Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlaaaar sabahlaaar

Arkadaşlar ben bu hafta listeye girebiliyor muyum eğer kilo almadıysam

toplight kollontai
kacak seval hanım kg almadıysan girebiliyorsun ama benim sana hiç güvenim yok inş kilo vermişsindir bende utanırım
En güzeli baksana hatunlara peyniri bile yapıyorlarmış..
ben denedim ama beceremedim peyniri gene deneyecem
kızlar acil yardım dünde vardı ama bugun açlık krizim çok yüksekti ama dayandım geçen hafta daha rahattım iki gündür neden böyle oldum? bilen varmı
canım sade kahve neskafe de olur açlığa birebir

kacak seval hanım kg almadıysan girebiliyorsun ama benim sana hiç güvenim yok inş kilo vermişsindir bende utanırım

ben denedim ama beceremedim peyniri gene deneyecem
canım sade kahve neskafe de olur açlığa birebir
neden peynir yapmak kolay kaptanım :)

Açıkınca kahve iciyorum sade türk kahvesi
evde yapabileceğim kolay tarif varsa verirmisin
süt kaynatılmıcak
burda 5 litre süte ılık hale getiriliyor sıcak olmıcak gayet ılık serçe parmağımız sıcaklık hissedicek kadar peynir mayası yarım bardak ılık suyun içine dolu 1 çay kaşığı koyup bir güzel karıştırıyoruz ki maya çözünsün ondan sonra süte döküp karıştırıp kapatıp üstünü sarıyoruz yoğurt mayalar gibi 2 3 saat sonra açıp bakıyoruz tutmuş olur karıştırıp peyniri kırıyoruz bir güzel ondan sonra hemen ocağın üstüne alıp biraz ısıtıyoruz bu arada karıştırıyor yine çok ısıtmıyoruz ılıcık oldumu yeter peynir toplanıyor ısıtınca sonra süzgecin üstüne tülbent gibi vir bez koyup peyniri döküyoruz çok sıkmıyoruz bağlayıp bir yere asıyoruz güneş görmicek suyu süzünce 2 saat sonra gibi alıyoruz etrafına tuz bulayıp dolapta 2 3 gün bekletip yiyiyoruz bide peynirden çıkan suyu kaynatınca lor oluyor burda böyle yapıyoruz tabi normal peynir mayası ile yapıyoruz senin dediğin mayayı bilmiyorum belkide aynısıdır ben çok yaparım buranın höşmerimi meşhurdur taze peynir ile yapılır çok yaparım:)

ay tiffany yaparken kalçam çıktı sandım bi an
dikkat et tatlım o kadar yüklenme kendine allah korusun !!!

atlatırız canım inşallahh...
benimde 86 -85 arası kabusum eğer 84 ü görürsem o takılma olayını atlatıcağıma inanıyorum ....
ne yaptın şekerim yakalayamadım ben?
yoğurt kürü canım hani anlatmışsım ya sana yoğurt ,zerdeçal ,zencefil ,pulbiber falan diye ilk geldiğinde onu yazmıştım ..
sen ne yaptın bugun bakalım yazdın mı menünü ?
yazıcam yazıcam bugün evde nedense bugün atom karınca modunda dolanıyorum hem sporumu yaptım hem mutfak dolamlarımı temizledim hem evi.. aralarda da dinlenip buraya geldim ...

ayy inşallah kırarız bu kiloların hepsini

bende canım stü senin dedğin gibi ılıkkken mayalıyorum sonra süt çendilim var onda süzüyorum suyunu gene tencere de bekletiyorum suyu süzüldüğü zaman büyük bir tepsiye koyup dilimliyorum yumuruk büyüklüğünde üstüne tuz koyup bekletiyorum sonra onu cam kavanozum var ona yerleştiriyorum suyunuda döküyorum tuzlu suyu.. üstünede taş koyuyorum azıcık sert olsun diye güneş görmeyen yerde bekletiyorum.. o çendile koyarken süzülen suyuda lor yaparım.. hatta biz tenekeye basar depoya koyarız peyniri 8 ay sonra al sana ezine peyniri

evet şekerimm ben çok tuzlu olunca sevmiyorum bide kendi suyunu koyunca yumuşak oluyor o zaman seviyorum muslıktan konan su sertleştiriyor peyniri sevmem o zaman

evet şekerimm ben çok tuzlu olunca sevmiyorum bide kendi suyunu koyunca yumuşak oluyor o zaman seviyorum muslıktan konan su sertleştiriyor peyniri sevmem o zaman
bende sevmem musluk suyumu girermiş peynire.. kendi suyunda beklerse makbul ama iste ben en fazla 2 hafta bekletebiliyorum eşim falan peynir canavarı :))

valla on numara menü

Bir iki gün yapmıştım galiba ama devam etmedim, etkisini bilmiyorum.

Gayet guzel bir menu canım
Açıkınca kahve iciyorum sade türk kahvesi beni tikiyo canım dene istersen kaloriside yok
Turk kahvesi o an icin açlığı bastırıyor olabilir ama sindirimi hizlandirdigi bilimsel olarak kanitlanmis. Sonradan midesi kazinmasin kizcagizin iyice:)) nilsub çay falan iç bence canim
Gayet iyi kaptanim :)
oğluşum uyudu kızımda ödevlerini yaptı uyuya kaldı şimdi onuda yatırdım yeşil çayımıda yaptım ohhh misss
Ben de aldim yesil cayimi oh sefamiz olsun

kollontai , btlbetul bugünkü menüm..
sabah kalkınca limonlu ılık suyumu içtim 100 ip atladım
kahvaltı :
5 ızgara köfte
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
ara 1 fincan türk kahvesi sade
öğlen 5 yk pırasa 1 kase yoğurt ev yapımı
akşam 1 kase yoğurt 1 salatalık

3 lt su içtim,
sporum: 300 ip atlama ,2 mil,30 yarım mekik
mutfak dolaplarına giriştim, evi sildim süpürdüm ama bildiğiniz bittim adım atıcak halim kalmadı 0 enerji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…