Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım bi hafta kstılımın duzenli olursa hergun menunude yazarsan seni de alırım ceza listesine

bunlar hep beni geçmek için dimi :)

Ay her listede olayım. Bende leslie yapıyor sayılırım mile hesabım yok. Leslie nin hareketlerini dizi izlerken yapıyorum 40 dk kadar üşenmediğim akşamlar.

tatlım bi hafta kstılımın duzenli olursa hergun menunude yazarsan seni de alırım ceza listesine
Tamamdır. Bu hafta zaten diyeti oturtayım da haftaya da sporu oturturum o arada ceza listesindede olunca kısıtlamış olur beni

Merhaba kaptanım nasılsın?
iyidir muskam geçmişi okuyana kadar canım çıktı
kollontai menüm
sabah
1 haslanmış yumurta
2 ızgara köfte
öğle
3-4 çeri
3salam
2 yemek kaşığı lor
akşam
salata
fırında balık
su 2,5 lt
spor
az oldu biraz
1 km yürüyüş
keslie 1 mil
70 squat
50 zıplama

kollontai morordek ycfa
Kızlar bugün 1250 tane ip atladım.Sizlerin kaç bakalımm..
Ben 300 atlayabildim. Buradan cıktıktan sonra koltuga uzanmıstım dinleneyim diye, uyuyakalmısım. Aslında hic spor yapacak havada degildim ama uyanınca uyku tutmadı, dedim ne kadar atlasam kârdır, bu kadar dayanabildim :)
Seninki cok iyiymis Ebruşum tebrik ederim

Günaydın kızlar
Dün gece spordan sonra baktım kapalıydı burası şu an çok yavaş açılıyor, spora 24:00 başlayabildim 1:00 da bitti.
3 miles leslie
1 set tifanny
100 twister

yatmadan önce yoğurt biber kürünü yaptım.

Gunaydin kizlar site cok yavas ilerliyo.@ebrusonmez naptin tatlim eksi gorebildinmi ben simdi kahvakti hazirlayim umarim geldigimde site bukadar yavas ilerlemez zor oluyo benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…