- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.181
Vayy maşallah yaaa :))hayır suyu süzünce normal oluyor tutsun yeter biliyosun maya zehirli bir madde peynir yiyip zehirlenenler bile var 5 kiloya 1 çay kaşığı
Aaaa yapında yiyelim merak ettim tadını....bende çokta güzel yaparım şekerim:)
Bi günden bişey olmaz kızzz.Azda onlar diyet yapsınn..ben adama dışarda ye gel dedimyapamıycam bugün yemek ..evde yiycem dersede çay kahvaltısı ..
Yaaa zaten acıkmışızzz.yanında bide simit dimi
Vayyy vayy 335 mi??kızlar takıldım bir hint dizisine 335, bölüm oldu daha bitmedi meraktan çatlattı beni ne olucak sonu diye
Oh oh maşallah canımm.Toplam kaç vermiş oldunKizlar ben pek giremiyorum kv demdeyim nisanliyken giydigim etek ve gomlegimi giydim cok guzel oldu cok mutluyum:)
Benimkiler oluyor çok şükür ama içinde nefes alamıyorum gibiiiben şuan giymeye çalışsam patlar benimkiler
kızlar menüm
sabah kalkar kalkmaz 2 hurma 2 bardak ılık su
kahvaltı
1 yumurta 1 domates 5 yeşil zeytin 1 kk kutusu peynir 2 bardak şekersiz çay 1 dilim tbe.
ara 1 elma
öğlen 1 tabak karnıbahar yemeği 1 kase yoğurt
ara 1 elma 1 portakal (çok acıkmıştım başka bişeye saldırmamak için 1 portakal yedim )
akşam
1 tabak tavuklu sulu patates yemeği 1 kase yoğurt
su
2 litre
1 demlik yeşil çay (3 kupa)
spor
2 mile leslie (hiç ara vermeden geçtim tiffanye)
10 dakika tiffany
400 ipli ip (ay kızlar cezamın hepsini yapamadım kaldı 400)
30 dakika yürüyüş(akşam üstü dışarıda)
kollontai canım menüm
sabah
2 bardak kimonlu su
1 yumurta
1 dukan krep
1 çatal tulum
öğle
5 adet ceviz büyüklüğünde köfte (terbiyeli köfetenin köftesi)
1 tabak salata
aksam
1 kepçe kuru fasülye
su 2,5 lt
50 hoplama
65 swuat
keslie 2 mil
15 kat merdiven inme
kollontai , @btlbetul bugünkü menüm..
sabah kalkınca limonlu ılık suyumu içtim 100 ip atladım
kahvaltı :
5 ızgara köfte
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
ara 1 fincan türk kahvesi sade
öğlen 5 yk pırasa 1 kase yoğurt ev yapımı
akşam 1 kase yoğurt 1 salatalık
3 lt su içtim,
sporum: 300 ip atlama ,2 mil,30 yarım mekik
mutfak dolaplarına giriştim, evi sildim süpürdüm ama bildiğiniz bittim adım atıcak halim kalmadı 0 enerji
Kızlar menümü yazayım
kollontai
sabah
1 dilim tam buğday
sürme peynir
3 zeytin
ara
yeşil çay
öğlen
1 haşlanmış patates
1 kepçe yayla çorbası
ara
1 light sütlü nescafe
eti form yaban mersinli 129 cal.
ara
1 orta şekerli türk kahvesi
akşam
yarım kepçe yeşil mercimek
haşlanmış yumurtalı papates salatası
yeşil salata
su şu an 2,5 lt daha içerim
spor geç saatte yapıcam
Menülerin hepsi çok güzel bayanlar afiyet olsun.kollontai ycfa ebrusonmez
Sabah limonlu ılık su + 50 atlama
Kahvalti:
2 yk yulaf
1 sb light süt
1 küçük muz
Bu malzemeleri rondoda cekip smoothie gibi yaptim, icine de 1 tk nescafe koydum cok guzel oldu.
1 ceviz
Ogle:
1 kase ezogelin corbasi
1 tabak sebzeli tavuk
1 kase salata
Ara:
Yarim ayva, yarim kirmizi elma ve tarcindan yaptigim tatli (icinde baska bir sey yok)
Aksam:
1 kase ezogelin corbasi
1 tabak yesil mercimek yemegi
1 kase yogurt
Salata
2 kupa yesil cay, yarim kupa filtre kahve ve 1 fincan sade Turk kahvesi ictim.
