- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.661
Herkes kendini okusun uflesin kursun dokturelim takima:)guruba toplu nazar değdi sanırım
İnşallah canım.Yarın da devam edecem umarım cumaya iyi olurr.Suoersin canim ins hadi sabah eksi cik
canısı sen bana artık zor ceza yazarsın :)))) kaçamak yok spor tam gaz nabeeerrrtopraks tatlım yarından itibaren ceza listesindesin bilgin olsun
@candy_candy kacamak yaptıgın surece bkz bugun ki helva!!! seninle küsüm
Bugun bende de var bi baş ağrısı niyeyse...Yaaa ebru tatilden gekdigimden beri basim agriyo noldu bilemedim zaten azbyiyodum 1haftada bunyemmi tembellesti nolduysa hergun inanilmaz derecede basim agriyo 2 tane hao yutuyorum banamisin demiyo
Gayet güzelşükür sona ulaştım ..
sancım devam ediyor ama şişlik azıcık indi sanki inşallah yarın eski kiloma dönerim 2 kilo vericem diye yırtınırken artı çıkmıyımda
kollontai , @btlbetul
bugün ki menüm
sabah kalkınca ılık limonlu su 100 ip atlama
kahvaltı
1 yumurta
1 salatalık
1 kk lor
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
ara türk kahvesi sade
öğlen 4 kaşık tavuk sote yarım kase yoğurt
akşam 3 kaşık pırasa
2,5 lt su içtim daha içerim..
sporum 2 mil 300 ip atlama.. mekik çekemedim gaz sancım bastırdı ama iyi hissedersem 50 mekik çekicem yatmadan..
Senin de gayet iyi tatlımkollontai @muska77 d_mndc
menüm kızlar
sabah
2 hurma 2 bardak ılık su 30 dakika yürüyüş dışarda
kahvaltı
1 rafadan yumurta 1 kk peynir 5 yeşil zeytin 1 domates 2 dilim tbe. 2 bardak şekersiz çay
ara 1 elma
öğlen
1 tabak tavuklu sulu patates yemeği 1 kase yoğurt
ara 1 kupa yeşil çay 2 ceviz 2 kayısı
akşam 1 kase yoğurdun içine 1 salatalık 3yk yulaf ezmesi
su 2 litre
1 demlik yeşil çay
birazdan yine demliyip içicem
spor 1 saat yürüyüş
400 ip cezam bitti çok şükür :)
Bence 10 günde 2 kilo süperyalnız daha 80 aşağısını göremedim cuma günü doktora gidince alıcam dijital tartı olsun ama 10 günde 2 kiloda fena değil şimdilik
Rekabet falan kalmıyor ki o işin içine girince. "Birinci belli, sonuncu kim"e dönüsüyorBizi kıskanmışşş
Bakmış tatlı tatlı kapışıyoruzz.Şunlara bi bulaşayım.Bi ortalığı dağıtayım.Ezip geçeyim diyorr
Birinciligi sen alıyosun, ikinciligi ben veriyorumTeşekkür ederim...
Ama bu hafta birincilikisterimmm.
Ben daha başlayamadım da şimdi dizimi izlerken atlarım parca parca
Cok iyi canım menün. Spora atlamayı da yaz
Sen 200'le yetinir misin hicanam bugun 200 falan ancak atlarım ama bi bakmıssın 1000 olmus suan bilemiyorum
Senin menün de cok iyi canımfıstıklar menümü yazayım bugün çok vaktim yok
kollontai
1 paket eti form yaban mersinli 129 cal
1 kupa yeşil çay
ara yok
öğlen
1 tabak yeşil mercimek
ara
1 kase yoğurt yarım dilim tambuğday
akşam
1 kepçe şehriye çorbası
ton balıklı salata
1 dilim tam buğday
su şu an 2lt deyim bugün çok içemedim koşturmam çoktu
daha içerim
sporu da gece yapıcam yine :)
bende görümcelerime ve anneme söylemiycem bakalım ne diyeceklerhadi inşallah ara öğün yiyince ana öğünlere saldırmıyorsun çok iyi oluyor sende bi an önce 80 altında görürsün kendini hayırlısı ile bide ne dicem eğer zayıflarsam anneme söylemicem gidince şok olucak sevinçten
Yok yokkk bu seferRekabet falan kalmıyor ki o işin içine girince. "Birinci belli, sonuncu kim"e dönüsüyor
gayet güzel, bir de sancın olmayaymış iyimiş, ayaklarını sıcak tutşükür sona ulaştım ..
