- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.221
Günaydın arkadaşlar valla 3-4 hafta ortalıktan kayboldum takım baştan aşağı değişmiştaze kan gelmiş iyidir güzeldir ama eski arkadaşları da merak ettim ne oldu nasıl oldu diye
Yeni arkadaşlar için kısaca kendimi tanıtayım sizlere
Ben 5 Hazirandan beri 5. Takımdayım 122 ile başladım güncel kilom (Pazar günü sabah) 106,6 cuma ne olacak bilmiyorum
İstikrarlı bir diyet yürütemedim bu 1 yıla yakın zaman zarfında maalesef yine de kilo vermiş olmak az da olsa beni mutlu ediyor1 ay kadar önce takıma adapte olamamam nedeni ile 4 hafta izne ayrıldım. Shake içilen bi diyet uyguluyordum 10 gün yaptım bıraktım. Çünkü beni tatmin etmedi yani gözümü doyurmadı diyebiliriz Şimdi kalori ve karbonhidratı sınırlayarak devam edicem. Shake'im de azcık kaldı aralarda vakit bulamadığım zaman (Bugün olduğu gibi) kahvaltımda içerim
Adım Seval. Gördüğüm en yüksek kilo 133. Gördüğüm en düşük kilo 97boy 169 yaş 29 haa bi de memurum
Zaten cok bisey yemiyosunki betus acaba spora sadece yuruyus olarakmi devam etsenki bi sure daha mi iyi olur bilemedimbenim istikrarlı tartım 66,3 diyo başka bişi demiyo bir rakama sevinince aynı rakamı ha bire ha bire gösteriyor.... arkadaşlar bende isterim siz ödül günü yapın ama tartı yaani... aç mı yaşasam acaba hiç mi yemesem :)
Bi dahakine sevindiğini belli etme senin tartının zekası fazla gelişmişbenim istikrarlı tartım 66,3 diyo başka bişi demiyo bir rakama sevinince aynı rakamı ha bire ha bire gösteriyor.... arkadaşlar bende isterim siz ödül günü yapın ama tartı yaani... aç mı yaşasam acaba hiç mi yemesem :)
Nolsun diyet diyet hayatım diyet oldu sınava girip diyetisenlikmi okusamki..nolsun işte takıma dönmeceler
senden naber
Canım inşallah bu cuma listeye girmek niyetim. ahanda döndüm
Maaşallah gayet güzel vermişsin. İşte motivasyon kaybı olunca duraksıyor insan ama o ışığı yakalamak isteyince zor değil yakalamak. İşin sırrını vücudunun verdiği tepkileri biliyorsundur artık. Yakalamışsın o ışığı yeniden sen zaten ne güzel.Günaydın arkadaşlar valla 3-4 hafta ortalıktan kayboldum takım baştan aşağı değişmiştaze kan gelmiş iyidir güzeldir ama eski arkadaşları da merak ettim ne oldu nasıl oldu diye
Yeni arkadaşlar için kısaca kendimi tanıtayım sizlere
Ben 5 Hazirandan beri 5. Takımdayım 122 ile başladım güncel kilom (Pazar günü sabah) 106,6 cuma ne olacak bilmiyorum
İstikrarlı bir diyet yürütemedim bu 1 yıla yakın zaman zarfında maalesef yine de kilo vermiş olmak az da olsa beni mutlu ediyor1 ay kadar önce takıma adapte olamamam nedeni ile 4 hafta izne ayrıldım. Shake içilen bi diyet uyguluyordum 10 gün yaptım bıraktım. Çünkü beni tatmin etmedi yani gözümü doyurmadı diyebiliriz Şimdi kalori ve karbonhidratı sınırlayarak devam edicem. Shake'im de azcık kaldı aralarda vakit bulamadığım zaman (Bugün olduğu gibi) kahvaltımda içerim
Adım Seval. Gördüğüm en yüksek kilo 133. Gördüğüm en düşük kilo 97boy 169 yaş 29 haa bi de memurum
Seve seve keyifleBende takimda cok eski sayilmama ama arkadaslarimin gekene git dedigini hic gormedim heosi cok iyiler saolsunlar hembiz takimcak baya cenisi dusuk grubuz senide oyle yapariz hemen:)
Zaten cok bisey yemiyosunki betus acaba spora sadece yuruyus olarakmi devam etsenki bi sure daha mi iyi olur bilemedim
Maaşallah gayet güzel vermişsin. İşte motivasyon kaybı olunca duraksıyor insan ama o ışığı yakalamak isteyince zor değil yakalamak. İşin sırrını vücudunun verdiği tepkileri biliyorsundur artık. Yakalamışsın o ışığı yeniden sen zaten ne güzel.
Bende 140 kilodan 75 e düştüm iki sene evvel. Ama son bir senede 75 ten 85 e çıktım. Hatta 70 ten 85 e çıkmışta olabilirim çok net hatırlayamıyorum en düşük kilomu. Bir türlü tekrar adapte olamadım diyete.
Gün bugündür artık vazgeçmeden devam edeceğim sıkıldım kilolu olmaktan.
