- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.921
İstediğimde hemen alınır mıyım ki ?
Geleyim valla. Teşekkür ederim tatlım.Ayy canım gel gel sen akraba olmasakta kapımız açık sana
Ben geçen yıl bu takımdaydım 11 günde 4.5 kg vermiştim. Fakat iş nedeniyle il dışına çıkınca bıraktım diyetide burayıda. Eğer
Valla canım ben bide ev yoğurdun yaptım sabah kalktığında göbeğimin sıkılaştığını hissettimBen hep mi bunu yesem acaba az daha uğraşsam sırf göbek kalıcam :))))
Tatlım ben normal yemek yerken yoğurt yediğim de içine azıcık pul biber dilerim bak o da yağlara iyi geliyor ama Maiden iyi değilse yapma...Ben hep mi bunu yesem acaba az daha uğraşsam sırf göbek kalıcam :))))
Benimde sağ taraflı kocaman bir karın fıtığım var onuda eritse ne güzel olur değil mi?Ben ilk hafta yaptım sadece cidden gobegim gitti ..
Tatlım sana belki dokunur bu kür fitiga falan nasıl tepki verir hicbir fikrim yokBenimde sağ taraflı kocaman bir karın fıtığım var onuda eritse ne güzel olur değil mi?
yok kız ben 2 saatin ustune pek cıkmamBunu sen mi söylüyorsunnn.
Sınırı 4 saat heralde
tatlım eski takımına bu takıma gecmek istedigini yaz, gel buraya, o takımda listeye hic girmedin anladıgım kadarıyla, baslangıc tarihini ve baslangıc kilonu da bildir bizeİstediğimde hemen alınır mıyım ki ?
Zannetmem bana bişey dokunmaz. Ben ona bir dokunurum feleği şaşarTatlım sana belki dokunur bu kür fitiga falan nasıl tepki verir hicbir fikrim yokbağırsak hareketini nasıl etkiler ,şişkinlik falan yapar sen araştır genede
İyi madem korksun bizden fıtıkta,kilolardaZannetmem bana bişey dokunmaz. Ben ona bir dokunurum feleği şaşar
Hemen canımcığımyok kız ben 2 saatin ustune pek cıkmam
tatlım eski takımına bu takıma gecmek istedigini yaz, gel buraya, o takımda listeye hic girmedin anladıgım kadarıyla, baslangıc tarihini ve baslangıc kilonu da bildir bize
Ayy saol canımd_mndc tatlım super gidiyosun tebrik ederim kofteyi ben hep tost makinesinde kızartıyorum yagsız, tavsiye ederim
aa o daha iyi bende ızgara yok o yuden tostta yapıyorumAyy saol canım
Bende yağda kızarmış köfte yiyemem tatlım eskiden de sevmezdim..elektrikli ızgarada yapıyorum tavuğu köfteyi falan..
Aaa çok iyiymiş.Zerdeçal yok.Aldırıp bu akşam deneyeceğimm.Bunu kardeşime endokrin uzmanı da vermişti, metabolizmayı hızlandırıyormuş, haftada iki gün
- Bir kase yoğurt
- Bir çay kaşığı tarçın
- Bir çay kaşığı zencefil
- Bir çay kaşığı zerdeçal
Yatmadan 3-4 saat önce 8 gibi olabilir. Hazırlanır .Yoğurdunuz ılık olsun önceden çıkarın. Saat altıdan sonra bir şeyler yememeye dikkat edin. Yedikten sonra üzerine ara ara 3- 4 bardak su için tek seferde değil. Üzerine başka hiç bir şey yemeyin. Sabah yarım kilo gitmiş oluyor. Haftada sadece iki gün yapılıyor.
Ohh ohh süperssinizzz.Bende tartı gününe göre -1100 bugüninşallah siskinligim falan olmaz.. Takimi dereceye sokucaz bu hafta ben kararlıyım :)))))
Gerçekten mi???Ben ilk hafta yaptım sadece cidden gobegim gitti ..
Hemen canımcığım
yok kız ben 2 saatin ustune pek cıkmam
tatlım eski takımına bu takıma gecmek istedigini yaz, gel buraya, o takımda listeye hic girmedin anladıgım kadarıyla, baslangıc tarihini ve baslangıc kilonu da bildir bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?