- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.701
tatlım bi hafta kstılımın duzenli olursa hergun menunude yazarsan seni de alırım ceza listesineCeza sisteminden haberim yok gerçi takımın işleyisi nasıl onuda çok bilmiyorum öğrenirim zamanla.
Cezamada razıyım. Bugün ki menüm benim hoşuma gitmedi aslında protein yok meyve yok. Yarının planını şimdiden yapmak lazım.
isteyen ceza listesine giriyo.. ya ip atlama cezası yada onu karşılayacak başka birşey yapıyosun yürüme falan .. kollontai ye dersen senide ceza listesine alır menünü ve sporunu takip ediyor konuşursunuz tatlım
kızlar bu arada ben 2 mil daha leslie yaptım sanırım bide uyumadan 1 mil yapıcam şişkinliğim indi rahatladım ama tartılmıycam şimdi moral bozmanın alemi yok...yarın sabaha bakarım artık
kollontai bugünki sporum 2 adet 2 mil , 2 tane 1 mil ve 300 ip atlama... 1 tane 1 mili yatmadan yapıcam
gaza geldim diye iğrenç bir espiri yapasım varbunlar hep beni geçmek için dimi :)
Ay her listede olayım. Bende leslie yapıyor sayılırım mile hesabım yok. Leslie nin hareketlerini dizi izlerken yapıyorum 40 dk kadar üşenmediğim akşamlar.isteyen ceza listesine giriyo.. ya ip atlama cezası yada onu karşılayacak başka birşey yapıyosun yürüme falan .. kollontai ye dersen senide ceza listesine alır menünü ve sporunu takip ediyor konuşursunuz tatlım
kızlar bu arada ben 2 mil daha leslie yaptım sanırım bide uyumadan 1 mil yapıcam şişkinliğim indi rahatladım ama tartılmıycam şimdi moral bozmanın alemi yok...yarın sabaha bakarım artık
kollontai bugünki sporum 2 adet 2 mil , 2 tane 1 mil ve 300 ip atlama... 1 tane 1 mili yatmadan yapıcam
Tamamdır. Bu hafta zaten diyeti oturtayım da haftaya da sporu oturturum o arada ceza listesindede olunca kısıtlamış olur benitatlım bi hafta kstılımın duzenli olursa hergun menunude yazarsan seni de alırım ceza listesine
iyidir muskam geçmişi okuyana kadar canım çıktıMerhaba kaptanım nasılsın?
Gçmiş olsun. Uyumadan geçmez zaten. :/kızlar iyi sohbetler migrenim tutmuş dırumda iyi geceler
kızlar iyi sohbetler migrenim tutmuş dırumda iyi geceler
geçmiş olsun kaptanım..kızlar iyi sohbetler migrenim tutmuş dırumda iyi geceler
geçmiş olsun kaptanım..kızlar iyi sohbetler migrenim tutmuş dırumda iyi geceler
150
Ben 300 atlayabildim. Buradan cıktıktan sonra koltuga uzanmıstım dinleneyim diye, uyuyakalmısım. Aslında hic spor yapacak havada degildim ama uyanınca uyku tutmadı, dedim ne kadar atlasam kârdır, bu kadar dayanabildim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?