Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya biz de iki aksamdir okuldaki yurdun yemekhanesinden yiyoruz, artik evde yiyelim dedik. Ama o kadar yogun geciyor ki gunlerim eve bitap sekilde geliyorum hic yemek yapasim da gelmiyor dogal olarak..
haklısın canım çalışırken zor oluyo..

ben şuan giymeye çalışsam patlar benimkiler
aklıma annemin nişanlığını bana giydirmeye çalıştıkları zaman geldi 9 yaşındaydım ve sırtı tamamen açıktı kapanmıyodu kadıncağızın iki katıymışım .. onun 16 yaşında giydiği kıyafet üstelik !!! ben 9 yaşında ..

dün eşimde bana dediki zaıflayınca yedirmem çok kontrol ederim seni bi daha alma dedi çok utandım daha doğrusu üzüldüm şimdiye kadar hiçbişey dememişti adamın içinde yatıyomuş laflar demekki

dün eşimde bana dediki zaıflayınca yedirmem çok kontrol ederim seni bi daha alma dedi çok utandım daha doğrusu üzüldüm şimdiye kadar hiçbişey dememişti adamın içinde yatıyomuş laflar demekki
oluyo canım an geliyo hissettiriyolar o zaman üzülüyo insan işte
benim eşimde en son alışverişe gittiğimde bir laf demişti bidaha gitmedim onunla alışverişe ..hala aklıma geldikçe üzülürüm '' ne zaman seninle normal bir alışveriş günümüz olacak ,bir mağzadan da elimiz boş çıkmayallım '' demişti.. .. şuan bana birşey demiyor ama bildirim günlerimi sıkı tutuyor sabah kaldırıyor doğru beraber tartı başına .. menülerimi yazıp yazmadığımıda soruyor.. kim bilir adamın içinden neler geçiyor

eee ne yapıyoruz önce kendimiz sonra kocişlerimiz için zayıflıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…