- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.161
yok canım 1 ay olucak nerdeyse ağzıma koymuyorum çayı kahveyi de şekersiz tüketiyorum.. çok rahatım hatta ben uzun zamandır ilk kez bu kadar enerjik oldum .. bir daha asla içmem ..Aynen ben de cumaya kadar işi sıkı tutacagim. Cuma sabah mi olur cumartesi sabah mi bilemem kucuk simidimi yerimsimit icin ip atlamaya bile deger
Kola cok zararli canim kesinlikle icme
katı besin pek yememişsin ondan dolayı olabilir .. akşam çok az olmuş sanki yanında yoğurt falanda yeseydin belki tutardı içini.. açlıktan üşüyosundur..
Bende cok kola iciyordum tatlim gunde en az 1 lt yi bitiridim diyete basladigimdan beri icemekistim ama annemlere gidince ictim nebyazikki hic iyi degik artikbicince bogazlarim aciyo ve sisiriyo pis sey:)yok canım 1 ay olucak nerdeyse ağzıma koymuyorum çayı kahveyi de şekersiz tüketiyorum.. çok rahatım hatta ben uzun zamandır ilk kez bu kadar enerjik oldum .. bir daha asla içmem ..
Ben diyete baslamadan once de kolay kesmistim zaten zararli diye. Ayda yilda bir zero icerdim sadece. Beni hep gece atistirmalari pastalar borekler mahvettiyok canım 1 ay olucak nerdeyse ağzıma koymuyorum çayı kahveyi de şekersiz tüketiyorum.. çok rahatım hatta ben uzun zamandır ilk kez bu kadar enerjik oldum .. bir daha asla içmem ..
Cajim sen diyete kc kiloyla basladin simdi iyisin cjnkuBen diyete baslamadan once de kolay kesmistim zaten zararli diye. Ayda yilda bir zero icerdim sadece. Beni hep gece atistirmalari pastalar borekler mahvetti
Gunde 1 lt miii??Bende cok kola iciyordum tatlim gunde en az 1 lt yi bitiridim diyete basladigimdan beri icemekistim ama annemlere gidince ictim nebyazikki hic iyi degik artikbicince bogazlarim aciyo ve sisiriyo pis sey:)
ben geçen sene gene 96 dan başladım rejim yapmaya 1 ay kadar yaptım o süre zarfında içmedim ama sonra bir gün bir içtim bildiğin boğazıma kızgın kor sokulmuş gibi oldu .. ama malesef o dönem rejimi bırakınca düzensiz beslenmeyle içmeye gene başlamıştım .. bu sefer kararlıyım içmiycemBende cok kola iciyordum tatlim gunde en az 1 lt yi bitiridim diyete basladigimdan beri icemekistim ama annemlere gidince ictim nebyazikki hic iyi degik artikbicince bogazlarim aciyo ve sisiriyo pis sey:)
ahh o akşam yemekleri yok muBen diyete baslamadan once de kolay kesmistim zaten zararli diye. Ayda yilda bir zero icerdim sadece. Beni hep gece atistirmalari pastalar borekler mahvetti
Yemeklere asla kola olmadan oturmazdim univ de alistim ama ozaman hic kilo almiyodum hatta univ de daha da cok iciyodum kolayi bagimlilik yaoiyo ya icmeyince canik cok istiyodu sinirden cok kotu oluyodum hamikeyken hic icmedim oyuzden 1 lt bana az geliyodu simdide aramiyorum artikGunde 1 lt miii??
Naptin sekerim sen kola şirketine ortak mi oldun? Yapma etme gencligine yazik
Kotu biseh ama bile bile iciyoz icte artik icmeyiz gakiba:) aksam yemeklerinin yeri baska ya bu saatkerde acikip neler yerdik esimle nelr simdi o yalniz yiyo ama 100 gr bile almiyo ya sinir oluyorumben geçen sene gene 96 dan başladım rejim yapmaya 1 ay kadar yaptım o süre zarfında içmedim ama sonra bir gün bir içtim bildiğin boğazıma kızgın kor sokulmuş gibi oldu .. ama malesef o dönem rejimi bırakınca düzensiz beslenmeyle içmeye gene başlamıştım .. bu sefer kararlıyım içmiycem
ahh o akşam yemekleri yok mu
Ben tartida 66'yi gordum dedim ki bu işe bi dur demeliyimCajim sen diyete kc kiloyla basladin simdi iyisin cjnku
erkeklerin metabolizması daha hızlı çalışıyo yakıyolar bize göre .. eşim ünv de sabah 3 te yemek yemeye gittiğimi bilirim diyo 11 de yemek geç değilki diyo.. pes diyorum.. onun kadar yesem şu halimin iki katı olurdum :)Kotu biseh ama bile bile iciyoz icte artik icmeyiz gakiba:) aksam yemeklerinin yeri baska ya bu saatkerde acikip neler yerdik esimle nelr simdi o yalniz yiyo ama 100 gr bile almiyo ya sinir oluyorum
yok canım ne kızıcaz en mantıklısını yapmışsın gör işte 90 lardan inmeye çalışıyoruz o kiloya ..Ben tartida 66'yi gordum dedim ki bu işe bi dur demeliyim
Kendi cabalarimla 65.1e indim ama 1 ayda falan nerdeyse
Bu iş boyle olmayacak ne yapsam ne yapsam diye dusunurken gebelik forumunda bir arkadas burayi onerdioyle basladim cuma yarismasina ocak ortasi gibi.
