- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.641
Oglum uyumayinca uyuyamamki basimda bagirir anneee diye uyutmaz sipamSen en iyisi uyu birazz.. Yarın güzel bi gün olacak hiç acıkmayacaksınn.
Uyku düzensizliği mi var acaba benim baş ağrıları uykusuzlık tetikler.Dun aksam yemistim dolma ve corba ondada agridi tatlim
Tamam canim sen nasilsin orucu rahat tutabildinmkBiraz daha sakin ol canm.Elbet yarın böyle olmayacak.Hem sen zaten memlekette yaşamıyorsun.Gideceğiniz gün sınırlı.. Yaşadığınız yerde istediğin gibi giyersin.Oraya gidincede kendinedikkat et
Olurrr çok iyi olur hattaaBende varim sizinle bende atlayim biraz
çünkü burda nazar değdiğini anladılar mı kadınlı erkekli okurlarki çünkü erkeğin nazarı değdimi kadın okusada fayda etmiyormuş erkeğin okuması lazımmış belkide eşinin nazarıda değmiş olabilir zayıfladım diyosun adama hoş görünmüşsündürTamam canim esime deyim de azda o okusun bana kucukken oglumada nezaman baksa cocuk sabahlara kadar aglardi yaaa
Evet biseyleri kafama takiyorum cok. Ablamla ilgili bazi sıkıntilarimiz var onu cok kafama takiyorum belkide ondandir tatlimUyku düzensizliği mi var acaba benim baş ağrıları uykusuzlık tetikler.
Veya bişeyikafana mı taktın.
Allah yardım etsin canım.Hep yarının daha iyi olacağını düşün.Adepte olunca geçer bu ağrılarOglum uyumayinca uyuyamamki basimda bagirir anneee diye uyutmaz sipam
Eski halime donmem lazim sana meydan okumayo ozledim kiz:)Olurrr çok iyi olur hattaa
Hem spor mutluluk veriyor insana :))
Tamam canim sen nasilsin orucu rahat tutabildinmk
Olabilir canim hemen okutturayim ona:)çünkü burda nazar değdiğini anladılar mı kadınlı erkekli okurlarki çünkü erkeğin nazarı değdimi kadın okusada fayda etmiyormuş erkeğin okuması lazımmış belkide eşinin nazarıda değmiş olabilir zayıfladım diyosun adama hoş görünmüşsündür
Olabilir canım.Lütfen üzme kendini..İyi şeyler düşün.Evet biseyleri kafama takiyorum cok. Ablamla ilgili bazi sıkıntilarimiz var onu cok kafama takiyorum belkide ondandir tatlim
Cok saol canim yaAllah yardım etsin canım.Hep yarının daha iyi olacağını düşün.Adepte olunca geçer bu ağrılar
Bu haftayı kazasız belasız atlat canım cumadan başlayalım.Sıkı bi kapışalmmEski halime donmem lazim sana meydan okumayo ozledim kiz:)
Allah kabul etsin canim yaz bakalimEvet çok iyidi.Ben menümü yazayım o zamn
Tamam canim topigi kendi derdimle doldurdum kizlar cok tesekkur ederim hakkinizi helal edin kafanizi patlattim birazOlabilir canım.Lütfen üzme kendini..İyi şeyler düşün.
Bu haFta sabit ciksam onada sukretcem cunku bugun kilo verememistim yarin nolur bilmiyomBu haftayı kazasız belasız atlat canım cumadan başlayalım.Sıkı bi kapışalmm
guruba toplu nazar değdi sanırımçünkü burda nazar değdiğini anladılar mı kadınlı erkekli okurlarki çünkü erkeğin nazarı değdimi kadın okusada fayda etmiyormuş erkeğin okuması lazımmış belkide eşinin nazarıda değmiş olabilir zayıfladım diyosun adama hoş görünmüşsündür
anam bugun 200 falan ancak atlarım ama bi bakmıssın 1000 olmus suan bilemiyorumHobaa kiz sen nerden ciktin?ben senle yarisamam ya gunde 1100 atliyosun sen cekirge gibi :))
Acıdım sana, 2. yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?