- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.101
Benim en sevdigim öğün kahvalti ya, elimden gelse hep kahvaltilik yerimben arada severim öyle akşamda kahvaltı türü:)
yanında bide simit dimiBenim en sevdigim öğün kahvalti ya, elimden gelse hep kahvaltilik yerim
bende severim canım :))ben arada severim öyle akşamda kahvaltı türü:)
haklısın canım çalışırken zor oluyo..Ya biz de iki aksamdir okuldaki yurdun yemekhanesinden yiyoruz, artik evde yiyelim dedik. Ama o kadar yogun geciyor ki gunlerim eve bitap sekilde geliyorumhic yemek yapasim da gelmiyor dogal olarak..
Yok canim ekmeksizTatlım tavuk döner ekmekli mi??
ayy ne güzel canım çok sevindim o kadar azmettin zayıfladın ödülün işteKizlar ben pek giremiyorum kv demdeyim nisanliyken giydigim etek ve gomlegimi giydim cok guzel oldu cok mutluyum:)
kız hint dizisini nereden buldun alemsinkızlar takıldım bir hint dizisine 335, bölüm oldu daha bitmedi meraktan çatlattı beni ne olucak sonu diye
Kiz senden korkulur haa, unutmamis da bakyanında bide simit dimi
Ne guzel canim eski kiyafetlere girebilmek en buyuk ödül zatenKizlar ben pek giremiyorum kv demdeyim nisanliyken giydigim etek ve gomlegimi giydim cok guzel oldu cok mutluyum:)
ay ben çok severim bide kore dizileri var çok kaliteli ve konuları süper kızzzz bu izlediğim ilk hint dizisi yapıştı bitmiyoooo ama çok kore dizisi izlerim bayılırım eşimde bende kore dramalarınakız hint dizisini nereden buldun alemsin
ben şuan giymeye çalışsam patlar benimkilerKiz senden korkulur haa, unutmamis da bak
Evet, simit en sevdigim
Ne guzel canim eski kiyafetlere girebilmek en buyuk ödül zaten
aferin sana darısı bizim başımızaKiz senden korkulur haa, unutmamis da bak
Evet, simit en sevdigim
aaaa unutulur mu paçangalar milföyler simitlerKiz senden korkulur haa, unutmamis da bak
Evet, simit en sevdigim
aklıma annemin nişanlığını bana giydirmeye çalıştıkları zaman geldi 9 yaşındaydım ve sırtı tamamen açıktı kapanmıyoduben şuan giymeye çalışsam patlar benimkiler
dün eşimde bana dediki zaıflayınca yedirmem çok kontrol ederim seni bi daha alma dedi çok utandım daha doğrusu üzüldüm şimdiye kadar hiçbişey dememişti adamın içinde yatıyomuş laflar demekkiaklıma annemin nişanlığını bana giydirmeye çalıştıkları zaman geldi 9 yaşındaydım ve sırtı tamamen açıktı kapanmıyodukadıncağızın iki katıymışım .. onun 16 yaşında giydiği kıyafet üstelik !!! ben 9 yaşında ..
oluyo canım an geliyo hissettiriyolar o zaman üzülüyo insan iştedün eşimde bana dediki zaıflayınca yedirmem çok kontrol ederim seni bi daha alma dedi çok utandım daha doğrusu üzüldüm şimdiye kadar hiçbişey dememişti adamın içinde yatıyomuş laflar demekki
eee ne yapıyoruz önce kendimiz sonra kocişlerimiz için zayıflıyoruzoluyo canım an geliyo hissettiriyolar o zaman üzülüyo insan işte
benim eşimde en son alışverişe gittiğimde bir laf demişti bidaha gitmedim onunla alışverişe ..hala aklıma geldikçe üzülürüm '' ne zaman seninle normal bir alışveriş günümüz olacak ,bir mağzadan da elimiz boş çıkmayallım '' demişti.. .. şuan bana birşey demiyor ama bildirim günlerimi sıkı tutuyor sabah kaldırıyor doğru beraber tartı başına .. menülerimi yazıp yazmadığımıda soruyor.. kim bilir adamın içinden neler geçiyor
aynen öyle :) ama ben arada laf sokuyorum tabi adama sanki zayıf aldın beni diyorum susuyoeee ne yapıyoruz önce kendimiz sonra kocişlerimiz için zayıflıyoruz
Kuzum ya darisi hepinize ins bunlari asla giyemezsin demisti esim bugun geziyoruz parkta kadinlar vardi baya herkese baktim bi sen zayifsin diyo anne olarak dedi cok mutlu oldum:)ayy ne güzel canım çok sevindim o kadar azmettin zayıfladın ödülün işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?