Seve seve keyifle
aç yaşansa ben yaşıcam bıktım bu kilolardanbenim istikrarlı tartım 66,3 diyo başka bişi demiyo bir rakama sevinince aynı rakamı ha bire ha bire gösteriyor.... arkadaşlar bende isterim siz ödül günü yapın ama tartı yaani... aç mı yaşasam acaba hiç mi yemesem :)
doğru vallahi ben bi ara baktım koşu bantlarıda pahalı anacım ucuzları var bu seferde yürüyüş bantları darmış şekerimyürüyüş yapacak yer yok malesef bir de hava soğuk erken kararıyor hiç mümkün değil yani... sonra bir manyak gelir beni keser meser.... sonra bensiz naparsınız.... evim güzel evim.... hayır bırak manyaklar haklı ölenler haksız oluyo... sonra biri de çıkar derki yürümeyeydi....derler yani.... koşu bandım olaydı ne güzel olurdu
senin 99 da ödül günü yapçaz hadi artık tam dön aramıza.... aaaaaaaaaaa............
Bi dahakine sevindiğini belli etme senin tartının zekası fazla gelişmiş
Nolsun diyet diyet hayatım diyet oldu sınava girip diyetisenlikmi okusamki..
4 yıllık üniversiteyi 1 yılda bitiririm bu bilgilerle herhalde
Maaşallah gayet güzel vermişsin. İşte motivasyon kaybı olunca duraksıyor insan ama o ışığı yakalamak isteyince zor değil yakalamak. İşin sırrını vücudunun verdiği tepkileri biliyorsundur artık. Yakalamışsın o ışığı yeniden sen zaten ne güzel.
Bende 140 kilodan 75 e düştüm iki sene evvel. Ama son bir senede 75 ten 85 e çıktım. Hatta 70 ten 85 e çıkmışta olabilirim çok net hatırlayamıyorum en düşük kilomu. Bir türlü tekrar adapte olamadım diyete.
Gün bugündür artık vazgeçmeden devam edeceğim sıkıldım kilolu olmaktan.
Seve seve keyifle
yürüyüş yapacak yer yok malesef bir de hava soğuk erken kararıyor hiç mümkün değil yani... sonra bir manyak gelir beni keser meser.... sonra bensiz naparsınız.... evim güzel evim.... hayır bırak manyaklar haklı ölenler haksız oluyo... sonra biri de çıkar derki yürümeyeydi....derler yani.... koşu bandım olaydı ne güzel olurdu
Liseye başlayınca kilo almaya başladım. lise biterken kiloluydum şu an olduğum kadardım belkide. hiç tartılmadığım için bilemiyorum.maşallah çok güzel kilo vermişsin. peki kilonun sebebi neydi... neden o kadar kilo aldın ne oldu da kilo vermeye karar verdin....
Sende bisikletine bin yahu!yürüyüş yapacak yer yok malesef bir de hava soğuk erken kararıyor hiç mümkün değil yani... sonra bir manyak gelir beni keser meser.... sonra bensiz naparsınız.... evim güzel evim.... hayır bırak manyaklar haklı ölenler haksız oluyo... sonra biri de çıkar derki yürümeyeydi....derler yani.... koşu bandım olaydı ne güzel olurdu
Yok öyle mod dusurmek hatun.aç yaşansa ben yaşıcam bıktım bu kilolardan
birazmı kız bizim takımın çenesinin bağı yokBende takimda cok eski sayilmama ama arkadaslarimin gekene git dedigini hic gormedim heosi cok iyiler saolsunlar hembiz takimcak baya cenisi dusuk grubuz senide oyle yapariz hemen:)
aç yaşansa ben yaşıcam bıktım bu kilolardan
Yok o gruplara hiç girmedim. Birde hiç forumda bahsetmedim zaten 2 yıl öncesiydi diye. İlk defa şimdi senin yazdıklarını okuyunca yazdımaaa bi de o vardı diii mi
Sen zaten takımın diyetisyenisin kuzum artık biz seni mezun edelim de burdan okula gerek yok
ya canım ben senin nickini falan bi yerden çıkarıcam da sen şimdi 138 falan deyincesen 90 kilo üzeri grubuna girmiş miydin hiç
Ne güzel kilo vermişsin yaaaAllah bana da nasip etsin inşallah
Ben yapıcam bu akşam yürüyüşBaya bi saat falan
birazmı kız bizim takımın çenesinin bağı yok
şekerim şimdi geldim eve yok ya moralim düzeldi kızım için öğretmeni çokgüzel şeyler söyledi 1. sınıf olmasına rağmen güzel adepte olmuş neşelendimSende bisikletine bin yahu!
Yok öyle mod dusurmek hatun.
İyimser ve mutlu olucaz.
Yoksa hiç veremezsin benden söylemesi.
Yok o gruplara hiç girmedim. Birde hiç forumda bahsetmedim zaten 2 yıl öncesiydi diye. İlk defa şimdi senin yazdıklarını okuyunca yazdım
Canım daha önce yapmissin yine yaparsın.Yok o gruplara hiç girmedim. Birde hiç forumda bahsetmedim zaten 2 yıl öncesiydi diye. İlk defa şimdi senin yazdıklarını okuyunca yazdım
öylemi ben muskanın öğrencisiyimde gece onun yokluğunu aratmıyorum kop gel modunda çatlıyoruz gülmekten akşamlarıiyidir iyi
benim imanım gevredi bi zamanlar şu takım günde 1-2 sayfa atlasın bari diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?