- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.681
İyi akşamlarrrFistuklar ben kaçtım, gece sporu yapınca yazarım yine bakarım size
Maşallah canım çok dengeli olmuşşkollontai @ycfa ebrusonmez
Sabah kalkınca limonlu ılık su
Kahvaltı: 1 yumurta ile yapılmıs menemen (üzerine maydanoz da ekledim), 1 kücük salatalık, 1 ince dilim süzme peynir, 3 siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi, 1 tk bal
Ara: 1 kupa filtre kahve, 1 corba kasıgı kadar kuru üzüm
Ogle: 1 kase mercimek corbası, yarım tavuk gögüs ızgara, 1 kase yogurt, 1 kucuk tabak salata. Ogle yemeginde de 1 bardak suya limon sıkıp ictim.
Ara: 1 fincan sade Turk kahvesi, 1 kupa yeşil çay (aralarında 1'er saat falan vardır), 1 ceviz ici
Akşam: 2.5 yk kuru fasulye, 1 kase mercimek corbası, yarım kase yogurt, yarım dilim tb ekmegi
Şimdi de yine 1 kupa daha yeşil çay içiyorum.
Su 3 lt oldu, yatana kadar 3.5-4 arası olur.
Spor: 15 dk yürüyüs yapabildim gündüz. İp atlama ve sıkılastırma hareketlerimi yapacagım, yapınca sayılarını eklerim.
Hadi kolay gelsin canımm.Bol bol ip atlaHanımlar ben de şimdilik kaçıyorum, biraz spor yapayım, bi de biraz yorgun hissediyorum. Aralarda bakarım gene
hadi bakalımcanısı sen bana artık zor ceza yazarsın :)))) kaçamak yok spor tam gaz nabeeerrr
ahahaha resmen eziklediler beniiiYok yokkk bu seferkollontai sonuncu olcakk.
canım hoşgeldin menün güzel ama patates salatasına ip atlama cezası gelebilir tabi ceza listesine yazıldıysanOoooo ben gelene kadar sayfalar uçmuş resmen.
Geçmişi okumaya gitmeden menü mü vereyim virabismillah diyerek.
83.6 kg ile bugün yeniden diyete başladım.
Kahvaltı:
Tam buğday ekmeği ile tost
Öğle:
1 kase kadar patates salatası
Akşam:
1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt
Salata ve suyuna bandığım 1 lokma ekmek
Ceza sisteminden haberim yok gerçi takımın işleyisi nasıl onuda çok bilmiyorum öğrenirim zamanla.canım hoşgeldin menün güzel ama patates salatasına ip atlama cezası gelebilir tabi ceza listesine yazıldıysankollontai kaptan yardımcımız patates ve benzeri nişastalı şeylere ceza kesiyor haberin olsun :) onun dışında geyett güzel bir menü
öğlen yenincede ceza kesiyormu? bilmiyodum ama ben zaten patatesi çıkardım hayatımdancanım hoşgeldin menün güzel ama patates salatasına ip atlama cezası gelebilir tabi ceza listesine yazıldıysankollontai kaptan yardımcımız patates ve benzeri nişastalı şeylere ceza kesiyor haberin olsun :) onun dışında geyett güzel bir menü
ara öğün koy mutlaka elma ye mesela aralarda metabolizmanın hızlanması için şart ara öğünlerCeza sisteminden haberim yok gerçi takımın işleyisi nasıl onuda çok bilmiyorum öğrenirim zamanla.
Cezamada razıyım. Bugün ki menüm benim hoşuma gitmedi aslında protein yok meyve yok. Yarının planını şimdiden yapmak lazım.
Ara öğünle beslenemiyorum tatlım. Açlık daha çok hissediyorum o zaman. Ama meyve yemek için aralara katacağım.ara öğün koy mutlaka elma ye mesela aralarda metabolizmanın hızlanması için şart ara öğünler
tabi bünye meselesi ara öğünlerde bana iyi geliyor ana öğünlere çok saldırmıyorumAra öğünle beslenemiyorum tatlım. Açlık daha çok hissediyorum o zaman. Ama meyve yemek için aralara katacağım.
Sen yersen kollontai senin cezanı bana yazacakmış
süpersin yazdın ama unuttum kaç kilo ile başlamıştın şu an kaç kilodasın ne kadar zamanda verdin?
isteyen ceza listesine giriyo.. ya ip atlama cezası yada onu karşılayacak başka birşey yapıyosun yürüme falan .. kollontai ye dersen senide ceza listesine alır menünü ve sporunu takip ediyor konuşursunuz tatlımCeza sisteminden haberim yok gerçi takımın işleyisi nasıl onuda çok bilmiyorum öğrenirim zamanla.
Cezamada razıyım. Bugün ki menüm benim hoşuma gitmedi aslında protein yok meyve yok. Yarının planını şimdiden yapmak lazım.
süpersin yazdın ama unuttum kaç kilo ile başlamıştın şu an kaç kilodasın ne kadar zamanda verdin?
tatlım bugün pek beğendim sporunda menünde 10 numara bravoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?