- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.241
Aynen kendime güveniyorum. Başlayınca ilk bir hafta önemli! Sonrası çorap söküğü gibi geliyor.Canım daha önce yapmissin yine yaparsın.
Zor biliyorum (İnankı biliyorum)
Ama yakasını bırakma sabırlı ol.
öylemi ben muskanın öğrencisiyimde gece onun yokluğunu aratmıyorum kop gel modunda çatlıyoruz gülmekten akşamları
bak şekerim 82 kilo idim bu ayın 15 de girdim ilk defa gördüm bu yarışmayı benim sansımdan galiba takımımda çok iyi çıktı 2 kilo verdim şuan tam 80 kiloyum hayatımda hiç kilolu olmamıştım doğumlarda aldığım kiloları veremedim ama bu sefer çok kararlıyım allahında izniylenilsubcum kaç kilosun canım sen
Ayy inşallah kuzum.Sen zaten takımın diyetisyenisin kuzum artık biz seni mezun edelim de burdan okula gerek yok
Eminmisin?iyidir iyi
benim imanım gevredi bi zamanlar şu takım günde 1-2 sayfa atlasın bari diye
Aferin ona.şekerim şimdi geldim eve yok ya moralim düzeldi kızım için öğretmeni çokgüzel şeyler söyledi 1. sınıf olmasına rağmen güzel adepte olmuş neşelendim
sağol teyzesi :)Ayy inşallah kuzum.
Eminmisin?
Gecede 300den fazla msj yazıyorlar bak.
Aferin ona.
Ayy inşallah kuzum.
Eminmisin?
Aferin ona.
öylemi ben muskanın öğrencisiyimde gece onun yokluğunu aratmıyorum kop gel modunda çatlıyoruz gülmekten akşamları
Çekirgelerim benimVaaaays muskanın müritleriyiz
bak şekerim 82 kilo idim bu ayın 15 de girdim ilk defa gördüm bu yarışmayı benim sansımdan galiba takımımda çok iyi çıktı 2 kilo verdim şuan tam 80 kiloyum hayatımda hiç kilolu olmamıştım doğumlarda aldığım kiloları veremedim ama bu sefer çok kararlıyım allahında izniyle
peki spor yapmazsam kollontai fırçalamasın patlatmasın cezaları muskadan izinliyim diyim bide 400 ipim var ceza onu atlasam yeter mi?Ayy inşallah kuzum.
Eminmisin?
Aferin ona.
öyle sağolsun gerçekten ilk gelince onunla tanıştım çok ilgilendi inanki daha hevesli oldum bide verdiği kiloları görünce hayranda oldum kendisinemuskam iyidir onun sözünden çıkma verirsin
hanfendi hepimize tur bindirdi sağolsun
Valla geçen h,sonu 1000den fazla msj vardı beynim sulandı resmen.300 mü
Anam haftasonu yandım o zaman ben
Ana hatuna bakmuskam iyidir onun sözünden çıkma verirsin
ben yapmıyorum yeminlenValla geçen h,sonu 1000den fazla msj vardı beynim sulandı resmen.
Ana hatuna bak
Kaçamak yapmayın bacım benim suçum ne?
Sadece sabahki yuruyusun ve cezan olsun sporun.peki spor yapmazsam kollontai fırçalamasın patlatmasın cezaları muskadan izinliyim diyim bide 400 ipim var ceza onu atlasam yeter mi?
sende dönde rakip olalım şekerimmuskam iyidir onun sözünden çıkma verirsin
Meyvelerini toplayacaksın emin ol.ben yapmıyorum yeminlen
o tifaniy beni mahvetmiş kalçam çıkmış gibi benden bağımsız hareket ediyoSadece sabahki yuruyusun ve cezan olsun sporun.
Ama tiffany neyim yapma.
tamam hayatım benim eski diyetlerde sorunum veremeyince sıkılıp bırakmaktı sen güven bana bu sefer başarıcam eşimde burayı çok beğendei inanıyorum sana diyip duruyo eskiden pek ilgilenmezdi diyetlerimle dün marketten aramış ne kadar kuru kayısı alım diyip duruyodu:)Meyvelerini toplayacaksın emin ol.
Sadece veremeyince sabret.
Valla geçen h,sonu 1000den fazla msj vardı beynim sulandı resmen.
Ana hatuna bak
Kaçamak yapmayın bacım benim suçum ne?
sende dönde rakip olalım şekerim
ben çenesi düşük olduğumdan rakibe gani bende hemde hiç alttanda almıyorum benim rakibelerime bakHaklısın bacım o kadar gözümüz de kaldı ama maşallah nazarımız değmedi patır patır verdin kiloları
Benim de yeni hedefim 1 Haziranda 84,5 olmakBiraz imkansız gibimsi bi hayal ama
Eğer 1 haziranda 84,5 olursam 1 yılda tam 40 kilo vermiş olucam
aynen ya bana bi rakibe lazım benim rakibem kayboldu ortalıklardan
Senin rakiben yoksa ben olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?