Su: 2,5 lt
Spor: yarim saat yuruyus
Yatmadan once de dunku basen hareketlerini, squat ve ip atlama yapmak istiyorum. Sayilarini yapinca yazarim.
ne kusuru tatlim ya en oyisini yaomissin erkenden onlem alman daha guzel kimse kizmaz bu duruma bilinclisin hem boyle yolinda kisa olur bikmazsin ins istedigin kiloya gelir bebisinide alirsin kucagina bende ikinciyi istiyorum ama oglumu ihmal edersem korkusuyla az daha buyumesini bekliyorum:)Ben tartida 66'yi gordum dedim ki bu işe bi dur demeliyim
Kendi cabalarimla 65.1e indim ama 1 ayda falan nerdeyse
Bu iş boyle olmayacak ne yapsam ne yapsam diye dusunurken gebelik forumunda bir arkadas burayi onerdioyle basladim cuma yarismasina ocak ortasi gibi.
Simdi herkes bana kiziyor belki burda ama ben işe erken mudahale etmek istedim, bir de hamilelik dusundugum icin oncesinde vereyim ki hamilelikte rahat edeyim. Saglikli beslenme duzenini oturtmam lazım, malum hamileyken de her seyi yiyip icemiyorsun. Hem kilo veririm hem de bu duzene alisirim diye dusundum. Kendimi 58'de rahat hissettigim icin hedefi oyle koydum bakalim dusebilecek miyim :)
Ay ne uzun yazdim hayat hikayemi anlattim resmenkusura bakma canım :)))
Akşam bir elma az olmuş gülüm ya..Ondan halsizsin..
En iyisini yapmışsın canım..Ben tartida 66'yi gordum dedim ki bu işe bi dur demeliyim
Kendi cabalarimla 65.1e indim ama 1 ayda falan nerdeyse
Bu iş boyle olmayacak ne yapsam ne yapsam diye dusunurken gebelik forumunda bir arkadas burayi onerdioyle basladim cuma yarismasina ocak ortasi gibi.
Simdi herkes bana kiziyor belki burda ama ben işe erken mudahale etmek istedim, bir de hamilelik dusundugum icin oncesinde vereyim ki hamilelikte rahat edeyim. Saglikli beslenme duzenini oturtmam lazım, malum hamileyken de her seyi yiyip icemiyorsun. Hem kilo veririm hem de bu duzene alisirim diye dusundum. Kendimi 58'de rahat hissettigim icin hedefi oyle koydum bakalim dusebilecek miyim :)
Ay ne uzun yazdim hayat hikayemi anlattim resmenkusura bakma canım :)))
Sakın atma kesin gireceksin o pantolonlara..benim dolabımdada 38 den 46 ya kadar pantolonlarım duruyo atamadım 38 beden pantalonlarımı kıyamadım arada bakıp bakıp iç çekiyorum :))
Güzel olmuş canım..
Yaaa bende onceden almiyordum sonra nolduysa oldu yaaa hamileliktenmi alisti bunyem kiloya bilemedim yinede olsun veriyoruz sonucta ben istediklerimide giydimya esimde gordu ohhh dedim cok mutluydum bu gazla devam:) sende bi an once istedigin kioya ve bide bebege sahip olursun ins:)erkeklerin metabolizması daha hızlı çalışıyo yakıyolar bize göre .. eşim ünv de sabah 3 te yemek yemeye gittiğimi bilirim diyo 11 de yemek geç değilki diyo.. pes diyorum.. onun kadar yesem şu halimin iki katı olurdum :)
Günaydın herkese bugün pek gelemicem şimdi kızımla okula gidiyorum bugün toplantısı varmış bide kendimi çok yorgun ve keyifsiz hisediyorum sabah tartı yine 80di neden acaba bu hafta cumadan beri 500gr vermişim butun motivasyonum sıfır:'(Günaydıın..
Menülerin hepsi çok güzel bayanlar afiyet olsun.
Aynen canim iyi oldu gercekten:)Ben akşamları yemek yapmaz onun yerine kek, krep falan yapar yerdimadama da kilo aldirdim hep bu yuzden yedigim kekler gelip beni tirmaladi iste
Insanin metabolizmasi zamanla yavaslar derdi de inanmazdim :) universitedeyken ben de yer yer almazdim kilo. Seninki de oyle olmus, hem bagimlilik da yapmis. Neyse birakman iyi olmus canim :)
Canım daha dur üç dört hafta eksi göremediğin olacak.. Kendini her hafta vermem gerek diye şartlandırma.Gun
Günaydın herkese bugün pek gelemicem şimdi kızımla okula gidiyorum bugün toplantısı varmış bide kendimi çok yorgun ve keyifsiz hisediyorum sabah tartı yine 80di neden acaba bu hafta cumadan beri 500gr vermişim butun motivasyonum sıfır:'(
Toplamda tam 12 kilo verdim canim tatilecikmasaydim daha fazla olurdu ama bu da iyi yani cok sukur cogu gitti azi kaldiOh oh maşallah canımm.Toplam kaç vermiş oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?