Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:))) ayy ne guldum ya ins zayiflada bidaha almazsin ins

kızlar her iki tarifi de deneyeceğim ama siz evde peynir yapımı diyr bir konu açsanız ne güzel olur şimdi cepteyim kaydedemedim yarın işe gidince yazıp çıktısını alcam bi de maya ne kullanıyorsunuz

mayayı ne kadar koydunuz kaptanım ben 5 kiloluk tenzereye bir yk kaşığı silme maya koyarım .. kaynatmayın sütü ..
canım hatırlamıyorum doğal maya diye nette satılıyor ordan alıp o tarife göre yapmıştım

canım sende azimli olup vereceksin
mesela ben 95 le doğuma girdim doğumdan 2 ay sonra 87 idim 1 sene sonrası 75 e indim yazında 65 e inip mezun olmuştum ama işyerinde can sıkıcı olaylar sonucu 74,7 yi görünce başıma dank etti gecen otesi başladım şimdi 71 kg yum regli olmasam daha da inerdim sanırım o kadar niyetliyimki nerdeyse regli döneminde bu kadar spor yapıyorum yediklerime aşırı dikkat ediyorum 4-5 ayda alınmış 8-9 kg yu en kısa sürede verecem

Cok koru oluyo ya bende esimle bayadir cikmadim alisverise oda bana seninle onceden alisverise gekdigimizde ne giyersen heosine al diyodum simdi hicbirisini al diyemiyorum demisti cok uzulmustum ama diyete baslamamistim

inşallah canım bırakmak yok zaten yazın denize gidebilmek istiyorum.. bikinide falan gözüm yok denize gitmeye yüzüm olsun yeter :))
tatlım sen 1 çk olanı dene annemden de azar yedim demin..'' kız o kadar maya konulur mu ben de 1 çay kaşığı koyuyorum ''dedi .
valla bana bişey olmadı yaşıyorum hala mucize kurtuluş
nilsub iyi zehirlenmedim kız saol ayda 1 süt alırım yıllardır o şekilde yapıyodum ünv deyken falan demekki tarifi düzgün almamışım :))))))))))))

canım benim maya içip intihar edenler bile var o kadar zehirli yani 1 çay kaşığı yeterli baktın sütün çok 1,5 2 çay kaşığı koy hayatım yinede mayayı önceden yarım su bardağı ılık suda çözdür o zaman sütün içindede güzel dağılır tehlikesi kalmaz

şaka bi yana iyi enişte ile birlikte hastanelik olmamışınız

toplight kaptanım hazır satılan herhangi bir maya olur ben mavi kutuda olan maya var ondan alıyorum bitti gene alıcam çeker resmini koyarım bu hafta ..
bende şişede aliyorum kaptanım doğal maya diye bişey yok peynir mayası diyince markaları farklı olsada içeriği aynı belkide mayanızdan tutmuyor peyniriniz

peki söz dinlerim
beni bırak adamı da zehirliyecektim o peynirleri yedirmiyim ... bari cumartesi süt alacaktım yeni yapıyım.. :)))

patates rejimi yapıyosun sanırım canım öyleyse gayett güzel bir menü

çok güzel canım menün
Patates rejimini gördüm ama niyetim o değildi sadece denk geldi :) bu arada patates rejimi de haftada 5 kilo diyor ama ben korkuyorum öyle rejimlerden

ben inanmıyorum patates çok nişastalı yani karbonhidratlı nasıl kilo verdiriki
Full karbonhidrat alıyorsun başka bişey yemiyorsun, karbonhidrat diyeti de var mesela günde 40 karbonhidrat sayıyorsun diğer herşey yağlar da dahil serbest. Yani tek gıda oldu mu oluyor bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…