- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.781
Ben 64 olamiyom bu 63 diyo yatatlım ben ameliyattan sonra donucem listeye, yok oyle bırakmak ben 53 sen 63 olana kadar devvaaaaaaaam
beyaz hacısakir sabunla temizlemeyi dene bide, ise yarıyo canım
Afiyet olsun canım ne diyeyimkızlar sabah normal ekmekli peynirli domatesli kahvaltı yaptım 11.30 da 15.00 gibi corba icicem bu sabah 59.2 idim yarın eksi cıkarım muhtemelen)
Benim geçen günkü irmik tatlısını da şerbetli mi varsaydınız yoksa kaptan yardımcım :)) Benimki sütlüydü valla, kandırmadım kimseleribildigin aldatmaca yaaaw, insan sutlac falan sanacak
Süpersiniz kaptancımöğleyin 7 km yürüdüm kızlarrrr
Maşallah kaptanımöğleyin 7 km yürüdüm kızlarrrr
olacakssssıııııın gerekirse 60 olacaksınBen 64 olamiyom bu 63 diyo ya
Kız dalgami geciyon?
Afiyet olsun canım ne diyeyim
safra kesem alınacak canımsite şükür düzelmiş. Kollontai şimdiden geçmiş olsun hayırdır ne ameliyatı olacaksın?
benim gozumde serbetli sutlu hepsi aynı hepsine ceza yazarımBenim geçen günkü irmik tatlısını da şerbetli mi varsaydınız yoksa kaptan yardımcım :)) Benimki sütlüydü valla, kandırmadım kimseleriAma cezamı da cektim zaten serbetli sandıysan da önemli degil :))
tebrikler kaptanımöğleyin 7 km yürüdüm kızlarrrr
tatlım sen ne zaman istersen izne ayrılabilirsin sana bırakıyorumkızlar sabah normal ekmekli peynirli domatesli kahvaltı yaptım 11.30 da 15.00 gibi corba icicem bu sabah 59.2 idim yarın eksi cıkarım muhtemelen)
sağol canım ablacım ben 80 kiloyu bir türlü kıramıyordum sayenizde bana çok destek oldunuz gerçekten hepinizi öpüyorumTatlım sitenin yavasligindan tebrik edemedim. Duzelmis şükür.
Bu hızlı başlangıcın daimi olsun fıstığım.
dur daha 70 ler kırılacak ne kilolara geleceksinsağol canım ablacım ben 80 kiloyu bir türlü kıramıyordum sayenizde bana çok destek oldunuz gerçekten hepinizi öpüyorum
Çok geçmiş olsun canım. Şikayetin nasıldı? Tuhaf bir soru oldu farkındayım ama benimde safra kesemin oldugu yere bazen bir kasılma giriyor. Nevrim dönüyor resmen. Bir sorun var endişesindeyim.olacakssssıııııın gerekirse 60 olacaksın
afiyet olsun tabi dun 59.5 dim bugun 59.2
safra kesem alınacak canımtesekkur ederim :)
benim gozumde serbetli sutlu hepsi aynı hepsine ceza yazarım
tebrikler kaptanımameliyattan sonra sadece yuruyus yapabilcem, o zman sana rakip olucam artık, gerci 7 km nasıl yurunur kiii
Maşallah kaptanım.öğleyin 7 km yürüdüm kızlarrrr
Yaaa bırak yakami kızım ne 60ı yaaolacakssssıııııın gerekirse 60 olacaksın
afiyet olsun tabi dun 59.5 dim bugun 59.2
safra kesem alınacak canımtesekkur ederim :)
benim gozumde serbetli sutlu hepsi aynı hepsine ceza yazarım
tebrikler kaptanımameliyattan sonra sadece yuruyus yapabilcem, o zman sana rakip olucam artık, gerci 7 km nasıl yurunur kiii
Ayran gönüllü şirinem benim.bu arada yarın 58.5 cıkarsam izne ayrılmayı tekrar dusunucem belki ayrılmam
baklavayı şerbet ile değilde şekerli süt ile ıslatıyorlar bence baklavadanda kalorili sütün kaloriside giriyo işin içineEveeet
Yaaa!
Bilmiyodum kız hiç yemedim.
Bu senin başarım tatlım gurur duy kendinle..sağol canım ablacım ben 80 kiloyu bir türlü kıramıyordum sayenizde bana çok destek oldunuz gerçekten hepinizi öpüyorum
Aman kaptanım tadını bilmediğim bisey kaliversin.muska77 tatlım sen becerikli hatunsun yukarıda adı geçen tatlıyı kendin evde yapabilirsin bir ödül gününde evdekiler baklava seviyorlarsa sen de 1 dilim tadına bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?