- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.201
Hoşgeldin canım en son ne zaman ayrıldığına bağlı..Günaydın. Aranızda yer varsa bana katılmak isterim.
Kendimden bahsedeyim. 83.6 kiloyum. Aslında cuma yarışlarına katıldım daha önce fakat üst üste gelen olumsuz olaylarla diyet hep sekteye uğradı adapte olmayı beceremedim. Son olarak kullanmam gereken ilaçlar ödem yapıp üzerine 6 kilo kadar tartıda artı çıktım. Hemde 2 gün içerisinde.. Tahmin edersiniz ki motivasyonum yerle bir oldu. Üstüne işten çıkarılacağımın haberini aldım ve işssizlik endişesiyle ruh halim darma duman bir hal aldı. Diyet düşüneceğim bir ayrıntı olmaktan çıktı ve yarıştan kendi isteğimle ayrıldım.
Ayrıldım ayrılmasına ama kilolarım benimleyken ruh halimi pekte düzeltemeyeeğimi anladım. Başka sorunlar yaşasamda kilolarımdan kurtulmak erteleyeceğim bir durum olmamalı..
Dün akşam yeni çekilmiş resimlerime bakarken resmen yıkıldım. Kiloluyumda bu kadarda iri durmuyorum diye kandırıyormuşum kendimi meğer.
Böyle düşününce yarışa geri dönmek istedim. Kurallara göre sonucu beklemekteyim.
Çok taze geçen cuma ayrıldım. Uzun uzun anlattığım gibbi hayatımda ki farklı sorunlarla ani bir karar aldım. Ama çok geçmeden kararımdan döndüm. Tabiki kurallar ne der bir fikrim yok o konuda da yardımınıza bırakıyorum kendimi.Hoşgeldin canım en son ne zaman ayrıldığına bağlı..
Kaptanımız gelince sana net birşey söyler ama listeye giremiyecek olsan bile bizimle takılabilirsin.
Listeye girmişmiydin peki.Çok taze geçen cuma ayrıldım. Uzun uzun anlattığım gibbi hayatımda ki farklı sorunlarla ani bir karar aldım. Ama çok geçmeden kararımdan döndüm. Tabiki kurallar ne der bir fikrim yok o konuda da yardımınıza bırakıyorum kendimi.
kurallara göre katılamayacak olsamda liste dışı olarak aranızda olmayı isterim. Çünkü yeterince zor bi dönemdeyim kendi başıma motivasyonumu devamlı sürdürebilir miyim emin değilim. Benim için iyi bir motivasyon kaynağı olur inancındayım.
Akşam bir elma az olmuş gülüm ya..Ondan halsizsin..
En iyisini yapmışsın canım..
10 kilo vermeye çalışmak var bide 30-40 kilo.
Sakın atma kesin gireceksin o pantolonlara..
Güzel olmuş canım..
O zaman sadece ılık su iç canım.. Tansiyon düştüyse kötü hissedersin..bence limonlu su tansiyonumu oynattı çünkü dün sabahtan omuzlarım düştüydü.... çok şükür bu gün iyiyim .... ben bir kahve almaya gidiyim iyisimi...
Listedeydim. Geçen cuma kendi isteğiyle ayrıldı yazıldı.Listeye girmişmiydin peki.
O zaman listeye girmen zor gibi..Listedeydim. Geçen cuma kendi isteğiyle ayrıldı yazıldı.
Listeye girmek büyük motivasyon ama olmuyorsa da yapcak birsey yok tabi.O zaman listeye girmen zor gibi..
Bakalım kaptan gelsin konuşur anlaşırsınız..
Hayırlısı.
Listedeydim. Geçen cuma kendi isteğiyle ayrıldı yazıldı.
Günaydın. Aranızda yer varsa bana katılmak isterim.
