Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight kaptanımız onunla bir konuş canım tamam derse alınırsın tabi takıma neden olmasın
Ben geçen yıl bu takımdaydım 11 günde 4.5 kg vermiştim. Fakat iş nedeniyle il dışına çıkınca bıraktım diyetide burayıda. Eğer toplight kabul ederse gene burada olmak isterim.

Ben hep mi bunu yesem acaba az daha uğraşsam sırf göbek kalıcam :))))
Valla canım ben bide ev yoğurdun yaptım sabah kalktığında göbeğimin sıkılaştığını hissettim sabah ve akşam hangisi uyuyosa yap ben gece yatmadan 3 saat önce yiyordum

Benimde sağ taraflı kocaman bir karın fıtığım var onuda eritse ne güzel olur değil mi?
Tatlım sana belki dokunur bu kür fitiga falan nasıl tepki verir hicbir fikrim yok bağırsak hareketini nasıl etkiler ,şişkinlik falan yapar sen araştır genede

d_mndc tatlım super gidiyosun tebrik ederim kofteyi ben hep tost makinesinde kızartıyorum yagsız, tavsiye ederim
Ayy saol canım
Bende yağda kızarmış köfte yiyemem tatlım eskiden de sevmezdim..elektrikli ızgarada yapıyorum tavuğu köfteyi falan..

Aaa çok iyiymiş.Zerdeçal yok.Aldırıp bu akşam deneyeceğimm.

Hemen canımcığım
yok kız ben 2 saatin ustune pek cıkmam

tatlım eski takımına bu takıma gecmek istedigini yaz, gel buraya, o takımda listeye hic girmedin anladıgım kadarıyla, baslangıc tarihini ve baslangıc kilonu da bildir bize

Oraya yazdım ayrılıyorum diye.
Sizlere merhaba yeniden.

Başlangıç tarihim 02.02.2016
Başlangıç kilom 89.5 kg.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…