- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.881
buraya gelen çıkamıyor zatenValla sanki akrabalarım buradaymış gibi hissettim bir an
Heh heh biz öyle bağımlılık yaparız işte!Valla sanki akrabalarım buradaymış gibi hissettim bir an
Yeni bu hafta girdim. Ama orayı takip edemiyorum nedense. Grup içinde grupçuklar var her hafta değişiyor. Ve hiç karşılıklı bilgi alışverişi ya da sohbet edemiyorum. Alışamadım gibi. Herkes çok iyi ama ben sıkıntı yaşıyorum nedense.olabilir tatlım eski takımın orda listeye girmişmiydin?
evet benim geldiğim ilk günde muskacığım çok ilgilenmişti sağolsun ondan sonra daha çok istekli oldumHeh heh biz öyle bağımlılık yaparız işte!
Aynen vallaburaya gelen çıkamıyor zaten
kaptanım nasip olursa bende haftaya cumamı gireceğim listeye?olabilir tatlım eski takımın orda listeye girmişmiydin?
Bağlandım ben size gidemiyorumHeh heh biz öyle bağımlılık yaparız işte!
hayatımın kadınıevet benim geldiğim ilk günde muskacığım çok ilgilenmişti sağolsun ondan sonra daha çok istekli oldum
Eee gitme o zamanBağlandım ben size gidemiyorum
Ben de buraya yeni gectim baska takımdan canım :) Eski takımımda aktif olan kisi sayısı cok azdı, menümü yazardım kimse yorum yapmazdı. Amac kilo vermek, birbirimizi motive etmek. Bu takımda bunları fazlasıyla buldum ve mezun olana kadar da gitmeyi düsünmüyorumYaa ben buraya mı geçsem acaba?
15 gün boyunca gece yatmadan önce yiyince göbek yaglarını eritiyormus diye okumustum, bir süre yaptım ama hic 15 günü bulmadı :)ben yedim doktor söyledi hemde kırmızı pul biberin vucuddaki haz alımı çikolatadan fazkaymış yoğurda limon sıkmanın sebebi kalsiyumun daha fazla emilmesi imiş ben süre yedim fena değil yenilebilir
tabisi gordum -600Kesinlikle katılıyorum rakibem.
Eee eksi gordunmu?
bugunluk sporu tamamlamıssın iste oh misayy şekerim o kadar abartamam zaten motorumun gücü yetmez ama şimdi leslie 2 miles bide üstüne tiffany 10 dakika yaptım ter içinde kaldım yeter bu günlük çünkü 800 ipim var onuda yaptım mı birazdan ay rahatlarım:)
burdada o kadar geveze varkı takip etmekten bıktım diyipte gitmedeBen de buraya yeni gectim baska takımdan canım :) Eski takımımda aktif olan kisi sayısı cok azdı, menümü yazardım kimse yorum yapmazdı. Amac kilo vermek, birbirimizi motive etmek. Bu takımda bunları fazlasıyla buldum ve mezun olana kadar da gitmeyi düsünmüyorum
15 gün boyunca gece yatmadan önce yiyince göbek yaglarını eritiyormus diye okumustum, bir süre yaptım ama hic 15 günü bulmadı :)
Yapıp sonuc alan varsa diye merak ettimdi :)
tiffany fena değilmiş sevdim ben sanada sorayım haftaya cuma listeye giricekmiyim ?tabisi gordum -600dun 59.9 bugun 59.3
bugunluk sporu tamamlamıssın iste oh mis
Ben de buraya yeni gectim baska takımdan canım :) Eski takımımda aktif olan kisi sayısı cok azdı, menümü yazardım kimse yorum yapmazdı. Amac kilo vermek, birbirimizi motive etmek. Bu takımda bunları fazlasıyla buldum ve mezun olana kadar da gitmeyi düsünmüyorum
Helal kız! Bende -600 gordum.tabisi gordum -600dun 59.9 bugun 59.3
bugunluk sporu tamamlamıssın iste oh mis
burda ilgi yağmur gibi yağıyo maşallah takımımıza
Aynen öyle sadece beğenip geçiyorlar. İlgi istiyorum sanki ben birazcık
Anaaam, gel ilgileniriz biz senle
Aynen öyle sadece beğenip geçiyorlar. İlgi istiyorum sanki ben birazcık
kafadan hesapladım yanlıs degilse bu hafta 2. cuman, obur hafta listedesintiffany fena değilmiş sevdim ben sanada sorayım haftaya cuma listeye giricekmiyim ?
ya biz veriyoruz bu kiloları karşiiiiimHelal kız! Bende -600 gordum.
nilsub 3. Cuma listedesin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?