- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.141
bence çok yanlış ben denedim geçenlerde sırf proteinli gıdalar aldım ölüyodum 2 kilo verdim sonra butun sistemim durdu baş dönmelerim oldu kalp çarpıntısı hemen diyetisyene gittim ne yaptın sen dedi her öğünüme ekmek verdi 1 dilim ama ben sadece sabahları yiyorum yani internette gördüklerimiz çoğu çok yanlış yavaş ve sağlıklı kilo vermek en güzeli işin garibide diyetisyene gidince butun kan tahlillerim normal çıktı hastalıklarım yanlış beslenmeden olmuşFull karbonhidrat alıyorsun başka bişey yemiyorsun, karbonhidrat diyeti de var mesela günde 40 karbonhidrat sayıyorsun diğer herşey yağlar da dahil serbest. Yani tek gıda oldu mu oluyor bir şekilde
Kesinlikle ben de hem sevmiyorum hem de zaten hop diye geri alınıyor verdiklerin, en güzeli dengeli beslenip spor yapmak.bence çok yanlış ben denedim geçenlerde sırf proteinli gıdalar aldım ölüyodum 2 kilo verdim sonra butun sistemim durdu baş dönmelerim oldu kalp çarpıntısı hemen diyetisyene gittim ne yaptın sen dedi her öğünüme ekmek verdi 1 dilim ama ben sadece sabahları yiyorum yani internette gördüklerimiz çoğu çok yanlış yavaş ve sağlıklı kilo vermek en güzeli işin garibide diyetisyene gidince butun kan tahlillerim normal çıktı hastalıklarım yanlış beslenmeden olmuş
kızzzz kaptanada verdin tarifi kaptansız bırakma takımı sonra..yok tatlım yedirmem sen gene fazla bişey demedin annem resmen çemkirdi ''neee bende yıllardır kızım peynir yapıyo diyorum millete ...o kadar maya konulur mu sakın yemeyin'' dedi :))
bide ne dicem en iyi spor saati öğlen 2 gibiymiş metabolizma yavaşlıyomuş öğlen saatlerinde spor yapınca canlandırıyosun ..Ben yavaş yavaş spor için hazırlanıyım kızlar, iyi geceler
iyi sana bişey olmamış ciddi.. bende korkarım tek çeşit gıdayla yapılan rejimlerden bi kere sabah kahvaltılarımdan falan vazgeçemem ..bence çok yanlış ben denedim geçenlerde sırf proteinli gıdalar aldım ölüyodum 2 kilo verdim sonra butun sistemim durdu baş dönmelerim oldu kalp çarpıntısı hemen diyetisyene gittim ne yaptın sen dedi her öğünüme ekmek verdi 1 dilim ama ben sadece sabahları yiyorum yani internette gördüklerimiz çoğu çok yanlış yavaş ve sağlıklı kilo vermek en güzeli işin garibide diyetisyene gidince butun kan tahlillerim normal çıktı hastalıklarım yanlış beslenmeden olmuş
sonra dedim ama 1 çk kullanın diyee okudu :)kızzzz kaptanada verdin tarifi kaptansız bırakma takımı sonra..
Kesinlikle dediklerine katiliyorum canim, karbonhidrat da yağ da protein de hepsi de vucut icin gerekli. O yuzden tamamen biri ile beslenmek bence de hic saglikli degil. Dengeli beslenmek diye bosuna demiyorlar, hepsinden ölçülü yemek lazimbence çok yanlış ben denedim geçenlerde sırf proteinli gıdalar aldım ölüyodum 2 kilo verdim sonra butun sistemim durdu baş dönmelerim oldu kalp çarpıntısı hemen diyetisyene gittim ne yaptın sen dedi her öğünüme ekmek verdi 1 dilim ama ben sadece sabahları yiyorum yani internette gördüklerimiz çoğu çok yanlış yavaş ve sağlıklı kilo vermek en güzeli işin garibide diyetisyene gidince butun kan tahlillerim normal çıktı hastalıklarım yanlış beslenmeden olmuş
gece yapılan da çok iyi geliyo diyolar tam metabolizma dinlenmeye geçerken kan akışını hızlandırıyosunbide ne dicem en iyi spor saati öğlen 2 gibiymiş metabolizma yavaşlıyomuş öğlen saatlerinde spor yapınca canlandırıyosun ..
Kahvaltısız olmaaaaaziyi sana bişey olmamış ciddi.. bende korkarım tek çeşit gıdayla yapılan rejimlerden bi kere sabah kahvaltılarımdan falan vazgeçemem ..
aynennnn cuma günü eşimin izin günü .. eğer bir terslik çıkmazsa kahvaltıya götür beni dedimKahvaltısız olmaaaaaz
iyi bariisonra dedim ama 1 çk kullanın diyee okudu :)
Yaaa sorma o kahvalti keyfi hicbir seye degisilmez, ben de en cok kahvaltiya gitmeyi seviyorum. Aksam yemegi falan bahaneaynennnn cuma günü eşimin izin günü .. eğer bir terslik çıkmazsa kahvaltıya götür beni dedimakşam yemeğine götürse makbule geçmez o kadar :)) kahvaltısız ayılamıyorum ben iyice çayımla falan oturucam kahvaltımı yapıcam :))
Tabi ki onun yeri ayribide simit
bende severim hatta ondan dolayı ceza almışlığımda var simit yerseniz ben çemkirmem ama kollantaiyi bilemem :)) o hakkımızdan gelir.. ama bu hafta kaçamak yok en azından tartı günü tartılana kadar sonra simidime kavuşabilirim kahvaltıdaTabi ki onun yeri ayri
öyle canım şekeri hayatımdan çıkardım bak aramıyorum .. bana asıl kilo aldıran akşam geç yemekler ve yanında içilen kolalar .. onları kestim tıkır tıkır kilo veriyorum şuankızlar vucuda giren butun besinleri vucud kullanıyor tuzu bile kaslar için gerekliymiş vucudun tek gereksinim duymadığı ve hiç kullanmadığı gıda şekermiş
Aynen ben de cumaya kadar işi sıkı tutacagim. Cuma sabah mi olur cumartesi sabah mi bilemem kucuk simidimi yerimbende severim hatta ondan dolayı ceza almışlığımda var simit yerseniz ben çemkirmem ama kollantaiyi bilemem :)) o hakkımızdan gelir.. ama bu hafta kaçamak yok en azından tartı günü tartılana kadar sonra simidime kavuşabilirim kahvaltıda
Kola cok zararli canim kesinlikle icmeöyle canım şekeri hayatımdan çıkardım bak aramıyorum .. bana asıl kilo aldıran akşam geç yemekler ve yanında içilen kolalar .. onları kestim tıkır tıkır kilo veriyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?