- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.041
Evet bana uyaryapalım ebru..ikimiz de takip edelim..bakalım belki cumaya daha iyi çıkar sonuçlarımız..
Merak edip tartılmadın mı??Selamlaaaar sabahlaaar
Arkadaşlar ben bu hafta listeye girebiliyor muyum eğer kilo almadıysam
@toplight @kollontai
Listedekiler izinli olunca boş kaldı ellerimizzzBaya da bi yeni arkadaş var maşallahama liste bomboş bizim
Aferinnnnnnkızlar beni kutlayın bu gün burda pastalar yendi şu güzel kardeşiniz sonuna kadar direndi...vicdansızlaaar.... onlar pasta yedi ben elma kemiriyorum.....yeşil yeşil .... onlar yemek yedi ben salata yedim gene yeşil yeşildi.... yeşillikler içindeyim...yeşil deve dönüşücem yakında yada kurbağaya... pasta yiyemediiiiğğm yiyemediiiğm....
Akşam hem dolma hem mercimek çorba... Bilemedim gülüm..1kizlarrrr okuyamasim gecmisi telden girdigim icin zor oluyo ya net donup duriyo ben menumu yazayim
sabah 1.5 dilim tb ekmek
salatalik zeytin domates
1 dikim peynir
ogle
1ysil elma
1porsiyon tavuk doner
aksam
1biber dolmasi
yogurt
1kase mer cor
spor
3 saat yuruyus
su 2lt
Ögleyle aksamı yer degistirsen daha iyi olurmus canım, hem corba hem dolma biraz karbonhidrat agırlıklı kalmıs gibi geldi bana. Ama neyse ki 1 tane dolma, bi sey olmaz muhtemelen1kizlarrrr okuyamasim gecmisi telden girdigim icin zor oluyo ya net donup duriyo ben menumu yazayim
sabah 1.5 dilim tb ekmek
salatalik zeytin domates
1 dikim peynir
ogle
1ysil elma
1porsiyon tavuk doner
aksam
1biber dolmasi
yogurt
1kase mer cor
spor
3 saat yuruyus
su 2lt
Güle güle canımKızlar benim yine net kesik
Telefonunkinden girdim.Ama yazdıklarınızı bitiremedim.Sonra yine uğrarımm.Sizi seviyorumm.
Toprakcım çok hoşlar.Boya olarak ne kullandın. Bayağı bi emek gerekiyor bu işeyeni cicilerim nasıl olmuş :) gerçi tepsi ile kaseyi hediye ettim, eltim ile kayınvalideme ama soğan sepetim benim :)
şimdi işime devam edeyim kızıma oyuncak sepeti yapıyorum
Eki Görüntüle 1781079 Eki Görüntüle 1781080 Eki Görüntüle 1781081
Ayy saol tatlım etap kim ben kim o kadarını yapamam herhalde haftada ortalama 1,5 garanti veriyorum bu hafta 2 yi geçmek istiyorum ..Niye kovacaksınız beni ya?
Ben bu kürü diyordum işte, denediniz mi hiç diye :)
Hey maşallah, etap birincisi mi olcaksın kız :)
Cidden mi?
Hoşgeldin canım :)
Cok iyi menü canım, tebrik ederim.
Senin de menün cok iyi canım :)
Tatlım tavuk döner ekmekli mi??1kizlarrrr okuyamasim gecmisi telden girdigim icin zor oluyo ya net donup duriyo ben menumu yazayim
sabah 1.5 dilim tb ekmek
salatalik zeytin domates
1 dikim peynir
ogle
1ysil elma
1porsiyon tavuk doner
aksam
1biber dolmasi
yogurt
1kase mer cor
spor
3 saat yuruyus
su 2lt
Tatlım supersin bak kaptin valla bu rejim işinide spor ise ni de..ikisinde superkızlar menüm
sabah kalkar kalkmaz 2 hurma 2 bardak ılık su
kahvaltı
1 yumurta 1 domates 5 yeşil zeytin 1 kk kutusu peynir 2 bardak şekersiz çay 1 dilim tbe.
ara 1 elma
öğlen 1 tabak karnıbahar yemeği 1 kase yoğurt
ara 1 elma 1 portakal (çok acıkmıştım başka bişeye saldırmamak için 1 portakal yedim )
akşam
1 tabak tavuklu sulu patates yemeği 1 kase yoğurt
su
2 litre
1 demlik yeşil çay (3 kupa)
spor
2 mile leslie (hiç ara vermeden geçtim tiffanye)
10 dakika tiffany
400 ipli ip (ay kızlar cezamın hepsini yapamadım kaldı 400)
30 dakika yürüyüş(akşam üstü dışarıda)
Açıkınca kahve iciyorum sade türk kahvesi beni tikiyo canım dene istersen kaloriside yokkızlar acil yardım dünde vardı ama bugun açlık krizim çok yüksekti ama dayandım geçen hafta daha rahattım iki gündür neden böyle oldum? bilen varmı
ay tiffany yaparken kalçam çıktı sandım bi anTatlım supersin bak kaptin valla bu rejim işinide spor ise ni de..ikisinde super
severimde deniyim bari böyle olmıcak 2 gündür açlık krizi çekiyorum acaba vucudum tepkimi yapıyo gecen hafta böyle değildim zaten ben anladım yaa ben hep 80 takılıp kaldım diğer diyetlerimdede bıraktım sıkkılıp ben 80 i bi kırsam gerisi gelicekAçıkınca kahve iciyorum sade türk kahvesi beni tikiyo canım dene istersen kaloriside yok
ne yaptın şekerim yakalayamadım ben?Bana çok yoğun geldi ilk gün zor yedim ..ikinci gün yarım ölçü kullandım genede faydasını gördüm.. Görünüşü hoş değil onun dışında gözünü kapa yutyalniz devamlı yerseniz yani her gün ..2 günde 1 mola vermezseniz gaz yapıyo ondan biraz sıkıntım oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?