- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.981
Hayırdır betüş kutlamamı vardı?
Bu ev yoğurdu işine ben de girişicem de sütçü arayıp duruyorum, haber saldım gelsin evde yapıcam yoğurdumu da
Canım beniiiim..evet yaa pasta yediler ben yimedim(((
kızlar beni kutlayın bu gün burda pastalar yendi şu güzel kardeşiniz sonuna kadar direndi...vicdansızlaaar.... onlar pasta yedi ben elma kemiriyorum.....yeşil yeşil .... onlar yemek yedi ben salata yedim gene yeşil yeşildi.... yeşillikler içindeyim...yeşil deve dönüşücem yakında yada kurbağaya... pasta yiyemediiiiğğm yiyemediiiğm....
Afiyet olsun canım.Ofise gittim bir iki işim vardı hallettim geldim, çok acıktım şimdi light sütle bir kahve yapıcam kendime, bir de eti formun yaban mersinlisinden aldım biraz da ondan yerim. Sonra da yemek işine girişeyim, ben yine fasulyeli salata yiycem.
Hee bu arada öğlen çorba içtim bir de haşlanmış patates
:) ben çocuklara yapıyordum her gün küçük küçük ama çoğunu tuttururmuyum bilmem :) fakat sert olması için bir yöntem öğrendim, mayalandıktan sonra en son içine temiz tülbent koyup ucunu da dışarı çıkarıyormuşsun, damla damla fazla suyu dışarı süzülüyormuşben ikidir yapıyorum henüz hiç tutturamadım ama ziyan etmiyorum gene de yiyiyorum :))yoğurdumsu koydum adını da :)
teşekkür ederim canısıAfiyet olsun canım.
Canım beniiiim..
Boşver onlar kilo alcak o pasta totolarına yağ olarak yapışacak
tebrik ederimmmmmidolümsün
Benim dolap pasta doluben ikidir yapıyorum henüz hiç tutturamadım ama ziyan etmiyorum gene de yiyiyorum :))yoğurdumsu koydum adını da :)
:) ben çocuklara yapıyordum her gün küçük küçük ama çoğunu tuttururmuyum bilmem :) fakat sert olması için bir yöntem öğrendim, mayalandıktan sonra en son içine temiz tülbent koyup ucunu da dışarı çıkarıyormuşsun, damla damla fazla suyu dışarı süzülüyormuş
Helal sana fıstıkkızlar beni kutlayın bu gün burda pastalar yendi şu güzel kardeşiniz sonuna kadar direndi...vicdansızlaaar.... onlar pasta yedi ben elma kemiriyorum.....yeşil yeşil .... onlar yemek yedi ben salata yedim gene yeşil yeşildi.... yeşillikler içindeyim...yeşil deve dönüşücem yakında yada kurbağaya... pasta yiyemediiiiğğm yiyemediiiğm....
Aaa bu iyiymiş....:) ben çocuklara yapıyordum her gün küçük küçük ama çoğunu tuttururmuyum bilmem :) fakat sert olması için bir yöntem öğrendim, mayalandıktan sonra en son içine temiz tülbent koyup ucunu da dışarı çıkarıyormuşsun, damla damla fazla suyu dışarı süzülüyormuş
Iyyy benim adam gibi..almaz onlar fil gibi yiyip şişko olmaz onlar öyle de gıcık tipler....
ayyy ben miiiii........ :)))
Zaten suyunu atmıyorsun karaciğere birebirdir, onu da poğaça falan kullanmak için difrize :)aaa ne gerek var suyuyla da ayran yapıyorum.... miss ama beceriksizim yani o ayrı.....
Benim dolap pasta dolu(( hafta sonu iki misafir bir de sürpriz doğum günü, benim yaptıklarım sürpriz gelen hazır pasta bitirtemedim bir türlü çocuklara :)
almaz onlar fil gibi yiyip şişko olmaz onlar öyle de gıcık tipler....
ayyy ben miiiii........ :)))
Ayy kız birilerini davet edip ikram et yazık sana..Benim dolap pasta dolu(( hafta sonu iki misafir bir de sürpriz doğum günü, benim yaptıklarım sürpriz gelen hazır pasta bitirtemedim bir türlü çocuklara :)
Sağol neyseki çok gaza gelmişim yoksa duramazdım bir çatal bir çatal yürütürdüm :))Allah kolaylık versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?