sancım devam ediyor ama şişlik azıcık indi sanki inşallah yarın eski kiloma dönerim 2 kilo vericem diye yırtınırken artı çıkmıyımda
kollontai , @btlbetul
bugün ki menüm
sabah kalkınca ılık limonlu su 100 ip atlama
kahvaltı
1 yumurta
1 salatalık
1 kk lor
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
ara türk kahvesi sade
öğlen 4 kaşık tavuk sote yarım kase yoğurt
akşam 3 kaşık pırasa
2,5 lt su içtim daha içerim..
sporum 2 mil 300 ip atlama.. mekik çekemedim gaz sancım bastırdı ama iyi hissedersem 50 mekik çekicem yatmadan..
tebrikler bence çok güzelkollontai @muska77 d_mndc
menüm kızlar
sabah
2 hurma 2 bardak ılık su 30 dakika yürüyüş dışarda
kahvaltı
1 rafadan yumurta 1 kk peynir 5 yeşil zeytin 1 domates 2 dilim tbe. 2 bardak şekersiz çay
ara 1 elma
öğlen
1 tabak tavuklu sulu patates yemeği 1 kase yoğurt
ara 1 kupa yeşil çay 2 ceviz 2 kayısı
akşam 1 kase yoğurdun içine 1 salatalık 3yk yulaf ezmesi
su 2 litre
1 demlik yeşil çay
birazdan yine demliyip içicem
spor 1 saat yürüyüş
400 ip cezam bitti çok şükür :)
ben de fazlası zararlı diye biliyorum 1 içiyordum şimdi 2ye çıkardım.bende akşamları içiyorum iyi oluyo doğru ama günde 4 kupadan fazlası zararlı diye duymuştum ben kupa içiyorum genelde..
süper fikir, çok şaşırır :)hadi inşallah ara öğün yiyince ana öğünlere saldırmıyorsun çok iyi oluyor sende bi an önce 80 altında görürsün kendini hayırlısı ile bide ne dicem eğer zayıflarsam anneme söylemicem gidince şok olucak sevinçten
ayy ben ölmüştüm şimdiye bu menüyle :)
Bende bişeyler açıp karşısına geçeyimm.Hadi bakalım bu hafta sende dereceye girr.Ben daha başlayamadım da şimdi dizimi izlerken atlarım parca parca
hee tammamlayınca yazayım.Cok iyi canım menün. Spora atlamayı da yaz
Çok zor :))))Yok yokkk bu seferkollontai sonuncu olcakk.
Ayyy ben versemde kimse farketmiyorr.Aslında kimseden kasıt annem.Bana hep heee heee erimissin diyorrr.bende görümcelerime ve anneme söylemiycem bakalım ne diyecekler
bende 2 kupa içiyorum toplamda yarım litreyi azıcık geçiyo fazla içmemeye çalışıyorum ..gayet güzel, bir de sancın olmayaymış iyimiş, ayaklarını sıcak tut
tebrikler bence çok güzel
ben de fazlası zararlı diye biliyorum 1 içiyordum şimdi 2ye çıkardım.
süper fikir, çok şaşırır :)
Gerçekten mi??? İyi mi menümm??gayet güzel, bir de sancın olmayaymış iyimiş, ayaklarını sıcak tut
tebrikler bence çok güzel
ben de fazlası zararlı diye biliyorum 1 içiyordum şimdi 2ye çıkardım.
süper fikir, çok şaşırır :)
Ooo iyi bulmussun çözümüay ben gazıma iyi gelicek bişey buldum1 mil leslie yaptım şimdi iyi geldi bana
birazdan gene yapıcam bugün spor canavarı olup çıkıcam sanırım ama hareket ettikçe rahatlıyorum ..
Ben 500 atladım bileeeÇok zor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?