Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fıstıklar menümü yazayım bugün çok vaktim yok

kollontai

1 paket eti form yaban mersinli 129 cal
1 kupa yeşil çay

ara yok

öğlen
1 tabak yeşil mercimek

ara
1 kase yoğurt yarım dilim tambuğday

akşam
1 kepçe şehriye çorbası
ton balıklı salata
1 dilim tam buğday

su şu an 2lt deyim bugün çok içemedim koşturmam çoktu
daha içerim
sporu da gece yapıcam yine :)

Yaaa ebru tatilden gekdigimden beri basim agriyo noldu bilemedim zaten azbyiyodum 1haftada bunyemmi tembellesti nolduysa hergun inanilmaz derecede basim agriyo 2 tane hao yutuyorum banamisin demiyo
Bugun bende de var bi baş ağrısı niyeyse...
Gayet güzel
Senin de gayet iyi tatlım
yalnız daha 80 aşağısını göremedim cuma günü doktora gidince alıcam dijital tartı olsun ama 10 günde 2 kiloda fena değil şimdilik
Bence 10 günde 2 kilo süper
Bizi kıskanmışşş
Bakmış tatlı tatlı kapışıyoruzz.Şunlara bi bulaşayım.Bi ortalığı dağıtayım.Ezip geçeyim diyorr
Rekabet falan kalmıyor ki o işin içine girince. "Birinci belli, sonuncu kim"e dönüsüyor
Teşekkür ederim...
Ama bu hafta birincilik isterimmm.
Birinciligi sen alıyosun, ikinciligi ben veriyorum
kollontai ve sevgili rakibem morordek ben şimdilik 500atladımm.Ama devam edeceğimm..
Ben daha başlayamadım da şimdi dizimi izlerken atlarım parca parca
Cok iyi canım menün. Spora atlamayı da yaz
anam bugun 200 falan ancak atlarım ama bi bakmıssın 1000 olmus suan bilemiyorum
Sen 200'le yetinir misin hic
Senin menün de cok iyi canım

bende görümcelerime ve anneme söylemiycem bakalım ne diyecekler

gayet güzel, bir de sancın olmayaymış iyimiş, ayaklarını sıcak tut

tebrikler bence çok güzel

bende akşamları içiyorum iyi oluyo doğru ama günde 4 kupadan fazlası zararlı diye duymuştum ben kupa içiyorum genelde..
ben de fazlası zararlı diye biliyorum 1 içiyordum şimdi 2ye çıkardım.
süper fikir, çok şaşırır :)

ayy ben ölmüştüm şimdiye bu menüyle :)

bende 2 kupa içiyorum toplamda yarım litreyi azıcık geçiyo fazla içmemeye çalışıyorum ..

Gerçekten mi??? İyi mi menümm??
Teşekkür ederim kızlar yaa
:Canımsınız

kollontai ycfa ebrusonmez
Sabah kalkınca limonlu ılık su
Kahvaltı: 1 yumurta ile yapılmıs menemen (üzerine maydanoz da ekledim), 1 kücük salatalık, 1 ince dilim süzme peynir, 3 siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi, 1 tk bal
Ara: 1 kupa filtre kahve, 1 corba kasıgı kadar kuru üzüm
Ogle: 1 kase mercimek corbası, yarım tavuk gögüs ızgara, 1 kase yogurt, 1 kucuk tabak salata. Ogle yemeginde de 1 bardak suya limon sıkıp ictim.
Ara: 1 fincan sade Turk kahvesi, 1 kupa yeşil çay (aralarında 1'er saat falan vardır), 1 ceviz ici
Akşam: 2.5 yk kuru fasulye, 1 kase mercimek corbası, yarım kase yogurt, yarım dilim tb ekmegi
Şimdi de yine 1 kupa daha yeşil çay içiyorum.
Su 3 lt oldu, yatana kadar 3.5-4 arası olur.
Spor: 15 dk yürüyüs yapabildim gündüz. İp atlama ve sıkılastırma hareketlerimi yapacagım, yapınca sayılarını eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…