- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.721
Yeşilçayda 3-4 fincanı geçme canım Menün gayet güzel.kollontai muska77 @d_mndc
menüm kızlar
sabah
2 hurma 2 bardak ılık su 30 dakika yürüyüş dışarda
kahvaltı
1 rafadan yumurta 1 kk peynir 5 yeşil zeytin 1 domates 2 dilim tbe. 2 bardak şekersiz çay
ara 1 elma
öğlen
1 tabak tavuklu sulu patates yemeği 1 kase yoğurt
ara 1 kupa yeşil çay 2 ceviz 2 kayısı
akşam 1 kase yoğurdun içine 1 salatalık 3yk yulaf ezmesi
su 2 litre
1 demlik yeşil çay
birazdan yine demliyip içicem
spor 1 saat yürüyüş
400 ip cezam bitti çok şükür :)
Harika ebrucum allah kabul etsin.
Aaa akşam ekmeği geri gelmiş. Ama batmadı menün gayet iyi.fıstıklar menümü yazayım bugün çok vaktim yok
kollontai
1 paket eti form yaban mersinli 129 cal
1 kupa yeşil çay
ara yok
öğlen
1 tabak yeşil mercimek
ara
1 kase yoğurt yarım dilim tambuğday
akşam
1 kepçe şehriye çorbası
ton balıklı salata
1 dilim tam buğday
su şu an 2lt deyim bugün çok içemedim koşturmam çoktu
daha içerim
sporu da gece yapıcam yine :)
Gayet iyi k.fasulye ve mercimekbir arad olmaz ama sen fasulyeyi çok az yemişsin o yüzden zararı yok..kollontai @ycfa @ebrusonmez
Sabah kalkınca limonlu ılık su
Kahvaltı: 1 yumurta ile yapılmıs menemen (üzerine maydanoz da ekledim), 1 kücük salatalık, 1 ince dilim süzme peynir, 3 siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi, 1 tk bal
Ara: 1 kupa filtre kahve, 1 corba kasıgı kadar kuru üzüm
Ogle: 1 kase mercimek corbası, yarım tavuk gögüs ızgara, 1 kase yogurt, 1 kucuk tabak salata. Ogle yemeginde de 1 bardak suya limon sıkıp ictim.
Ara: 1 fincan sade Turk kahvesi, 1 kupa yeşil çay (aralarında 1'er saat falan vardır), 1 ceviz ici
Akşam: 2.5 yk kuru fasulye, 1 kase mercimek corbası, yarım kase yogurt, yarım dilim tb ekmegi
Şimdi de yine 1 kupa daha yeşil çay içiyorum.
Su 3 lt oldu, yatana kadar 3.5-4 arası olur.
Spor: 15 dk yürüyüs yapabildim gündüz. İp atlama ve sıkılastırma hareketlerimi yapacagım, yapınca sayılarını eklerim.
Muhteşem bir açılış yapmışsın canım.Ooooo ben gelene kadar sayfalar uçmuş resmen.
Geçmişi okumaya gitmeden menü mü vereyim virabismillah diyerek.
83.6 kg ile bugün yeniden diyete başladım.
Kahvaltı:
Tam buğday ekmeği ile tost
Öğle:
1 kase kadar patates salatası
Akşam:
1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt
Salata ve suyuna bandığım 1 lokma ekmek
nooldu yusuf yusuff :))
Çok iyi bee..
Gzel menü kaptanım..iyidir muskam geçmişi okuyana kadar canım çıktı
kollontai menüm
sabah
1 haslanmış yumurta
2 ızgara köfte
öğle
3-4 çeri
3salam
2 yemek kaşığı lor
akşam
salata
fırında balık
su 2,5 lt
spor
az oldu biraz
1 km yürüyüş
keslie 1 mil
70 squat
50 zıplama
İsteyen ipli isteyen ipsiz canımGünaydın.
Kızlar ip atlıyorsunuz ya iple mi atlıyorsunuz hayali iple mi?
Ha haaaa önceki sayfada herkes aynı şikayette bulunmuş zaten :)))))Site çok yavaş kızlar sadece benim mi sizin de öyle mi? Diğer ekranda başka sitelere hop diye giriyorum burda bekliyorum canım sıkıldı :)
ııh hic askolsun deme, sen bizi bırakıp gittinkızlar site çok yavaş öğleden sonra geçmişe bakarım biraz baktım da alıntı yapamıyorum donuyo çoook yavaşbu aradakollontai cim aşk olsun sana da
canım bence menulerini bi gozden gecir diyet yaptıgının farkına, sutlu nuriye nedir ???arkadaşlar günaydın
dünkü menüm sabah :1 yumurta 1 dl ekmek 5 zeytin söğüş yeşillki çay
arada 1 yeşil elma
öğlen 6 kaşık kıymalı ıspanak yoğurt 1 dilim ekmek
arada 3 ceviz 2 parça sütlü nuriye
akşam 3 kaşık kabak ayran..
2,5 lt su
Canım. Çook sevindimgünaydıııııın,
bu sabah 72 kg ken aldığım -- ne akla hizmetse -- ve hiiiiiç giyemediğim raf bekleyen pantalonumla işe geldim.... kimse farketmese de bu gün benim eeen mutlu günüm..... herkez beni gelip kutlamalı şampanyalar falan patlamalı... öyle bir zafer edasıyla geldim ama hiç tezahurat yok... bu arada bacaklar 1 cm incelmiş....... 60 cm idiler 59 cm olmuşlar....
pantalonumda gül kurusu ayyyyşşş... bu gün giyecek hiç bir şeyim yok diye ağlıcaktım nerdeyse sabah.... toplantılara gidicez... bi tane pantalonum var giye giye çamur olmuş attım onuda makineye kurumadı sıpa.... sonradan bu pantalon aklıma geldi yok yeeaaa dedim olsa bile düttürü gibi olur diyodum ama yok bacım cuk diye oldu :)))) şu an kabarmaktan koltuktan düşücem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?