Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Full karbonhidrat alıyorsun başka bişey yemiyorsun, karbonhidrat diyeti de var mesela günde 40 karbonhidrat sayıyorsun diğer herşey yağlar da dahil serbest. Yani tek gıda oldu mu oluyor bir şekilde
bence çok yanlış ben denedim geçenlerde sırf proteinli gıdalar aldım ölüyodum 2 kilo verdim sonra butun sistemim durdu baş dönmelerim oldu kalp çarpıntısı hemen diyetisyene gittim ne yaptın sen dedi her öğünüme ekmek verdi 1 dilim ama ben sadece sabahları yiyorum yani internette gördüklerimiz çoğu çok yanlış yavaş ve sağlıklı kilo vermek en güzeli işin garibide diyetisyene gidince butun kan tahlillerim normal çıktı hastalıklarım yanlış beslenmeden olmuş

Kesinlikle ben de hem sevmiyorum hem de zaten hop diye geri alınıyor verdiklerin, en güzeli dengeli beslenip spor yapmak.

iyi sana bişey olmamış ciddi.. bende korkarım tek çeşit gıdayla yapılan rejimlerden bi kere sabah kahvaltılarımdan falan vazgeçemem ..

Kesinlikle dediklerine katiliyorum canim, karbonhidrat da yağ da protein de hepsi de vucut icin gerekli. O yuzden tamamen biri ile beslenmek bence de hic saglikli degil. Dengeli beslenmek diye bosuna demiyorlar, hepsinden ölçülü yemek lazim

bide ne dicem en iyi spor saati öğlen 2 gibiymiş metabolizma yavaşlıyomuş öğlen saatlerinde spor yapınca canlandırıyosun ..
gece yapılan da çok iyi geliyo diyolar tam metabolizma dinlenmeye geçerken kan akışını hızlandırıyosun

Kahvaltısız olmaaaaaz
aynennnn cuma günü eşimin izin günü .. eğer bir terslik çıkmazsa kahvaltıya götür beni dedim akşam yemeğine götürse makbule geçmez o kadar :)) kahvaltısız ayılamıyorum ben iyice çayımla falan oturucam kahvaltımı yapıcam :))

Hanimlar spor olarak 200 ipli atlama, basen-kalca- ic bacak-bel sıkılastırıcı hareketlerden de 20'ser tane yapabildim. Hareket cesitliligini artirip sayisini azalttim gibi oldu. Bi de pek yorgundum anca bu kadar oldu valla.

Yaaa sorma o kahvalti keyfi hicbir seye degisilmez, ben de en cok kahvaltiya gitmeyi seviyorum. Aksam yemegi falan bahane hem kahvaltida yenenler gun icinde yakiliyor da o yuzden abartsam da cok vicdanim sizlamiyor

Tabi ki onun yeri ayri
bende severim hatta ondan dolayı ceza almışlığımda var simit yerseniz ben çemkirmem ama kollantaiyi bilemem :)) o hakkımızdan gelir.. ama bu hafta kaçamak yok en azından tartı günü tartılana kadar sonra simidime kavuşabilirim kahvaltıda

kızlar vucuda giren butun besinleri vucud kullanıyor tuzu bile kaslar için gerekliymiş vucudun tek gereksinim duymadığı ve hiç kullanmadığı gıda şekermiş
öyle canım şekeri hayatımdan çıkardım bak aramıyorum .. bana asıl kilo aldıran akşam geç yemekler ve yanında içilen kolalar .. onları kestim tıkır tıkır kilo veriyorum şuan

Aynen ben de cumaya kadar işi sıkı tutacagim. Cuma sabah mi olur cumartesi sabah mi bilemem kucuk simidimi yerim simit icin ip atlamaya bile deger
öyle canım şekeri hayatımdan çıkardım bak aramıyorum .. bana asıl kilo aldıran akşam geç yemekler ve yanında içilen kolalar .. onları kestim tıkır tıkır kilo veriyorum şuan
Kola cok zararli canim kesinlikle icme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…