Kendimden bahsedeyim. 83.6 kiloyum. Aslında cuma yarışlarına katıldım daha önce fakat üst üste gelen olumsuz olaylarla diyet hep sekteye uğradı adapte olmayı beceremedim. Son olarak kullanmam gereken ilaçlar ödem yapıp üzerine 6 kilo kadar tartıda artı çıktım. Hemde 2 gün içerisinde.. Tahmin edersiniz ki motivasyonum yerle bir oldu. Üstüne işten çıkarılacağımın haberini aldım ve işssizlik endişesiyle ruh halim darma duman bir hal aldı. Diyet düşüneceğim bir ayrıntı olmaktan çıktı ve yarıştan kendi isteğimle ayrıldım.
Ayrıldım ayrılmasına ama kilolarım benimleyken ruh halimi pekte düzeltemeyeeğimi anladım. Başka sorunlar yaşasamda kilolarımdan kurtulmak erteleyeceğim bir durum olmamalı..
Dün akşam yeni çekilmiş resimlerime bakarken resmen yıkıldım. Kiloluyumda bu kadarda iri durmuyorum diye kandırıyormuşum kendimi meğer.
Böyle düşününce yarışa geri dönmek istedim. Kurallara göre sonucu beklemekteyim.
Listeye girmek büyük motivasyon ama olmuyorsa da yapcak birsey yok tabi.
Naber kız?Canım kendi isteği ile ayrılan üye 6 ay gruplarda yarışamıyor normal şartlarda ama kaptanımız bi baksın bakalım. Bişey sormak istiyorum. Neden kendi takımında değil de bizim takımda dönmek istiyorsun yarışa?
Bu gibi bi durumda tabiki senin yalnız kalmanı istemeyiz ama liste dışı olayını da gene bi kaptanımıza sormak lazım
Hosgekdin tatlim talihsiz olaylar yasamissin bunlarda hayat sinavimiz iste kaptanimiz kimseyi geri cevirmez seni alacaktir belki listwye giremeszsin ama kiste disi takilirsin onu bilemiycem ama bizimle olursan kesin kilo verirsin:)Listedeydim. Geçen cuma kendi isteğiyle ayrıldı yazıldı.
Kendi takımıma yzmaya çekindim utandım açıkçası. Gruba girerken bir gazla girip yarı yolda bırakmışım gibi oldu o yüzdenCanım kendi isteği ile ayrılan üye 6 ay gruplarda yarışamıyor normal şartlarda ama kaptanımız bi baksın bakalım. Bişey sormak istiyorum. Neden kendi takımında değil de bizim takımda dönmek istiyorsun yarışa?
Bu gibi bi durumda tabiki senin yalnız kalmanı istemeyiz ama liste dışı olayını da gene bi kaptanımıza sormak lazım
olmuyorsa açıktan takılırsın benim gibi olmaz mı?
Gunaydin tatlim napiyosun kiz hic sesin solugun cikmiyo arada cee diyip kaciyosun nezaman tempolu donus yapcaksin:) ben gekdim sen gittin gerci hic konusamadiktaCanım kendi isteği ile ayrılan üye 6 ay gruplarda yarışamıyor normal şartlarda ama kaptanımız bi baksın bakalım. Bişey sormak istiyorum. Neden kendi takımında değil de bizim takımda dönmek istiyorsun yarışa?
Liste işinden umudumu kesmek zorunda kalcam ne yazık ki ama listesiz aranızda olmaya da razıyım. Ki kucak açtınız bile hepiniz şimdidenHosgekdin tatlim talihsiz olaylar yasamissin bunlarda hayat sinavimiz iste kaptanimiz kimseyi geri cevirmez seni alacaktir belki listwye giremeszsin ama kiste disi takilirsin onu bilemiycem ama bizimle olursan kesin kilo verirsin:)
Bende takimda cok eski sayilmama ama arkadaslarimin gekene git dedigini hic gormedim heosi cok iyiler saolsunlar hembiz takimcak baya cenisi dusuk grubuz senide oyle yapariz hemen:)Liste işinden umudumu kesmek zorunda kalcam ne yazık ki ama listesiz aranızda olmaya da razıyım. Ki kucak açtınız bile hepiniz şimdiden
Naber kız?
Gunaydin tatlim napiyosun kiz hic sesin solugun cikmiyo arada cee diyip kaciyosun nezaman tempolu donus yapcaksin:) ben gekdim sen gittin gerci hic konusamadikta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?