Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O imkânsız işte.
Sadece çok istediğin şeyi ölçülü ve sabah erken ye yeter.

Çok sevindim canım devamlı olsun inşallah

yok yani muskam 0 kaçamak derken belli bi liste yok zaten

mesela kalori benim 1200 üst sınır ve karboyu da 60-65 seviyesinde tutucam. günlük her yediğimi içtiğimi yer yemez eklicem listeye.. bu değerleri geçti mi durdurucam yemek yemeyi.. zaten 60 karbo ile 1200 kalori geçmez karbosu 0 olan 1 olan şeylerden yerim.. o şekilde yani

En güzeli.
Biliyorsun bende öyle verdim.
Halada takintiliyim 50yi gecmiyorum.

ben 6 fil hakkımı doldurdum bence hatta ekstrada 2 fil daha yemişimdir bundan sonrakiler bana yol su elektrik olarak dönecek zannımca :)
Sen o bisiklete bin koy tvnin karşısına çık tepesine

Bu gece sitede bakım çalışması varmış
İsteseniz de çok yazamayacaksiniz.

Günaydın kızlar giremiyorum uzun zamandır köpek ısırdı bacagimi hiç tadım yok biraz ara vereceğim tekrar görüşmek üzere sevgiler

anaaaa.. çok geçmiş olsunnn

ben 6 fil hakkımı doldurdum bence hatta ekstrada 2 fil daha yemişimdir bundan sonrakiler bana yol su elektrik olarak dönecek zannımca :)

aynen canım bende.. hatta alıp alıp vermeler le bi fil vermiş de olabilirim ben

Bisey olmaz bazen 3-4dl yerim Ben kahvaltı da.

Hanımlar oda arkadasıma arası bozuk oldugu bir arkadasından bonny food gelmis, üzerinde özür dilerim falan yazıyor. Bonny food'ların her birinin üzerinde de üzgün cocuk suratı var. "Aaa cok sekermis ya" dedim görünce. Oda arkadasım da "istemiyorum ben ondan bi sey" diyerek direkt koydu masama bütün bonny food'ları, "al senin olsun" dedi ya Kızım manyak mısın dedim, diyet yapıyorum ben git başkasına ver dedim dinletemedim :) Şu an masamın üzerinde bir tabak bonny food var, resmen o üzgün cocukların hepsi bana bakıyor ama yemeyecegim

yersen aynaya bakınca o üzgün suratları kendi yüzünde görürsün ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…