- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.801
hadi inşallah yapma nuriye falan evde oldumu insan yiyior ..Bu senin başarım tatlım gurur duy kendinle..
Sıra 69da..
Aman kaptanım tadını bilmediğim bisey kaliversin.
Çok güzel olursa boyuna yaparım.
Benim yiyip yiyip kilo almayan kocacigim bi daha yapsana der durur
hadi inşallah hep beraberdur daha 70 ler kırılacak ne kilolara geleceksin
Ver ver. Sen gururla yicen ama.Ne sütlü nuriyeymis ya olay oldu
Ben yarın sabah tartılıcam erkenden, sonra da kendime simit ödülü vericem
tesekkurler kaptanımmmtatlım sen ne zaman istersen izne ayrılabilirsin sana bırakıyorum
canım benim cok siddetli agrılarım oluyodu midemde ve agrıları sırtıma vuruyorduÇok geçmiş olsun canım. Şikayetin nasıldı? Tuhaf bir soru oldu farkındayım ama benimde safra kesemin oldugu yere bazen bir kasılma giriyor. Nevrim dönüyor resmen. Bir sorun var endişesindeyim.
60 olcaaaan :)))) ya bi yandan bırakayım diyorum diyeti bi yandan da icim elvermiyoMaşallah kaptanım.
Yaaa bırak yakami kızım ne 60ı yaa
Ayran gönüllü şirinem benim.
60 çok şirinem gel 65de anlasalımtesekkurler kaptanımmmicim rahatladı valla :) kaptanların en birincisi
canım benim cok siddetli agrılarım oluyodu midemde ve agrıları sırtıma vuruyordu( yani her seferinde acillik oluyodum oyle agrılar onun dısında mide bulantısı, kusma, istahsızlık vardı
60 olcaaaan :)))) ya bi yandan bırakayım diyorum diyeti bi yandan da icim elvermiyozayıfladıgım surece kalırım listede artıkın ayran gonulluyum beeeen :)
Muska sen simitten sonra eksi gorebildinmjVer ver. Sen gururla yicen ama.
Sabrettin çünkü.
senin boy kactı muskam60 çok şirinem gel 65de anlasalım
Yok.Muska sen simitten sonra eksi gorebildinmj
1,67 noldu?senin boy kactı muskam
ay selvi boyluuuum :)))) 63 te anlasalım1,67 noldu?
64.ay selvi boyluuuum :)))) 63 te anlasalım
Iyiynis aman arti gormedeYok.
Ama artida görmedim.
yani sen 50 kilo ver, şirinen için bir kilo verme64.
50 kilo verip birakayim.
Son teklifim bu
:)))) Allah sizi kiz boyun benle ayni 60 suoer olur citi piti hatirladigima gore sen 60 olmak istiyodun mezun olmak icin ozmanlar ben takimda degildim daha64.
50 kilo verip birakayim.
Son teklifim bu
Tamam yaa ağlama..yani sen 50 kilo ver, şirinen için bir kilo verme63 olursan 1 kilo sabitleme payın olur
Öyleydi ama çok Yoruldum artık canım.:)))) Allah sizi kiz boyun benle ayni 60 suoer olur citi piti hatirladigima gore sen 60 olmak istiyodun mezun olmak icin ozmanlar ben takimda degildim daha
canım süpersin tebrik ederim bakkk gidiyo kilolar 75 e ne kaldıEki Görüntüle 1782420 günaydın kızlar çok güzel bir sabah benim için bu sabah tartıda 79kilo olmuşum 10gunde 3kilo vermişim bu sadece benim başarım değil sizinde katkınız var bana destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?