- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.741
Ben iple atlıyorum canım, ama ipsiz de atlıyorlarGünaydın.
Kızlar ip atlıyorsunuz ya iple mi atlıyorsunuz hayali iple mi?
Evet biraz sacma oldu ama evde hazır haşlanmış fasulye vardı, en kısa sürede onu yapabildimGayet iyi k.fasulye ve mercimekbir arad olmaz ama sen fasulyeyi çok az yemişsin o yüzden zararı yok..
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 1782420 günaydın kızlar çok güzel bir sabah benim için bu sabah tartıda 79kilo olmuşum 10gunde 3kilo vermişim bu sadece benim başarım değil sizinde katkınız var bana destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Bence sütlü nuriye nutellalı ekmekten masum..arkadaşlar günaydın
dünkü menüm sabah :1 yumurta 1 dl ekmek 5 zeytin söğüş yeşillki çay
arada 1 yeşil elma
öğlen 6 kaşık kıymalı ıspanak yoğurt 1 dilim ekmek
arada 3 ceviz 2 parça sütlü nuriye
akşam 3 kaşık kabak ayran..
2,5 lt su
yeterince utanıyorum zaten..ııh hic askolsun deme, sen bizi bırakıp gittin
canım bence menulerini bi gozden gecir diyet yaptıgının farkına, sutlu nuriye nedir ???
Utanma tatlım bu menü tam bir diyet menüsü cezacı şirin ceza kesmeye yer arıyor..yeterince utanıyorum zaten..
akşam biraz toparlayayım dedimm ama...
bakalım yarın zararını nasıl görcem..
yeterince utanıyorum zaten..ııh hic askolsun deme, sen bizi bırakıp gittin
canım bence menulerini bi gozden gecir diyet yaptıgının farkına, sutlu nuriye nedir ???
ayyy çok tatlısınnn..ama seni yiyeme..hakkımı doldurdummUtanma tatlım bu menü tam bir diyet menüsü cezacı şirin ceza kesmeye yer arıyor..
Yarın artı bile görmezsin sütlü tatlıları diyetisyenler bile veriyor..
ayyy çok tatlısınnn..ama seni yiyeme..hakkımı doldurdummUtanma tatlım bu menü tam bir diyet menüsü cezacı şirin ceza kesmeye yer arıyor..
Bence de cok kötü degil menün, her gün tatlı yemiyorsundur sonuctaarkadaşlar günaydın
dünkü menüm sabah :1 yumurta 1 dl ekmek 5 zeytin söğüş yeşillki çay
arada 1 yeşil elma
öğlen 6 kaşık kıymalı ıspanak yoğurt 1 dilim ekmek
arada 3 ceviz 2 parça sütlü nuriye
akşam 3 kaşık kabak ayran..
2,5 lt su
Hakkaten ya niye bu kadar yavaşki????Bakımı dün gece yapacaklardı ama bu sabah anca başladılar galiba. Çıldırdım valla sabahtan beri
Canim cok sevindim senin adina ayni duyguyu gecen gum kav demlere etek giyip gittigimde ben hissetmistim oturusum bile degismisti ama tabibkimse zayiflamissin falan demedim ustume bakip durdular:)günaydıııııın,
bu sabah 72 kg ken aldığım -- ne akla hizmetse -- ve hiiiiiç giyemediğim raf bekleyen pantalonumla işe geldim.... kimse farketmese de bu gün benim eeen mutlu günüm..... herkez beni gelip kutlamalı şampanyalar falan patlamalı... öyle bir zafer edasıyla geldim ama hiç tezahurat yok... bu arada bacaklar 1 cm incelmiş....... 60 cm idiler 59 cm olmuşlar....
pantalonumda gül kurusu ayyyyşşş... bu gün giyecek hiç bir şeyim yok diye ağlıcaktım nerdeyse sabah.... toplantılara gidicez... bi tane pantalonum var giye giye çamur olmuş attım onuda makineye kurumadı sıpa.... sonradan bu pantalon aklıma geldi yok yeeaaa dedim olsa bile düttürü gibi olur diyodum ama yok bacım cuk diye oldu :)))) şu an kabarmaktan koltuktan düşücem :)))
Tatlım sitenin yavasligindan tebrik edemedim. Duzelmis şükür.Eki Görüntüle 1782420 günaydın kızlar çok güzel bir sabah benim için bu sabah tartıda 79kilo olmuşum 10gunde 3kilo vermişim bu sadece benim başarım değil sizinde katkınız var bana destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
tatlım sutlu nuriye serbetli tatlı, yani ha baklava ha nuriyeUtanma tatlım bu menü tam bir diyet menüsü cezacı şirin ceza kesmeye yer arıyor..
kaptanım ben yarın izne ayrılmak istiyorumselam millet
sitenin sorunu çözülmüş anlaşılan
canım @deryalimm07 hergun tatlı yiyo (nutellalı ekmek) ve spor yapmıyo, o yuzden kacamak olmaması lazımBence de cok kötü degil menün, her gün tatlı yemiyorsundur sonucta
Tatlıları cok geç saatlere bırakmadıgın ve abartmadıgın sürece çok aşırı etkileyecegini düsünmüyorum ben. Bir de böyle kaçamaklar oldugunda spora agırlık verirsen bence hiçbir şeycik olmaz
Eveeetselam millet
sitenin sorunu çözülmüş anlaşılan
Yaaa!tatlım sutlu nuriye serbetli tatlı, yani ha baklava ha nuriye
Burdasin ama dimi?kaptanım ben yarın izne ayrılmak istiyorumsaglık nedeniyle izne ayırırsan, en azından ameliyattan sonra kilo alsam da donme sansım olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?