- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.301
bisikletin var mı ki ?
bin kız işte güzel bacak eritirsinvar göstegesi felam bozuk ama pedalları çalışıyor.... onu da gelen giden bozdu ben hiç bozmam
O imkânsız işte.
Sadece çok istediğin şeyi ölçülü ve sabah erken ye yeter.
Çok sevindim canım devamlı olsun inşallah
Spor yap spor, ne güzel bak kk da kapalı. Cenemiz calısacagına vücudumuz calıssındesene burda konuşamayınca adamların beynini patlatıcaz bu akşam
ben 12-13u bulmusumdur kesin.
muskacım ben bugun kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim tam buğday sonra pişman oldum ama gün içinde ekmek yemiyorum sorun olur mu çok acıkmıştım sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 1 domates 5 zeytin başka bişey yokben 12-13u bulmusumdur kesin.
En güzeli.yok yani muskam 0 kaçamak derken belli bi liste yok zaten
mesela kalori benim 1200 üst sınır ve karboyu da 60-65 seviyesinde tutucam. günlük her yediğimi içtiğimi yer yemez eklicem listeye.. bu değerleri geçti mi durdurucam yemek yemeyi.. zaten 60 karbo ile 1200 kalori geçmezkarbosu 0 olan 1 olan şeylerden yerim.. o şekilde yani
Sen o bisiklete bin koy tvnin karşısına çık tepesineben 6 fil hakkımı doldurdum bence hatta ekstrada 2 fil daha yemişimdir bundan sonrakiler bana yol su elektrik olarak dönecek zannımca :)
Bu gece sitede bakım çalışması varmış
İsteseniz de çok yazamayacaksiniz.
Günaydın kızlar giremiyorum uzun zamandır köpek ısırdı bacagimi hiç tadım yok biraz ara vereceğim tekrar görüşmek üzere sevgiler
ben 6 fil hakkımı doldurdum bence hatta ekstrada 2 fil daha yemişimdir bundan sonrakiler bana yol su elektrik olarak dönecek zannımca :)
Bisey olmaz bazen 3-4dl yerim Ben kahvaltı da.muskacım ben bugun kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim tam buğday sonra pişman oldum ama gün içinde ekmek yemiyorum sorun olur mu çok acıkmıştım sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 1 domates 5 zeytin başka bişey yok
iyi bari sevindim inan pişman olmuştum neyse kızlar size doyum olmaz bugun çarşamba burda pazar kuruluyor pazara gidim ben alışverişimi yapım gelim hadi herkesi öptüm kaçamak yok kızzzzzzlarrrrrrrrrrrr ona göre fightingg...Bisey olmaz bazen 3-4dl yerim Ben kahvaltı da.
yersen aynaya bakınca o üzgün suratları kendi yüzünde görürsün ona göreHanımlar oda arkadasıma arası bozuk oldugu bir arkadasından bonny food gelmis, üzerinde özür dilerim falan yazıyor. Bonny food'ların her birinin üzerinde de üzgün cocuk suratı var. "Aaa cok sekermis ya" dedim görünce. Oda arkadasım da "istemiyorum ben ondan bi sey" diyerek direkt koydu masama bütün bonny food'ları, "al senin olsun" dedi yaKızım manyak mısın dedim, diyet yapıyorum ben git başkasına ver dedim dinletemedim :) Şu an masamın üzerinde bir tabak bonny food var, resmen o üzgün cocukların hepsi bana bakıyor ama yemeyecegim
Zaten diger arkadaslardan yiyenler oldu, "pek de güzel degilmis" dediler. İçim rahatladı en azındanyersen aynaya bakınca o üzgün suratları kendi yüzünde görürsün ona göre
Umarım sonuna kadar gidersin.
yeme aferin sana sonra o güzel elbiseleri nasıl giyicez yazda geliyorZaten diger arkadaslardan yiyenler oldu, "pek de güzel degilmis" dediler. İçim rahatladı en azından
Ben yaza hamile girersem zaten o elbiseleri giyemem canımyeme aferin sana sonra o güzel elbiseleri nasıl giyicez yazda geliyor
FİGHTİNG....
olsun o güzel hamile kıyafetleri bile şişmanken olmuyor şekerim unutmaBen yaza hamile girersem zaten o elbiseleri giyemem canımDerdim başka benim
Bak guzelde değilmiş.Zaten diger arkadaslardan yiyenler oldu, "pek de güzel degilmis" dediler. İçim rahatladı en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?