Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aferinnnnnn

1kizlarrrr okuyamasim gecmisi telden girdigim icin zor oluyo ya net donup duriyo ben menumu yazayim
sabah 1.5 dilim tb ekmek
salatalik zeytin domates
1 dikim peynir
ogle
1ysil elma
1porsiyon tavuk doner
aksam
1biber dolmasi
yogurt
1kase mer cor
spor
3 saat yuruyus
su 2lt

Akşam hem dolma hem mercimek çorba... Bilemedim gülüm..

Ögleyle aksamı yer degistirsen daha iyi olurmus canım, hem corba hem dolma biraz karbonhidrat agırlıklı kalmıs gibi geldi bana. Ama neyse ki 1 tane dolma, bi sey olmaz muhtemelen

kızlar acil yardım dünde vardı ama bugun açlık krizim çok yüksekti ama dayandım geçen hafta daha rahattım iki gündür neden böyle oldum? bilen varmı

kızlar menüm
sabah kalkar kalkmaz 2 hurma 2 bardak ılık su
kahvaltı
1 yumurta 1 domates 5 yeşil zeytin 1 kk kutusu peynir 2 bardak şekersiz çay 1 dilim tbe.
ara 1 elma
öğlen 1 tabak karnıbahar yemeği 1 kase yoğurt
ara 1 elma 1 portakal (çok acıkmıştım başka bişeye saldırmamak için 1 portakal yedim )
akşam
1 tabak tavuklu sulu patates yemeği 1 kase yoğurt
su
2 litre
1 demlik yeşil çay (3 kupa)
spor
2 mile leslie (hiç ara vermeden geçtim tiffanye)
10 dakika tiffany
400 ipli ip (ay kızlar cezamın hepsini yapamadım kaldı 400)
30 dakika yürüyüş(akşam üstü dışarıda)

Ayy saol tatlım etap kim ben kim o kadarını yapamam herhalde haftada ortalama 1,5 garanti veriyorum bu hafta 2 yi geçmek istiyorum ..
Küre gelince evet ise yaradı ama ben 7 gün ara vermeden yaptım gaz yaptı biraz sıkıntı verdi gazman gibi oldum valla

Tatlım tavuk döner ekmekli mi??

Tatlım supersin bak kaptin valla bu rejim işinide spor ise ni de..ikisinde super

kızlar acil yardım dünde vardı ama bugun açlık krizim çok yüksekti ama dayandım geçen hafta daha rahattım iki gündür neden böyle oldum? bilen varmı
Açıkınca kahve iciyorum sade türk kahvesi beni tikiyo canım dene istersen kaloriside yok

Açıkınca kahve iciyorum sade türk kahvesi beni tikiyo canım dene istersen kaloriside yok
severimde deniyim bari böyle olmıcak 2 gündür açlık krizi çekiyorum acaba vucudum tepkimi yapıyo gecen hafta böyle değildim zaten ben anladım yaa ben hep 80 takılıp kaldım diğer diyetlerimdede bıraktım sıkkılıp ben 80 i bi kırsam gerisi gelicek

ne yaptın şekerim yakalayamadım ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…