Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsubcum kaç kilosun canım sen
bak şekerim 82 kilo idim bu ayın 15 de girdim ilk defa gördüm bu yarışmayı benim sansımdan galiba takımımda çok iyi çıktı 2 kilo verdim şuan tam 80 kiloyum hayatımda hiç kilolu olmamıştım doğumlarda aldığım kiloları veremedim ama bu sefer çok kararlıyım allahında izniyle

Sen zaten takımın diyetisyenisin kuzum artık biz seni mezun edelim de burdan okula gerek yok
Ayy inşallah kuzum.
iyidir iyi

benim imanım gevredi bi zamanlar şu takım günde 1-2 sayfa atlasın bari diye
Eminmisin?
Gecede 300den fazla msj yazıyorlar bak.

şekerim şimdi geldim eve yok ya moralim düzeldi kızım için öğretmeni çokgüzel şeyler söyledi 1. sınıf olmasına rağmen güzel adepte olmuş neşelendim
Aferin ona.

muskam iyidir onun sözünden çıkma verirsin

hanfendi hepimize tur bindirdi sağolsun

Meyvelerini toplayacaksın emin ol.
Sadece veremeyince sabret.
tamam hayatım benim eski diyetlerde sorunum veremeyince sıkılıp bırakmaktı sen güven bana bu sefer başarıcam eşimde burayı çok beğendei inanıyorum sana diyip duruyo eskiden pek ilgilenmezdi diyetlerimle dün marketten aramış ne kadar kuru kayısı alım diyip duruyodu:)

Valla geçen h,sonu 1000den fazla msj vardı beynim sulandı resmen.

Ana hatuna bak
Kaçamak yapmayın bacım benim suçum ne?

Haklısın bacım o kadar gözümüz de kaldı ama maşallah nazarımız değmedi patır patır verdin kiloları

Benim de yeni hedefim 1 Haziranda 84,5 olmak Biraz imkansız gibimsi bi hayal ama

Eğer 1 haziranda 84,5 olursam 1 yılda tam 40 kilo vermiş olucam

sende dönde rakip olalım şekerim

aynen ya bana bi rakibe lazım benim rakibem kayboldu ortalıklardan

Senin rakiben yoksa ben olayım

ben çenesi düşük olduğumdan rakibe gani bende hemde hiç alttanda almıyorum benim rakibelerime bak muska77 kollontai d_mndc bide sen ol tam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…