Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senin 99 da ödül günü yapçaz hadi artık tam dön aramıza.... aaaaaaaaaaa............

Zaten cok bisey yemiyosunki betus acaba spora sadece yuruyus olarakmi devam etsenki bi sure daha mi iyi olur bilemedim

Bi dahakine sevindiğini belli etme senin tartının zekası fazla gelişmiş
nolsun işte takıma dönmeceler

senden naber

Canım inşallah bu cuma listeye girmek niyetim. ahanda döndüm
Nolsun diyet diyet hayatım diyet oldu sınava girip diyetisenlikmi okusamki..
4 yıllık üniversiteyi 1 yılda bitiririm bu bilgilerle herhalde

Maaşallah gayet güzel vermişsin. İşte motivasyon kaybı olunca duraksıyor insan ama o ışığı yakalamak isteyince zor değil yakalamak. İşin sırrını vücudunun verdiği tepkileri biliyorsundur artık. Yakalamışsın o ışığı yeniden sen zaten ne güzel.
Bende 140 kilodan 75 e düştüm iki sene evvel. Ama son bir senede 75 ten 85 e çıktım. Hatta 70 ten 85 e çıkmışta olabilirim çok net hatırlayamıyorum en düşük kilomu. Bir türlü tekrar adapte olamadım diyete.
Gün bugündür artık vazgeçmeden devam edeceğim sıkıldım kilolu olmaktan.

Bende takimda cok eski sayilmama ama arkadaslarimin gekene git dedigini hic gormedim heosi cok iyiler saolsunlar hembiz takimcak baya cenisi dusuk grubuz senide oyle yapariz hemen:)
Seve seve keyifle

Zaten cok bisey yemiyosunki betus acaba spora sadece yuruyus olarakmi devam etsenki bi sure daha mi iyi olur bilemedim

yürüyüş yapacak yer yok malesef bir de hava soğuk erken kararıyor hiç mümkün değil yani... sonra bir manyak gelir beni keser meser.... sonra bensiz naparsınız.... evim güzel evim.... hayır bırak manyaklar haklı ölenler haksız oluyo... sonra biri de çıkar derki yürümeyeydi....derler yani.... koşu bandım olaydı ne güzel olurdu

maşallah çok güzel kilo vermişsin. peki kilonun sebebi neydi... neden o kadar kilo aldın ne oldu da kilo vermeye karar verdin....

doğru vallahi ben bi ara baktım koşu bantlarıda pahalı anacım ucuzları var bu seferde yürüyüş bantları darmış şekerim

senin 99 da ödül günü yapçaz hadi artık tam dön aramıza.... aaaaaaaaaaa............

aaa bi de o vardı diii mi

Bi dahakine sevindiğini belli etme senin tartının zekası fazla gelişmiş

Nolsun diyet diyet hayatım diyet oldu sınava girip diyetisenlikmi okusamki..
4 yıllık üniversiteyi 1 yılda bitiririm bu bilgilerle herhalde

Sen zaten takımın diyetisyenisin kuzum artık biz seni mezun edelim de burdan okula gerek yok

ya canım ben senin nickini falan bi yerden çıkarıcam da sen şimdi 138 falan deyince sen 90 kilo üzeri grubuna girmiş miydin hiç

Ne güzel kilo vermişsin yaaa Allah bana da nasip etsin inşallah

Ben yapıcam bu akşam yürüyüş Baya bi saat falan

maşallah çok güzel kilo vermişsin. peki kilonun sebebi neydi... neden o kadar kilo aldın ne oldu da kilo vermeye karar verdin....
Liseye başlayınca kilo almaya başladım. lise biterken kiloluydum şu an olduğum kadardım belkide. hiç tartılmadığım için bilemiyorum.
Üniversitede tavan kiloya ulaştım. Düzensiz beslenmekten başka birşey değil. Düzensiz beslendikçe metabolik sorunlar arttı. Her şişmanın kaderi olan. Yani sağlık sorunlarıyla kilo almadım ama kilolarım sonucu bolca sağlık sorunum oldu. İnsülin direnci, tiroit yetmezliği, regl düzensizliği hatta regl olmuyordum düzensizlik demeyelim ona.
Sağlık sorunları çıkmaya başladıkça karar verdim sanırım. En sevdiğim arklarımla dışarı çıkamıyordum çıksam iki adım yürüyünce nefes nefese kalıyordum belim kopacak gibi ağrıyordu. Herkes benim için endişeleniyordu. Kimse yüzüme karşı bunu söylemediği için bu kadar ileri gitti durum zaten.
Hatta öyle ki ünide farklı şehirdeydim ailemin yanına gitmeyi erteliyordum yine kilo aldığımı görmesinler diye. Ertelediğim sürede aklımca kilo verip gidecektim ama olmadı.
Yani hayatımı tüketme üzere olduğumu fark ettim ve diyete başladım. Diyette de zorlanmadım sıkılmadım. Çünkü verdiğim her kiloda sağlıklı değişimimi hissediyordum. Tabi 75 e ulaşınca ya dek sonra bıraktım ipin ucunu. Bir kısmı geri geldi sonuç olarak.

Sende bisikletine bin yahu!
aç yaşansa ben yaşıcam bıktım bu kilolardan
Yok öyle mod dusurmek hatun.
İyimser ve mutlu olucaz.
Yoksa hiç veremezsin benden söylemesi.

Yok o gruplara hiç girmedim. Birde hiç forumda bahsetmedim zaten 2 yıl öncesiydi diye. İlk defa şimdi senin yazdıklarını okuyunca yazdım

Sende bisikletine bin yahu!

Yok öyle mod dusurmek hatun.
İyimser ve mutlu olucaz.
Yoksa hiç veremezsin benden söylemesi.
şekerim şimdi geldim eve yok ya moralim düzeldi kızım için öğretmeni çokgüzel şeyler söyledi 1. sınıf olmasına rağmen güzel adepte olmuş neşelendim

Yok o gruplara hiç girmedim. Birde hiç forumda bahsetmedim zaten 2 yıl öncesiydi diye. İlk defa şimdi senin yazdıklarını okuyunca yazdım

hımmm o zaman belki saferan la karıştırdım seni bak şimdi o geldi aklıma kesin onla karıştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…