- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.001
Yok poğaça falan cıssss.Zaten suyunu atmıyorsun karaciğere birebirdir, onu da poğaça falan kullanmak için difrize :)
ebetsen bi de muskam tabisi
Şımar tabi canısı hakettin.şımarayım acık
Hiç izlemedim ne diyo?Yeni yeni şu evli ve öfkeliyi izlemeye başladım da ilk bölümleri izliyorum şu an şu Tarık'ın Dilek'e söylediği laflar beni acayip gaza getiriyor yaa
tamam tatlım hosgeldin tekrar, ben tek tek ilgilenemiyorm bazen, ama takım kalabalık benim kusuruma bakma nolurTamam canım sağ ol. Orada bu saatlerde kimse yok ama yazdım görürler nasılsa.
tatlım ayrıldıgın kilodaysan girersin, ama lutfen bize bi acıklama yap, son zmanlarındaki gibi ilgisiz kacamak dolu olmasın donusun
girebilcen mi muskam listeye bu hafta67,7 ile izne cıktım. Bu sabah 69,4dum
Az kaldı bakalım.
tatlım sana guvenim o kadar cok ki !!! cok yakında 36 beden olacaksın inanıyorum sanakızlar beni kutlayın bu gün burda pastalar yendi şu güzel kardeşiniz sonuna kadar direndi...vicdansızlaaar.... onlar pasta yedi ben elma kemiriyorum.....yeşil yeşil .... onlar yemek yedi ben salata yedim gene yeşil yeşildi.... yeşillikler içindeyim...yeşil deve dönüşücem yakında yada kurbağaya... pasta yiyemediiiiğğm yiyemediiiğm....
seni kimse gaza getiremezYeni yeni şu evli ve öfkeliyi izlemeye başladım da ilk bölümleri izliyorum şu an şu Tarık'ın Dilek'e söylediği laflar beni acayip gaza getiriyor yaa
gecmis olsunSu an dis hekimimdeyim ignelerim yapildi implant vidalari takilicak. Elim ayagim titriyor.
bu bunun arkadaşı hem spor hocası tamam mıHiç izlemedim ne diyo?
İnşallah..girebilcen mi muskam listeye bu hafta
tatlım ayrıldıgın kilodaysan girersin, ama lutfen bize bi acıklama yap, son zmanlarındaki gibi ilgisiz kacamak dolu olmasın donusun
Canım geçmiş olsun sabret yarın görmemişe dönersin..Su an dis hekimimdeyim ignelerim yapildi implant vidalari takilicak. Elim ayagim titriyor.
bu bunun arkadaşı hem spor hocası tamam mıfilm izliyorlar Tarık patlamış mısır yiyo Dilek'e vermemiş Dilek de Göz hakkı bi tanecik falan diyo Tarık da "Ne gözü be! Senin gözün doyuyor mu sanki.. Yok mısır falan" diyo Zaten o Dilek'te baya bi kendimi görüyorum ben
hade bakem rakib guveniyorum sanaİnşallah..
Niyetim o yönde çabalıyorum gıdaklıcam yakında..
yarın sabah tartıl da yaz bakalım, sen kac kiloyla ayrılmıstın izne????büyük ihtimal ayrıldığım kilodayım güzel kaptan yardımcımmmmm
Biraz ağrı cekersin ama sonuncu düşün harika oluyor emplant ..Su an dis hekimimdeyim ignelerim yapildi implant vidalari takilicak. Elim ayagim titriyor.
Su an dis hekimimdeyim ignelerim yapildi implant vidalari takilicak. Elim ayagim titriyor.
afiyet olsun canım super menuYeme işim bitti.
Menümkollontai
7,45
1 dl t.buğday/2 yumurta/1 çay kaşığı tereyağ/1 kk peynir/2 zeytin
13,30
Tavuklu salata
16,00
1 yumurta/ azcık tavuk (1 köfte büyüklüğünde)/3 kaşık yoğurt
Su 3 litre olur.
Spor 2 saat yürüyüş..
Menü güzel su iyi spor harika..bugun ki menum
sabah 11.00
1 kase sutle lifalif gevrek(tadını hic sevmediiiim)
oglen 13.00
2 kase yogurt corbası
1 dilim koy ekmegi
aksam16.00
4 ızgara kofte
toplam 1061 kalori
su 2.5 lt
spor
leslie 1 mile fat burn
pilates 1 saat
ip atlarsam aksam yazarım
İnşallah kısmet..hade bakem rakib guveniyorum sana
sonunda iyi bi menu yazmayı becerdimMenü güzel su iyi spor harika..
İnşallah kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?