Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oraya yazdım ayrılıyorum diye.
Sizlere merhaba yeniden.

Başlangıç tarihim 02.02.2016
Başlangıç kilom 89.5 kg.
bende simdi sana yazmıstım canım hedef kilonu 60 olarak kaydettim, gecen hafta 86.1 olarak listeye girmissin bu hafta da bildir eski takımına, onlar adının yazına bizim takıma gecmek istedigini yazsınlar

bende simdi sana yazmıstım canım hedef kilonu 60 olarak kaydettim, gecen hafta 86.1 olarak listeye girmissin bu hafta da bildir eski takımına, onlar adının yazına bizim takıma gecmek istedigini yazsınlar
Tamam canım sağ ol. Orada bu saatlerde kimse yok ama yazdım görürler nasılsa.

Bir takıma hakim olamıyordum 2 tane oldu bu hafta desene

Ben okuyorum.6 yumurta vardı menünde :))
Sağol tatlım
Enişte duymasınnn..
Zaten kıskançç

Yanlız alttaki yoruma inanmiyoruz dimi
Bende tartı gününe göre -1100 bugün inşallah siskinligim falan olmaz.. Takimi dereceye sokucaz bu hafta ben kararlıyım :)))))
İnşallah canım

Gerçekten mi???
O zamn kesinlikledenemeliyizz.Tadı çok kötü mü??
Bana çok yoğun geldi ilk gün zor yedim ..ikinci gün yarım ölçü kullandım genede faydasını gördüm.. Görünüşü hoş değil onun dışında gözünü kapa yut yalniz devamlı yerseniz yani her gün ..2 günde 1 mola vermezseniz gaz yapıyo ondan biraz sıkıntım oldu..

Aşk olsun ablam, o kadar ilgi gösterdim. Yakana yapistim bırakmadı daha ne yapayım
Evet nanam sen ilgilenirken güzeldi zaten. Ama son günlerde ne yazsam beğenilip geçiliyor ne bir yorum ne bir fikir ne bir öneri. Herşey havada kalıyor. Burayıda kıyamıyorum aslında biliyor musun.

kaptanım nasip olursa bende haftaya cumamı gireceğim listeye?
evet canım haftaya cuma girecen bu arada çok fazla verme haftaya fazla kilo vererek girlisteye alt üst edelim listeleri bu hafta d_mndc haftaya sen
Bağlandım ben size gidemiyorum
iyi yaptın tatlım keşke direk buraya gelseydin geri dönünce
Aşk olsun ablam, o kadar ilgi gösterdim. Yakana yapistim bırakmadı daha ne yapayım
canım aslında burası yitik mavinin eski takımı tam listeye gireceği zaman işi çıkmıştı eminim sizde güzel ilgilenmişsinizdir de bizim takım olarak çeneleri arkadaşların biraz fazla düşük o yüzden size sıkıntı olmazsa burda devam etsin

Evet nanam sen ilgilenirken güzeldi zaten. Ama son günlerde ne yazsam beğenilip geçiliyor ne bir yorum ne bir fikir ne bir öneri. Herşey havada kalıyor. Burayıda kıyamıyorum aslında biliyor musun.
Ablam sen burada mutlu olacaksan senin için en iyisini isteriz bizde, yeter ki mutlu ol. Zaten biz senin hep yanındayız. Sevkatli kollarım hep sana açık gelmek istersen yine peşine düşerim

Tabi ki, cuma bildirimde transfer isteğini yazarız canım. Hakkında en hayırlısı olsun

Çok teşekkürler @toplight

Ablam sen burada mutlu olacaksan senin için en iyisini isteriz bizde, yeter ki mutlu ol. Zaten biz senin hep yanındayız. Sevkatli kollarım hep sana açık gelmek istersen yine peşine düşerim
Beni unutma unutma beniiiiiiiii unutmaaaaaaaaaaSanki bu aralar gazla çalışıyorum valla gaz kesilirse diyette sona erebilir nanam. İlgilen benimleeenn genedee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…