- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.021
tamam tatlım hosgeldin tekrar, ben tek tek ilgilenemiyorm bazen, ama takım kalabalık benim kusuruma bakma nolur
tatlım ayrıldıgın kilodaysan girersin, ama lutfen bize bi acıklama yap, son zmanlarındaki gibi ilgisiz kacamak dolu olmasın donusun
girebilcen mi muskam listeye bu hafta
tatlım sana guvenim o kadar cok ki !!! cok yakında 36 beden olacaksın inanıyorum sana
seni kimse gaza getiremez
Kahve falan içebiliyordun ondan..ya kızlar ben eskiden 700-800 kalorilik menulerle takılırdım acıkmazdım, benim heralde midem buyumus biraz acıkıyom aksamları bazen
Heafiyet olsun canım super menuanalarına gecmissin
Bu hafta girmeyi çok istiyorum bakalım..sonunda iyi bi menu yazmayı becerdim
sen girersin listeye rakibem, bence en gec onumuzdeki hafta listedesin
Hee payları artmıştırayyyyyyy ölürüm beeen 36 dedi :) ahhh nerde nerdeee..... 40 bile yeni yeni daha gıı :)) ama benim pasta yiyememem bazı yamyamları çok sevindirdi biliyon mu :)))
Geçmiş olsun canımSu an dis hekimimdeyim ignelerim yapildi implant vidalari takilicak. Elim ayagim titriyor.
Bu hafta ben de giremiycem sanırım İnşallah haftayaBu hafta girmeyi çok istiyorum bakalım..
Hee payları artmıştır
Valla bende haftaya kalcam sanki.. 69,4-67,7=1,700 verebilirmiyim zor..Bu hafta ben de giremiycem sanırım İnşallah haftaya
Bişey sorcam kilo ne kadar zamanda kalıcı oluyor, son kiloları vermek kolay ya ondan dedim. Ben buraya taşındığımda yani Eylülde 72 kiloydum. Acaba çabucak verirmiyim kiValla bende haftaya kalcam sanki.. 69,4-67,7=1,700 verebilirmiyim zor..
Çok güzeller ellerine sğlık...yeni cicilerim nasıl olmuş :) gerçi tepsi ile kaseyi hediye ettim, eltim ile kayınvalideme ama soğan sepetim benim :)
şimdi işime devam edeyim kızıma oyuncak sepeti yapıyorum
Eki Görüntüle 1781079 Eki Görüntüle 1781080 Eki Görüntüle 1781081
Son bir kaç ayda alınanlar çabuk gider derler gerisini bilmiyorum valla..Bişey sorcam kilo ne kadar zamanda kalıcı oluyor, son kiloları vermek kolay ya ondan dedim. Ben buraya taşındığımda yani Eylülde 72 kiloydum. Acaba çabucak verirmiyim ki
hade bakem rakib guveniyorum sana
yarın sabah tartıl da yaz bakalım, sen kac kiloyla ayrılmıstın izne????
yeni cicilerim nasıl olmuş :) gerçi tepsi ile kaseyi hediye ettim, eltim ile kayınvalideme ama soğan sepetim benim :)
şimdi işime devam edeyim kızıma oyuncak sepeti yapıyorum
Eki Görüntüle 1781079 Eki Görüntüle 1781080 Eki Görüntüle 1781081
Çok teşekkür ederim güzellik, bunlarda bana terapi işte :)Çok güzeller ellerine sğlık...
Son bir kaç ayda alınanlar çabuk gider derler gerisini bilmiyorum valla..
çok teşekkür ederim tatlım
Mersi şekeraaa valla çok şıklar....
Bende tığ işi seviyorum.. Geçen kış kocaman bir yatak örtüsü yaptım.. Resimlerimin arkasındakiÇok teşekkür ederim güzellik, bunlarda bana terapi işte :)
Verirsin canım eminim..İnşallah canım ya 5 ayda yerleşmemiş olsa da çabucak versem yine, gerçi 75 e de çabuk inmem lazım onları taze aldım :)))
Süpermiş, ellerine sağlık :) ben işte örgüdür dikiştir anlamıyorum hiç :)Bende tığ işi seviyorum.. Geçen kış kocaman bir yatak örtüsü yaptım.. Resimlerimin arkasındaki
Benim eserim..
Verirsin canım eminim..
Sağol canım kalın ip ve tığla yapılanlar favorim..Süpermiş, ellerine sağlık :) ben işte örgüdür dikiştir anlamıyorum hiç :)
Niye kovacaksınız beni ya?Biz kovmazsak tabiii
Şaka Şaka
Ben bu kürü diyordum işte, denediniz mi hiç diye :)
Hey maşallah, etap birincisi mi olcaksın kız :)Bende tartı gününe göre -1100 bugüninşallah siskinligim falan olmaz.. Takimi dereceye sokucaz bu hafta ben kararlıyım :)))))
Cidden mi?Ben ilk hafta yaptım sadece cidden gobegim gitti ..
Hoşgeldin canım :)Oraya yazdım ayrılıyorum diye.
Sizlere merhaba yeniden.
Başlangıç tarihim 02.02.2016
Başlangıç kilom 89.5 kg.
Cok iyi menü canım, tebrik ederim.bugun ki menum
sabah 11.00
1 kase sutle lifalif gevrek(tadını hic sevmediiiim)
oglen 13.00
2 kase yogurt corbası
1 dilim koy ekmegi
aksam16.00
4 ızgara kofte
toplam 1061 kalori
su 2.5 lt
spor
leslie 1 mile fat burn
pilates 1 saat
ip atlarsam aksam yazarım
Senin de menün cok iyi canım :)Yeme işim bitti.
Menümkollontai
7,45
1 dl t.buğday/2 yumurta/1 çay kaşığı tereyağ/1 kk peynir/2 zeytin
13,30
Tavuklu salata
16,00
1 yumurta/ azcık tavuk (1 köfte büyüklüğünde)/3 kaşık yoğurt
Su 3 litre olur.
Spor 2 saat yürüyüş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?