- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.961
Beni unutma unutma beniiiiiiiii unutmaaaaaaaaaaSanki bu aralar gazla çalışıyorum valla gaz kesilirse diyette sona erebilir nanam. İlgilen benimleeenn genedee
Canım sen ne tarafta oturuyorsun. 60 metrelik yolun yanındaki yürüyüş yolu bana çok yakın ama yalnız gidemiyorum.
Hoşgeldin fıstık!
Almadiysan girebiliyorsun. İzne ayrılalı baya oldu dimi?
İzne ayrıldığını kilodaysan girersinvalla canım alıp almadığımı görücem cuma günü de geçen cumaya göre almamış olmam lazımvermedim de ama
ya ayrılalı bi 3 hafta kesinn oldu
doğru haftaya 3. cumkafadan hesapladım yanlıs degilse bu hafta 2. cuman, obur hafta listedesin
ya biz veriyoruz bu kiloları karşiiiiim
Enişteye selamlarEnişte duymasınnn..
Zaten kıskançç
Baya da bi yeni arkadaş var maşallahİzne ayrıldığını kilodaysan girersin
Çoğu yeni canım 3.cumayi bekliyorlar ben izne ayrildigim kiloya düşmeye çalışıyorum.Baya da bi yeni arkadaş var maşallahama liste bomboş bizim
Çoğu yeni canım 3.cumayi bekliyorlar ben izne ayrildigim kiloya düşmeye çalışıyorum.
67,7 ile izne cıktım. Bu sabah 69,4dumsen kaç oldun canım çok var mı??
Ona dikkat etmemiştim :))) bence de inanmayalımSağol tatlım
Yanlız alttaki yoruma inanmiyoruz dimi
İnşallah canım
Kardeşim yaparken denemiştim ben tadı çok fena değil yenilebilirAaa çok iyiymiş.Zerdeçal yok.Aldırıp bu akşam deneyeceğimm.
Midem iyi sorun olmaz sanırım deniycem ben bakalımTatlım ben normal yemek yerken yoğurt yediğim de içine azıcık pul biber dilerim bak o da yağlara iyi geliyor ama Maiden iyi değilse yapma...
Hayırdır betüş kutlamamı vardı?kızlar beni kutlayın bu gün burda pastalar yendi şu güzel kardeşiniz sonuna kadar direndi...vicdansızlaaar.... onlar pasta yedi ben elma kemiriyorum.....yeşil yeşil .... onlar yemek yedi ben salata yedim gene yeşil yeşildi.... yeşillikler içindeyim...yeşil deve dönüşücem yakında yada kurbağaya... pasta yiyemediiiiğğm yiyemediiiğm....
Bu ev yoğurdu işine ben de girişicem de sütçü arayıp duruyorum, haber saldım gelsin evde yapıcam yoğurdumu daValla canım ben bide ev yoğurdun yaptım sabah kalktığında göbeğimin sıkılaştığını hissettimsabah ve akşam hangisi uyuyosa yap ben gece yatmadan 3 saat önce yiyordum
En güzeli baksana hatunlara peyniri bile yapıyorlarmış..Bu ev yoğurdu işine ben de girişicem de sütçü arayıp duruyorum, haber saldım gelsin evde yapıcam yoğurdumu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?