- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.621
Bizi kıskanmışşşHobaa kiz sen nerden ciktin?ben senle yarisamam ya gunde 1100 atliyosun sen cekirge gibi :))
Teşekkür ederim...Hobaa kiz sen nerden ciktin?ben senle yarisamam ya gunde 1100 atliyosun sen cekirge gibi :))
Acıdım sana, 2. yaptim
hadi inşallah ara öğün yiyince ana öğünlere saldırmıyorsun çok iyi oluyor sende bi an önce 80 altında görürsün kendini hayırlısı ile bide ne dicem eğer zayıflarsam anneme söylemicem gidince şok olucak sevinçtengayet iyi hemde dur sen daha şişkinliğini tam atmadın belki dijitalde 80 in altında çıkıcaksın belli olmaz
Kızım okusana kendineeevet kuzm ya nzar oldu kesin eltim kotukotu bkiyodu icten icten ne dediyse ojun nazari cok degiyo bana
elti değilmi çatlıyordur hasedinden oku kendini dediği gibi rahatlarsın olmadı eşinde okusunKızım okusana kendinee
:)) Kıyamam ben rakibeme
Hadi hayırlısı bi sorun mu var acaba??Yaaa ebru tatilden gekdigimden beri basim agriyo noldu bilemedim zaten azbyiyodum 1haftada bunyemmi tembellesti nolduysa hergun inanilmaz derecede basim agriyo 2 tane hao yutuyorum banamisin demiyo
Sen en iyisi uyu birazz.. Yarın güzel bi gün olacak hiç acıkmayacaksınn.Yok canim ucuz atlattilar neyseki saldirmadim gece saldirirsam bilmiyom valla nolcak bu gidisatim bilemedim
Tatlım çok iyi bi menü olmuş..Ama akşam çok az Öğlede az gerçişükür sona ulaştım ..
sancım devam ediyor ama şişlik azıcık indi sanki inşallah yarın eski kiloma dönerim 2 kilo vericem diye yırtınırken artı çıkmıyımda
kollontai , @btlbetul
bugün ki menüm
sabah kalkınca ılık limonlu su 100 ip atlama
kahvaltı
1 yumurta
1 salatalık
1 kk lor
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
ara türk kahvesi sade
öğlen 4 kaşık tavuk sote yarım kase yoğurt
akşam 3 kaşık pırasa
2,5 lt su içtim daha içerim..
sporum 2 mil 300 ip atlama.. mekik çekemedim gaz sancım bastırdı ama iyi hissedersem 50 mekik çekicem yatmadan..
İyi akşamlar muskammHadi kızlar baş baş..
Yarın görüşürüz..
Teşekkür ederimm.MersiiiTebrikler tatlim
saol canım bugün öyle oldu yiyemedim aşağıdan yukarıdan gazman gibiydim şişlik vardı midem almadı.. inşallah düzeince yarın falan yerimTatlım çok iyi bi menü olmuş..Ama akşam çok az Öğlede az gerçi
http://www.dogalveguzel.com/karin-siskinligi-veya-gaz-problemine-bitkisel-cozum-2.htmlsaol canım bugün öyle oldu yiyemedim aşağıdan yukarıdan gazman gibiydim şişlik vardı midem almadı.. inşallah düzeince yarın falan yerim
saol canım zencefil var dur ben onunla bişeyler yapıyımhttp://www.dogalveguzel.com/karin-siskinligi-veya-gaz-problemine-bitkisel-cozum-2.html
Canım evde bu bitkilerden biri varsa iç.
İyi gelir inşallah
Okuyorum yaaa am biseykr oldu banaKızım okusana kendinee
:)) Kıyamam ben rakibeme
Tamam canim esime deyim de azda o okusun bana kucukken oglumada nezaman baksa cocuk sabahlara kadar aglardi yaaaelti değilmi çatlıyordur hasedinden oku kendini dediği gibi rahatlarsın olmadı eşinde okusun
Faydası olur umarımmsaol canım zencefil var dur ben onunla bişeyler yapıyım
Dun aksam yemistim dolma ve corba ondada agridi tatlimHadi hayırlısı bi sorun mu var acaba??
Tatlım düzenin değişti ondandır inşallah...
Eltinden de olabilirrr..
Ama sende çok az yiyorsun.Yani en azından akşam biraz yemek yeseydinn.
Bende varim sizinle bende atlayim biraz
Biraz daha sakin ol canm.Elbet yarın böyle olmayacak.Hem sen zaten memlekette yaşamıyorsun.Gideceğiniz gün sınırlı.. Yaşadığınız yerde istediğin gibi giyersin.Oraya gidincede kendinedikkat etOkuyorum yaaa am biseykr oldu banaannemde guzel giyinme biraz daha eski buyuk kiyefetlerini giy diyo onlari giyceksem ben niye zayifladim yaaaa ufff belkide nazar degil benim tembelligim ama oykeyse basim neden agriyo uff ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?