Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla kahvenin etkileri bende hep tam tersi millet kahve içer uyuyamaz ben kahve içip sızarım bende bildiğin alkol etkisi yapar açlığımıda baya bastırır..
4 saat bastırsa yeter sonra uyuycak zaten :)))))

Kızlar menümü yazayım
kollontai

sabah
1 dilim tam buğday
sürme peynir
3 zeytin

ara
yeşil çay

öğlen
1 haşlanmış patates
1 kepçe yayla çorbası

ara
1 light sütlü nescafe
eti form yaban mersinli 129 cal.

ara
1 orta şekerli türk kahvesi

akşam
yarım kepçe yeşil mercimek
haşlanmış yumurtalı papates salatası
yeşil salata

su şu an 2,5 lt daha içerim
spor geç saatte yapıcam

Bayılırım höşmerime :)

çok kızz ben bir çay kaşığı koyarım dolu bir şekilde sonuçta mayada zararlı
kaç kiloluk tencerede yapıyosun canım ben 20 kilo süt alıyorum 5 li düdüklülerim var onlarda mayalıyorum maya 1 yk kaşığı kullanıyorum valla 10 yıldır yaparım annemde yapar ondan yani.. bir deniyim seninkisi gibi.. ama yumuşak olmaz mı ?

kollontai ycfa ebrusonmez
Sabah limonlu ılık su + 50 atlama
Kahvalti:
2 yk yulaf
1 sb light süt
1 küçük muz
Bu malzemeleri rondoda cekip smoothie gibi yaptim, icine de 1 tk nescafe koydum cok guzel oldu.
1 ceviz
Ogle:
1 kase ezogelin corbasi
1 tabak sebzeli tavuk
1 kase salata
Ara:
Yarim ayva, yarim kirmizi elma ve tarcindan yaptigim tatli (icinde baska bir sey yok)
Aksam:
1 kase ezogelin corbasi
1 tabak yesil mercimek yemegi
1 kase yogurt
Salata

2 kupa yesil cay, yarim kupa filtre kahve ve 1 fincan sade Turk kahvesi ictim.
Su: 2,5 lt
Spor: yarim saat yuruyus
Yatmadan once de dunku basen hareketlerini, squat ve ip atlama yapmak istiyorum. Sayilarini yapinca yazarim.

patates rejimi yapıyosun sanırım canım öyleyse gayett güzel bir menü

çok güzel canım menün

hayır suyu süzünce normal oluyor tutsun yeter biliyosun maya zehirli bir madde peynir yiyip zehirlenenler bile var 5 kiloya 1 çay kaşığı

çanakkaleninde peynir helvası meşhurdur on numaradır bak o yönden daha üstüne yapanı görmedim :))
onuda biliyorum şekerim höşmerimden biraz değişik ama ikiside çok güzel sonuçta ikiside taze pynirden oluyor höşmerimde peynirin suyunu süzmüyorsun helvada biraz süzüyorsun ne dicem ben boşuna bu kilolara çıkmadım:)

ayy benim gözlerim kapanıyo her an uyuyabilirim
Al benden de o kadar. Daha yarin icin yemek yapacagim
Cok iyi canim masallah :)
çok güzel canım menün
Valla insallah cumaya eksilerle girerim. Regl bekledigim icin icimde bi korku yok degil

ayy evet höşmerimide severim ama hazır kutularda marketlerde satılanı değil taze yapılacak sıcak sıcak ayy kızım yaa akşam akşam tatlı denirmi valla yoıldan çıkarıcan beni dur ben kendime yeşil çay yapıyım .. tamam yok tatlı matlı biz zayıflıycazzz

Al benden de o kadar. Daha yarin icin yemek yapacagim

Cok iyi canim masallah :)

Valla insallah cumaya eksilerle girerim. Regl bekledigim icin icimde bi korku yok degil
ben adama dışarda ye gel dedim yapamıycam bugün yemek ..evde yiycem dersede çay kahvaltısı ..

ben adama dışarda ye gel dedim yapamıycam bugün yemek ..evde yiycem dersede çay kahvaltısı ..
Ya biz de iki aksamdir okuldaki yurdun yemekhanesinden yiyoruz, artik evde yiyelim dedik. Ama o kadar yogun geciyor ki gunlerim eve bitap sekilde geliyorum hic yemek yapasim da gelmiyor dogal olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…