- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.281
yaa ben su babah ekside görmedim artıda aynıyımGunaydın kızlar. Ben sabah 61.4'u gördüüüm
Umarım cumaya daha da cok eksi görürüm :)
O imkânsız işte.
Çok sevindim canım devamlı olsun inşallahGunaydın kızlar. Ben sabah 61.4'u gördüüüm
Eee bu kadarmi?günaydın arkasdaşlar..
dünkü menüm.
sabah 1 bardak su 2 kayısı 1 ceviz
kahvaltı:1 dilim ekmek 1 yemek kaşığı reçel söğüş yeşillik 1 yumurta 1 dilim peynir çay
arada :1 elma
günaydın arkasdaşlar..
dünkü menüm.
kahvaltı:1 dilim ekmek 1 yemek kaşığı reçel söğüş yeşillik 1 yumurta 1 dilim peynir çay
kıskandımGunaydın kızlar. Ben sabah 61.4'u gördüüüm
Gayet iyi canım@ycfa @kollontaimorordek
Kahvaltı:
Dukan krebi-salatalık domates- 2zeytin-1 çay k. reçel
Öğle 1 avuç fındık fıstık- biraz kuru üzüm-1 ceviz
Ara: 1 yağsız tavada yum.
Akşam: Salata - 1 küçük tabak kuru fasulye
Su: 4 litre- 1 bardak yeşil çay
Spor 10dk yürüyüş-400 ip
Allah bagıslasın canım, kaç yaşında oglun? :)ne kusuru tatlim ya en oyisini yaomissin erkenden onlem alman daha guzel kimse kizmaz bu duruma bilinclisin hem boyle yolinda kisa olur bikmazsin ins istedigin kiloya gelir bebisinide alirsin kucagina bende ikinciyi istiyorum ama oglumu ihmal edersem korkusuyla az daha buyumesini bekliyorum:)
Canım olur bazen öyle metabolizma direniyor kilo vermeye :) Moral bozmayalım, bu sekilde devam edersen mutlaka eksi görürsün canım :)Gun
Günaydın herkese bugün pek gelemicem şimdi kızımla okula gidiyorum bugün toplantısı varmış bide kendimi çok yorgun ve keyifsiz hisediyorum sabah tartı yine 80di neden acaba bu hafta cumadan beri 500gr vermişim butun motivasyonum sıfır:'(
O zaman tekrardan hoşgeldin diyelim canım :) Ben de 8. takımdan transfer oldum gecen hafta, ismim Şeyma. Bu takımda kilo veriliyor kesinlikle onu gördüm, bir haftada bile baya fark etti :) Sen de listede olmasan da bizimle takıl kesinlikle etkisini görürsünGünaydın arkadaşlar valla 3-4 hafta ortalıktan kayboldum takım baştan aşağı değişmiştaze kan gelmiş iyidir güzeldir ama eski arkadaşları da merak ettim ne oldu nasıl oldu diye
Yeni arkadaşlar için kısaca kendimi tanıtayım sizlere
Ben 5 Hazirandan beri 5. Takımdayım 122 ile başladım güncel kilom (Pazar günü sabah) 106,6 cuma ne olacak bilmiyorum
İstikrarlı bir diyet yürütemedim bu 1 yıla yakın zaman zarfında maalesef yine de kilo vermiş olmak az da olsa beni mutlu ediyor1 ay kadar önce takıma adapte olamamam nedeni ile 4 hafta izne ayrıldım. Shake içilen bi diyet uyguluyordum 10 gün yaptım bıraktım. Çünkü beni tatmin etmedi yani gözümü doyurmadı diyebiliriz Şimdi kalori ve karbonhidratı sınırlayarak devam edicem. Shake'im de azcık kaldı aralarda vakit bulamadığım zaman (Bugün olduğu gibi) kahvaltımda içerim
Adım Seval. Gördüğüm en yüksek kilo 133. Gördüğüm en düşük kilo 97boy 169 yaş 29 haa bi de memurum
bencede çok az mı ne kız halsiz düşersinEee bu kadarmi?
kahvaltını geçiştirme düzgün yap şekerimKızlar kahvaltı yapmadım midem bulanıyor, bu sabah yeşil çay ve diyet krakerimle geçiştireyim. Geçmişi okurken ekrana bakmaktan daha fena oldu midem :) Ne güzel hareketli bir takımımız oldu, bu daha fazla motivasyon demek
Cok iyi canım tebrikler :)günaydın arkasdaşlar..
dünkü menüm.
öğle:5 kşık karnıbahar 2 dilim ekmek yoğurt
arada 2 ceviz 3 parça bitter
akşam :1 dilim ekme 5 kaşık kabak yemeği ve yoğurt
Çalış senin de olsun tatlımkıskandım
Bu daha bi sey degil ya, ne mesajlar yazıldı bu gruba, milletin gözü kör oldu nerdeyseKızlar kahvaltı yapmadım midem bulanıyor, bu sabah yeşil çay ve diyet krakerimle geçiştireyim. Geçmişi okurken ekrana bakmaktan daha fena oldu midem :) Ne güzel hareketli bir takımımız oldu, bu daha fazla motivasyon demek
evet benimde simite başlamam lazım deseneCok iyi canım tebrikler :)
Çalış senin de olsun tatlım
Bu daha bi sey degil ya, ne mesajlar yazıldı bu gruba, milletin gözü kör oldu nerdeyse
Bizim yüzümüzden bakıma almıs olmasınlarBu gece sitede bakım çalışması varmış
İsteseniz de çok yazamayacaksiniz.
desene burda konuşamayınca adamların beynini patlatıcaz bu akşamBu gece sitede bakım çalışması varmış
İsteseniz de çok yazamayacaksiniz.
Gecmis olsun canımGünaydın kızlar giremiyorum uzun zamandır köpek ısırdı bacagimi hiç tadım yok biraz ara vereceğim tekrar görüşmek üzere sevgiler
Tabi ben simit diyeti yapıyorum haberiniz yokevet benimde simite başlamam lazım desene
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar giremiyorum uzun zamandır köpek ısırdı bacagimi hiç tadım yok biraz ara vereceğim tekrar görüşmek üzere sevgiler
bencede var bi hikmet bu işteGecmis olsun canım
Tabi ben simit diyeti yapıyorum haberiniz yokİşin sırrı simitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?