Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydıın..

Menülerin hepsi çok güzel bayanlar afiyet olsun.

ne kusuru tatlim ya en oyisini yaomissin erkenden onlem alman daha guzel kimse kizmaz bu duruma bilinclisin hem boyle yolinda kisa olur bikmazsin ins istedigin kiloya gelir bebisinide alirsin kucagina bende ikinciyi istiyorum ama oglumu ihmal edersem korkusuyla az daha buyumesini bekliyorum:)

Akşam bir elma az olmuş gülüm ya..Ondan halsizsin..
En iyisini yapmışsın canım..
10 kilo vermeye çalışmak var bide 30-40 kilo.

benim dolabımdada 38 den 46 ya kadar pantolonlarım duruyo atamadım 38 beden pantalonlarımı kıyamadım arada bakıp bakıp iç çekiyorum :))
Sakın atma kesin gireceksin o pantolonlara..
Güzel olmuş canım..

Yaaa bende onceden almiyordum sonra nolduysa oldu yaaa hamileliktenmi alisti bunyem kiloya bilemedim yinede olsun veriyoruz sonucta ben istediklerimide giydimya esimde gordu ohhh dedim cok mutluydum bu gazla devam:) sende bi an once istedigin kioya ve bide bebege sahip olursun ins:)

Gun
Günaydıın..

Menülerin hepsi çok güzel bayanlar afiyet olsun.
Günaydın herkese bugün pek gelemicem şimdi kızımla okula gidiyorum bugün toplantısı varmış bide kendimi çok yorgun ve keyifsiz hisediyorum sabah tartı yine 80di neden acaba bu hafta cumadan beri 500gr vermişim butun motivasyonum sıfır:'(

Aynen canim iyi oldu gercekten:)

Canım daha dur üç dört hafta eksi göremediğin olacak.. Kendini her hafta vermem gerek diye şartlandırma.
Bide yarın spor yapma kaslarda şişmiş ve su tutmuş olabilir.

Günaydın. Aranızda yer varsa bana katılmak isterim.
Kendimden bahsedeyim. 83.6 kiloyum. Aslında cuma yarışlarına katıldım daha önce fakat üst üste gelen olumsuz olaylarla diyet hep sekteye uğradı adapte olmayı beceremedim. Son olarak kullanmam gereken ilaçlar ödem yapıp üzerine 6 kilo kadar tartıda artı çıktım. Hemde 2 gün içerisinde.. Tahmin edersiniz ki motivasyonum yerle bir oldu. Üstüne işten çıkarılacağımın haberini aldım ve işssizlik endişesiyle ruh halim darma duman bir hal aldı. Diyet düşüneceğim bir ayrıntı olmaktan çıktı ve yarıştan kendi isteğimle ayrıldım.
Ayrıldım ayrılmasına ama kilolarım benimleyken ruh halimi pekte düzeltemeyeeğimi anladım. Başka sorunlar yaşasamda kilolarımdan kurtulmak erteleyeceğim bir durum olmamalı..
Dün akşam yeni çekilmiş resimlerime bakarken resmen yıkıldım. Kiloluyumda bu kadarda iri durmuyorum diye kandırıyormuşum kendimi meğer.
Böyle düşününce yarışa geri dönmek istedim. Kurallara göre sonucu beklemekteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…