- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.941
bende simdi sana yazmıstım canımOraya yazdım ayrılıyorum diye.
Sizlere merhaba yeniden.
Başlangıç tarihim 02.02.2016
Başlangıç kilom 89.5 kg.
Tamam canım sağ ol. Orada bu saatlerde kimse yok ama yazdım görürler nasılsa.bende simdi sana yazmıstım canımhedef kilonu 60 olarak kaydettim, gecen hafta 86.1 olarak listeye girmissin bu hafta da bildir eski takımına, onlar adının yazına bizim takıma gecmek istedigini yazsınlar
yapalım ebru..ikimiz de takip edelim..bakalım belki cumaya daha iyi çıkar sonuçlarımız..Bende yapacam yaa
Hala sabitimmm
Bir takıma hakim olamıyordum 2 tane oldu bu hafta deseneAkilsal Yasam canım sen bu hafta eski takımında bildirim yapıyosun, bizim takıma gecmek istedigini soylersin topikte, haftaya da bizim takımın listesine girersin, ama o takımın listesinde olsan da bu hafta gel takıl bizimle sıkıntı degil
Sağol tatlımBen okuyorum.6 yumurta vardı menünde :))
Enişte duymasınnn..
Zaten kıskançç
Yanlız alttaki yoruma inanmiyoruz dimi
İnşallah canımBende tartı gününe göre -1100 bugüninşallah siskinligim falan olmaz.. Takimi dereceye sokucaz bu hafta ben kararlıyım :)))))
canım bu kürü her akşam mı yapcaz..Sağol tatlım
Yanlız alttaki yoruma inanmiyoruz dimi
İnşallah canım
Ben bilmiyorum valla hiç yapmadım böyle kurler.canım bu kürü her akşam mı yapcaz..
Aşk olsun ablam, o kadar ilgi gösterdim. Yakana yapistim bırakmadı daha ne yapayım
Aynen öyle sadece beğenip geçiyorlar. İlgi istiyorum sanki ben birazcık
Bana çok yoğun geldi ilk gün zor yedim ..ikinci gün yarım ölçü kullandım genede faydasını gördüm.. Görünüşü hoş değil onun dışında gözünü kapa yutGerçekten mi???
O zamn kesinlikledenemeliyizz.Tadı çok kötü mü??
Evet nanam sen ilgilenirken güzeldi zaten. Ama son günlerde ne yazsam beğenilip geçiliyor ne bir yorum ne bir fikir ne bir öneri. Herşey havada kalıyor. Burayıda kıyamıyorum aslında biliyor musun.Aşk olsun ablam, o kadar ilgi gösterdim. Yakana yapistim bırakmadı daha ne yapayım
evet canım haftaya cuma girecen bu arada çok fazla verme haftaya fazla kilo vererek girlisteye alt üst edelim listeleri bu hafta d_mndc haftaya senkaptanım nasip olursa bende haftaya cumamı gireceğim listeye?
iyi yaptın tatlım keşke direk buraya gelseydin geri dönünceBağlandım ben size gidemiyorum
canım aslında burası yitik mavinin eski takımı tam listeye gireceği zaman işi çıkmıştı eminim sizde güzel ilgilenmişsinizdir de bizim takım olarak çeneleri arkadaşların biraz fazla düşük o yüzden size sıkıntı olmazsa burda devam etsinAşk olsun ablam, o kadar ilgi gösterdim. Yakana yapistim bırakmadı daha ne yapayım
Ablam sen burada mutlu olacaksan senin için en iyisini isteriz bizde, yeter ki mutlu ol. Zaten biz senin hep yanındayız.Evet nanam sen ilgilenirken güzeldi zaten. Ama son günlerde ne yazsam beğenilip geçiliyor ne bir yorum ne bir fikir ne bir öneri. Herşey havada kalıyor. Burayıda kıyamıyorum aslında biliyor musun.
Tabi ki, cuma bildirimde transfer isteğini yazarız canım. Hakkında en hayırlısı olsuncanım aslında burası yitik mavinin eski takımı tam listeye gireceği zaman işi çıkmıştı eminim sizde güzel ilgilenmişsinizdir de bizim takım olarak çeneleri arkadaşların biraz fazla düşük o yüzden size sıkıntı olmazsa burda devam etsin
Çok teşekkürler @toplightevet canım haftaya cuma girecen bu arada çok fazla verme haftaya fazla kilo vererek girlisteye alt üst edelim listeleri bu hafta d_mndc haftaya sen
iyi yaptın tatlım keşke direk buraya gelseydin geri dönünce
canım aslında burası yitik mavinin eski takımı tam listeye gireceği zaman işi çıkmıştı eminim sizde güzel ilgilenmişsinizdir de bizim takım olarak çeneleri arkadaşların biraz fazla düşük o yüzden size sıkıntı olmazsa burda devam etsin
Eee hayırlı olsun.Çok teşekkürler @toplight
Beni unutma unutma beniiiiiiiii unutmaaaaaaaaaaAblam sen burada mutlu olacaksan senin için en iyisini isteriz bizde, yeter ki mutlu ol. Zaten biz senin hep yanındayız.Sevkatli kollarım hep sana açık gelmek istersen yine peşine düşerim
Eee sağ ol transfer oluyorum. Transfer ödülüm ilgiEee hayırlı olsun.
Ne demek hemenEee sağ ol transfer oluyorum. Transfer ödülüm ilgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?