Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım ben ameliyattan sonra donucem listeye, yok oyle bırakmak ben 53 sen 63 olana kadar devvaaaaaaaam

beyaz hacısakir sabunla temizlemeyi dene bide, ise yarıyo canım
Ben 64 olamiyom bu 63 diyo ya
Kız dalgami geciyon?

kızlar sabah normal ekmekli peynirli domatesli kahvaltı yaptım 11.30 da 15.00 gibi corba icicem bu sabah 59.2 idim yarın eksi cıkarım muhtemelen )
Afiyet olsun canım ne diyeyim

Ben 64 olamiyom bu 63 diyo ya
Kız dalgami geciyon?

Afiyet olsun canım ne diyeyim
olacakssssıııııın gerekirse 60 olacaksın
afiyet olsun tabi dun 59.5 dim bugun 59.2
site şükür düzelmiş. Kollontai şimdiden geçmiş olsun hayırdır ne ameliyatı olacaksın?
safra kesem alınacak canım tesekkur ederim :)

benim gozumde serbetli sutlu hepsi aynı hepsine ceza yazarım

öğleyin 7 km yürüdüm kızlarrrr
tebrikler kaptanım ameliyattan sonra sadece yuruyus yapabilcem, o zman sana rakip olucam artık, gerci 7 km nasıl yurunur kiii

bu arada sütlü nuriye çok konuşulmuş ben hazır hiç yemedim baklava yufkası ile ramazanda kendim yaparım çok güzel olur ama baklavadan hiç farkı yok kızlar hafif olunca daha çok yediriyor üstelik
ebrusonmez tatlım bugün oruçlusun sanırım iftardan önce tartıl bi canım yarın sabahtan önce kg nu ona göre listeye alırız

Çok geçmiş olsun canım. Şikayetin nasıldı? Tuhaf bir soru oldu farkındayım ama benimde safra kesemin oldugu yere bazen bir kasılma giriyor. Nevrim dönüyor resmen. Bir sorun var endişesindeyim.

öğleyin 7 km yürüdüm kızlarrrr
Maşallah kaptanım.
Yaaa bırak yakami kızım ne 60ı yaa
bu arada yarın 58.5 cıkarsam izne ayrılmayı tekrar dusunucem belki ayrılmam
Ayran gönüllü şirinem benim.

sağol canım ablacım ben 80 kiloyu bir türlü kıramıyordum sayenizde bana çok destek oldunuz gerçekten hepinizi öpüyorum
Bu senin başarım tatlım gurur duy kendinle..
Sıra 69da..

muska77 tatlım sen becerikli hatunsun yukarıda adı geçen tatlıyı kendin evde yapabilirsin bir ödül gününde evdekiler baklava seviyorlarsa sen de 1 dilim tadına bakarsın
Aman kaptanım tadını bilmediğim bisey kaliversin.
Çok güzel olursa boyuna yaparım.
Benim yiyip yiyip kilo almayan kocacigim bi daha yapsana der durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…