Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

serbeti suyla degil sutle yapılıyo, tadı biraz daha hafif oluyo ama kalori aynııı tadı cok guzeldir, bi odul gununde yersin, ama iyi bi yerden almak lazım, heryer guzel yapamıyo
Aman yok tadını bilmediğim bisey kalsın.
Bu seferde çok severim boyuna canım ister

Burdasin ama dimi?
tabi ki burdayım tatlım sadece ameliyattan once cok kasmaktan sıkıldım, zaten amliyat sonrası dogru duzgun bisey yiyemiycem bir sure bari simdi yiyim arada sırada benimde diyet 1 yıl olacak nerdeyse e kilo da cok rahatsız etmeyince bunalıyo insan

Valla bende biraz daha ugrasayim olmazsa mezun olcam.
Günde bir kere olsun CIS yemek istiyorum.
Daha esnek olup korumak istiyorum artık.
Çok bunaldim yeminle.

Çok bunaldim yeminle.
insan bi sure sonra bunalıyo bi kiloya gelip bi duzen oturtup sabitlemek lazım bi yerden sonra, ben 53 falan olana kadar devam edicem ama hastalık surecinde cok bunaldım

Çok bunaldim yeminle.
Koruma vermekten de zor, rahatlayınca o bir kez olan cıslar artıyor ama tabi herkes için geçerli değil, sen yaparsın :)

Dün ben bir halt ettim kızlar, boya yapıyordum sehpaya bir çarptım şarap kırmızısı boya şişesi yere düştü beyaz halım mahvoldu :) küvete soktuk dökülen yeri yıkadık falan ama çok da çıkmadı gölge kaldı, tüylü halılardan xaten çok pişman olmuştum aldığıma, resmen koloni yaşıyo içinde :)))

Kötü olmuş.
Koloni ha iyi guldum burada

Kızlar gelin gayri site duzeldi!
Geldik
canım @deryalimm07 hergun tatlı yiyo (nutellalı ekmek) ve spor yapmıyo, o yuzden kacamak olmaması lazım
Her gün tatlı oldugunu kacırmısım canım, sen takipcimiz olarak daha iyi bilirsin tabi ki
serbeti suyla degil sutle yapılıyo, tadı biraz daha hafif oluyo ama kalori aynııı tadı cok guzeldir, bi odul gununde yersin, ama iyi bi yerden almak lazım, heryer guzel yapamıyo
İsmini de iyi kamufle etmisler o zaman Vallahi ben de sütlü sandım, keşke açıp bi bakaymısım ama o ara yavaslıktan burda bi seyi görüp cevap verene kadar ömrümden ömür gidiyodu

Valla bende 64 istiyom ama olamicak sanki.
tatlım ben ameliyattan sonra donucem listeye, yok oyle bırakmak ben 53 sen 63 olana kadar devvaaaaaaaam

beyaz hacısakir sabunla temizlemeyi dene bide, ise yarıyo canım

bildigin aldatmaca yaaaw, insan sutlac falan sanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…