Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah canım çok dengeli olmuşş

Ooooo ben gelene kadar sayfalar uçmuş resmen.
Geçmişi okumaya gitmeden menü mü vereyim virabismillah diyerek.

83.6 kg ile bugün yeniden diyete başladım.

Kahvaltı:
Tam buğday ekmeği ile tost

Öğle:
1 kase kadar patates salatası

Akşam:
1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt
Salata ve suyuna bandığım 1 lokma ekmek

canım hoşgeldin menün güzel ama patates salatasına ip atlama cezası gelebilir tabi ceza listesine yazıldıysan kollontai kaptan yardımcımız patates ve benzeri nişastalı şeylere ceza kesiyor haberin olsun :) onun dışında geyett güzel bir menü

Ceza sisteminden haberim yok gerçi takımın işleyisi nasıl onuda çok bilmiyorum öğrenirim zamanla.
Cezamada razıyım. Bugün ki menüm benim hoşuma gitmedi aslında protein yok meyve yok. Yarının planını şimdiden yapmak lazım.

öğlen yenincede ceza kesiyormu? bilmiyodum ama ben zaten patatesi çıkardım hayatımdan

ara öğün koy mutlaka elma ye mesela aralarda metabolizmanın hızlanması için şart ara öğünler

süpersin yazdın ama unuttum kaç kilo ile başlamıştın şu an kaç kilodasın ne kadar zamanda verdin?

isteyen ceza listesine giriyo.. ya ip atlama cezası yada onu karşılayacak başka birşey yapıyosun yürüme falan .. kollontai ye dersen senide ceza listesine alır menünü ve sporunu takip ediyor konuşursunuz tatlım

kızlar bu arada ben 2 mil daha leslie yaptım sanırım bide uyumadan 1 mil yapıcam şişkinliğim indi rahatladım ama tartılmıycam şimdi moral bozmanın alemi yok...yarın sabaha bakarım artık
kollontai bugünki sporum 2 adet 2 mil , 2 tane 1 mil ve 300 ip atlama... 1 tane 1 mili yatmadan yapıcam

tatlım bugün pek beğendim sporunda menünde 10 numara bravoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…