- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.901
Yok canım bıkmam. Gördügünüz üzere ben de oldukca geveze bi insanımburdada o kadar geveze varkı takip etmekten bıktım diyipte gitmede
Aynen ben de :))
Aynen öyle sadece beğenip geçiyorlar. İlgi istiyorum sanki ben birazcık
Vayy maşallahhh :))Evet -600le uyandım :))
Bende yapacam yaaayyyy süperrr..
bende perşembe yapayımm
Demekki bana başka bişey dokundu..Bilmem ben şişkinlik hissetmedim :)
Ben okuyorum.6 yumurta vardı menünde :))Sabah bir dL den bisey olmaz.
Menulerimi kimse okumuyormu benim uzuldum.
Yok ördekim ben denemedim..Buna benzer bir de yogurt, limon ve pul biber kürü vardı? Onu hic deneyeniniz oldu mu?ebrusonmez @muska77 @ycfa ??
Tatlım yağda kızarmadığı sürece köfte yiyebilirsin.Bence çok uygun olmuşGünaydın kızlar...
Bu sabah ılık limonlu suyumu içtim 100 ip atladım .. Ancaaakkkk sabah kahvaltıda 5 ızgara köfte yanında 1 dL kepek ekmeği yedim koftelerin büyüklüğü 1 parmağın yarısı kadardı.. Umarım yanlış yapmamisimdir ..öğlen sebze yiyeceğim ondan sabah yedim bende
aksam yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum
Bunu sen mi söylüyorsunnn.cok yapma sporunda bir sınırı var
Enişte duymasınnn..
Biz kovmazsak tabiiiBen de buraya yeni gectim baska takımdan canım :) Eski takımımda aktif olan kisi sayısı cok azdı, menümü yazardım kimse yorum yapmazdı. Amac kilo vermek, birbirimizi motive etmek. Bu takımda bunları fazlasıyla buldum ve mezun olana kadar da gitmeyi düsünmüyorum
Ayy canım gel gel sen akraba olmasakta kapımız açık sanaValla sanki akrabalarım buradaymış gibi hissettim bir an
Bende tartı gününe göre -1100 bugünHelal kız! Bende -600 gordum.
nilsub 3. Cuma listedesin canım.
Ben ilk hafta yaptım sadece cidden gobegim gitti ..Bunu kardeşime endokrin uzmanı da vermişti, metabolizmayı hızlandırıyormuş, haftada iki gün
- Bir kase yoğurt
- Bir çay kaşığı tarçın
- Bir çay kaşığı zencefil
- Bir çay kaşığı zerdeçal
Yatmadan 3-4 saat önce 8 gibi olabilir. Hazırlanır .Yoğurdunuz ılık olsun önceden çıkarın. Saat altıdan sonra bir şeyler yememeye dikkat edin. Yedikten sonra üzerine ara ara 3- 4 bardak su için tek seferde değil. Üzerine başka hiç bir şey yemeyin. Sabah yarım kilo gitmiş oluyor. Haftada sadece iki gün yapılıyor.
İstediğimde hemen alınır mıyım ki ?Eee gitme o zaman
Ben hep mi bunu yesem acaba az daha uğraşsam sırf göbek kalıcam :))))Ben ilk hafta yaptım sadece cidden gobegim gitti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?