Simdi herkes bana kiziyor belki burda ama ben işe erken mudahale etmek istedim, bir de hamilelik dusundugum icin oncesinde vereyim ki hamilelikte rahat edeyim. Saglikli beslenme duzenini oturtmam lazım, malum hamileyken de her seyi yiyip icemiyorsun. Hem kilo veririm hem de bu duzene alisirim diye dusundum. Kendimi 58'de rahat hissettigim icin hedefi oyle koydum bakalim dusebilecek miyim :)
Ay ne uzun yazdim hayat hikayemi anlattim resmenkusura bakma canım :)))
Ben akşamları yemek yapmaz onun yerine kek, krep falan yapar yerdimahh o akşam yemekleri yok mu
Insanin metabolizmasi zamanla yavaslar derdi de inanmazdim :) universitedeyken ben de yer yer almazdim kilo. Seninki de oyle olmus, hem bagimlilik da yapmis. Neyse birakman iyi olmus canim :)Yemeklere asla kola olmadan oturmazdim univ de alistim ama ozaman hic kilo almiyodum hatta univ de daha da cok iciyodum kolayi bagimlilik yaoiyo ya icmeyince canik cok istiyodu sinirden cok kotu oluyodum hamikeyken hic icmedim oyuzden 1 lt bana az geliyodu simdide aramiyorum artik
Oyle devam etsem ben de cikardim ya 70-80lere bence. Zaten cevremdeki herkes de kilo aldim dedikce "senin boyun uzun gostermiyorsun" diye moral vermeye calisiyorlardi ama tarti oyle soylemiyor yaniyok canım ne kızıcaz en mantıklısını yapmışsın gör işte 90 lardan inmeye çalışıyoruz o kiloya ..
benim dolabımdada 38 den 46 ya kadar pantolonlarım duruyo atamadım 38 beden pantalonlarımı kıyamadım arada bakıp bakıp iç çekiyorum :))Oyle devam etsem ben de cikardim ya 70-80lere bence. Zaten cevremdeki herkes de kilo aldim dedikce "senin boyun uzun gostermiyorsun" diye moral vermeye calisiyorlardi ama tarti oyle soylemiyor yanibaşta onun verdigi guven vardi ama bi noktadan sonra boy da bi yere kadar sakliyor baya baya gobegim cikiyordu, eski pantalonlara sigmamaya basladim, sinir bozucu yani...
Iyi geceler canimneyse kızlar cidden gözlerim kapanıyo ben uyuyım yoruldum bugün baya .. herkese iyi gecelerrr
Çok güzel olmuşş canmm..kollontai ycfa ebrusonmez
Sabah limonlu ılık su + 50 atlama
Kahvalti:
2 yk yulaf
1 sb light süt
1 küçük muz
Bu malzemeleri rondoda cekip smoothie gibi yaptim, icine de 1 tk nescafe koydum cok guzel oldu.
1 ceviz
Ogle:
1 kase ezogelin corbasi
1 tabak sebzeli tavuk
1 kase salata
Ara:
Yarim ayva, yarim kirmizi elma ve tarcindan yaptigim tatli (icinde baska bir sey yok)
Aksam:
1 kase ezogelin corbasi
1 tabak yesil mercimek yemegi
1 kase yogurt
Salata
2 kupa yesil cay, yarim kupa filtre kahve ve 1 fincan sade Turk kahvesi ictim.
Su: 2,5 lt
Spor: yarim saat yuruyus
Yatmadan once de dunku basen hareketlerini, squat ve ip atlama yapmak istiyorum. Sayilarini yapinca yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?