çok güzel ebru eleştirilecek hiç birşey yok...

Gel anam sende gel biz heinize yeteriz
Dimi şirinem?
aynen muskam hepiciine yeteriz
Çok güzel kuzenciğim..
Afiyet olsun.

O makarnanın ne işi var orada

Yaaa anam bendemi yapsamki?
bende bilmiyom oyle aradan girivermis
neyse herkesi öpüyorum iyi günler ben bugun motoru takıp akşama kadar spor yapmayı düşünüyorum :)
cok yapma sporunda bir sınırı var

kızlar duzenli spor yapan biri olarak ufak bir uyarı, sporunuzu sabit tutun. hergun yapabildiginiz ve surekli yapabileceginiz bir sporu yapın, mesela beenim jillian secme sebebim yarım saat olması ve beni zorlamaması, sonradan bırakacagınız zor sporlar yaparsanız bırakınca vucudunuz mahvolur, mesela muskam hergun yuruyus yapar, onu tanıdım tanıyalı sporu sabittir, ben leslie jillian yaparım sabit olarak 1 yıldır, o yuzden sıkılıp bırakacagınız ilerde yapamayacagınız sporlar secmeyin, birgun 3 saat yapıp ertesi gun hic yapmayacaksanız olmaz, mesela hergun yarım saat mi ayırabileceksiniz onu yapın

Kesinlikle katılıyorum rakibem.
Eee eksi gordunmu?

aynen muskam hepiciine yeteriz

bende bilmiyom oyle aradan girivermis
cok yapma sporunda bir sınırı var
ayy şekerim o kadar abartamam zaten motorumun gücü yetmez ama şimdi leslie 2 miles bide üstüne tiffany 10 dakika yaptım ter içinde kaldım yeter bu günlük çünkü 800 ipim var onuda yaptım mı birazdan ay rahatlarım:)

şekerim benim yaptığım sporlar ağır değilki sağol benim motorum gücü yetmez ağır sporlara

Yok canim ben hic denemedim onu

hayatım ızgara köfte kötü değil bence moralini niye bozuyosun tatlım öğlen sebze akşamda bi salata missss süpersin sen ben sana çok güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…