Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ofise gittim bir iki işim vardı hallettim geldim, çok acıktım şimdi light sütle bir kahve yapıcam kendime, bir de eti formun yaban mersinlisinden aldım biraz da ondan yerim. Sonra da yemek işine girişeyim, ben yine fasulyeli salata yiycem.

Hee bu arada öğlen çorba içtim bir de haşlanmış patates

tebrik ederimmmmm idolümsün

Afiyet olsun canım.

ben ikidir yapıyorum henüz hiç tutturamadım ama ziyan etmiyorum gene de yiyiyorum :))yoğurdumsu koydum adını da :)
:) ben çocuklara yapıyordum her gün küçük küçük ama çoğunu tuttururmuyum bilmem :) fakat sert olması için bir yöntem öğrendim, mayalandıktan sonra en son içine temiz tülbent koyup ucunu da dışarı çıkarıyormuşsun, damla damla fazla suyu dışarı süzülüyormuş

ben ikidir yapıyorum henüz hiç tutturamadım ama ziyan etmiyorum gene de yiyiyorum :))yoğurdumsu koydum adını da :)
Benim dolap pasta dolu (( hafta sonu iki misafir bir de sürpriz doğum günü, benim yaptıklarım sürpriz gelen hazır pasta bitirtemedim bir türlü çocuklara :)

aaa ne gerek var suyuyla da ayran yapıyorum.... miss ama beceriksizim yani o ayrı.....

Helal sana fıstık

Aaa bu iyiymiş....
almaz onlar fil gibi yiyip şişko olmaz onlar öyle de gıcık tipler....

ayyy ben miiiii........ :)))
Iyyy benim adam gibi..
Her gece tost yapıyorum ya resmen mücadele ediyorum nefsimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…