- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.261
doğru vallahi ben bi ara baktım koşu bantlarıda pahalı anacım ucuzları var bu seferde yürüyüş bantları darmış şekerim
o tifaniy beni mahvetmiş kalçam çıkmış gibi benden bağımsız hareket ediyo
tamam hayatım benim eski diyetlerde sorunum veremeyince sıkılıp bırakmaktı sen güven bana bu sefer başarıcam eşimde burayı çok beğendei inanıyorum sana diyip duruyo eskiden pek ilgilenmezdi diyetlerimle dün marketten aramış ne kadar kuru kayısı alım diyip duruyodu:)
Sende bisikletine bin yahu!
Yok öyle mod dusurmek hatun.
İyimser ve mutlu olucaz.
Yoksa hiç veremezsin benden söylemesi.
Allah iyiliğini versin, bu neşen hiç solmasın, sabah sabah ne güldüm :))yürüyüş yapacak yer yok malesef bir de hava soğuk erken kararıyor hiç mümkün değil yani... sonra bir manyak gelir beni keser meser.... sonra bensiz naparsınız.... evim güzel evim.... hayır bırak manyaklar haklı ölenler haksız oluyo... sonra biri de çıkar derki yürümeyeydi....derler yani.... koşu bandım olaydı ne güzel olurdu
hemde nasıl kalçamdan üstü tutmuyor ayaklarım sağa üstüm sola gidiyorfena dimi gacılar.... alışınca güzel ama....
Valla hicde imkânsız değil gülüm.Haklısın bacım o kadar gözümüz de kaldı ama maşallah nazarımız değmedi patır patır verdin kiloları
Benim de yeni hedefim 1 Haziranda 84,5 olmakBiraz imkansız gibimsi bi hayal ama
Eğer 1 haziranda 84,5 olursam 1 yılda tam 40 kilo vermiş olucam
aynen ya bana bi rakibe lazım benim rakibem kayboldu ortalıklardan
Senin rakiben yoksa ben olayım
benim de alasım var aslında dur bakalım biraz kilo verincebi kere alcaz ömür boyu kullancaz bi de öyle düşün.... millet spor salonuna para harcıyo misal :) ben baya taktım kafaya da du bakalım.... listem kalabalık benim
1- buzdolabı
2- mutfak robotu
3- fırın
4- koşu bandı.....
daha var ona yani......
hemde nasıl kalçamdan üstü tutmuyor ayaklarım sağa üstüm sola gidiyor
Allah iyiliğini versin, bu neşen hiç solmasın, sabah sabah ne güldüm :))
inşallah hayatım hep beraber inşallah
Niye uzgun dedin.haaa evet bisiklete bineyim
Kaptanımız kim?
Valla hicde imkânsız değil gülüm.
Yeterki azimli ol.
Kaptanımız kim?
İyidir kız senden naberanaaam naber kız
nasıl gidiyor düğün dernek işleri
bisikletin var mı ki ?haaa evet bisiklete bineyim
kız bakma sen ben aralarında çürük fasulye gibi idare olup gidiyorumHey maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?