- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.821
helaaallll betüşüm işte bu süpersin kabarcan tabi ben olsam sevinçten tepinirdimgünaydıııııın,
bu sabah 72 kg ken aldığım -- ne akla hizmetse -- ve hiiiiiç giyemediğim raf bekleyen pantalonumla işe geldim.... kimse farketmese de bu gün benim eeen mutlu günüm..... herkez beni gelip kutlamalı şampanyalar falan patlamalı... öyle bir zafer edasıyla geldim ama hiç tezahurat yok... bu arada bacaklar 1 cm incelmiş....... 60 cm idiler 59 cm olmuşlar....
pantalonumda gül kurusu ayyyyşşş... bu gün giyecek hiç bir şeyim yok diye ağlıcaktım nerdeyse sabah.... toplantılara gidicez... bi tane pantalonum var giye giye çamur olmuş attım onuda makineye kurumadı sıpa.... sonradan bu pantalon aklıma geldi yok yeeaaa dedim olsa bile düttürü gibi olur diyodum ama yok bacım cuk diye oldu :)))) şu an kabarmaktan koltuktan düşücem :)))
Ayy di mi yaaVer ver. Sen gururla yicen ama.
Sabrettin çünkü.
Kendin icin en iyi karari sen verirsin tabi canim nasil mutlu olcaksan oyoe 64 e dusunce belki daha mutlu olur devam edersin simdi yol uzun olunca insan yaoamam falan diyebiliyoTamam yaa ağlama..
Öyleydi ama çok Yoruldum artık canım.
Bezdim mutsuzum
bende bendeNe sütlü nuriyeymis ya olay oldu
Ben yarın sabah tartılıcam erkenden, sonra da kendime simit ödülü vericem
Tatlım tam bir senedir diyet yapıyorumKendin icin en iyi karari sen verirsin tabi canim nasil mutlu olcaksan oyoe 64 e dusunce belki daha mutlu olur devam edersin simdi yol uzun olunca insan yaoamam falan diyebiliyo
Mezun olsamda gitmemki..muska77 tatlım o kadar kilo vermek kolaymı tabi insan sıkılır bir noktadan sonra.. sen bence söylediğin 64 e gelince dinlen ama bırakma gene gözün kulağın buralarda olsun azıcık cıs larını ye piskolojik olarakta rahatla sonra 60 a güle oynaya eğlenerek in nasılsa biz buralardayız ...özelliklede ben.. şuan takımın geleceğinde kendimi uzunnn bir süre görüyorum yani :)))))))))))))))
Kiz ben sana sonuna kadar hak veriyorum ben 2 ayda sıkıldim 3 ay olcak nerdeyse:) ben sana 64 e gelince belki biraz ra verir rahatlarsin kafani dinlersin sonra bi gazla 60 a dusmek istersin belki diye demistim yoksa senin verdigin kiloyi azmi ben veremezdim zatenTatlım tam bir senedir diyet yapıyorum
Bence normal yani sıkılmam..
Kendinizi benim yerime koyun bi..
btlbetul pantolon msjina cevap yazmıştım. Gitmedi sanirsam.
(Canım. Çook sevindim
kabar hayatım hakkındır..
Sen en birincisin)
helaaallll betüşüm işte bu süpersin kabarcan tabi ben olsam sevinçten tepinirdim
Mezun olsamda gitmemki..
Ben burada devam edeceğim korumaya..
Sadece menü bildirmem. Yani size eziyet olabilir bazı menüler...
ehh hakkın tatlım sen o ödülleri hakettin .. ye, iç, gez ,dolaş ,giyinn, süslen... hepsinide doya doya yap ...seni uzun zamandır görmeyenleri şoka uğrat :))))Mezun olsamda gitmemki..
Ben burada devam edeceğim korumaya..
Sadece menü bildirmem. Yani size eziyet olabilir bazı menüler...
muska77 tatlım o kadar kilo vermek kolaymı tabi insan sıkılır bir noktadan sonra.. sen bence söylediğin 64 e gelince dinlen ama bırakma gene gözün kulağın buralarda olsun azıcık cıs larını ye piskolojik olarakta rahatla sonra 60 a güle oynaya eğlenerek in nasılsa biz buralardayız ...özelliklede ben.. şuan takımın geleceğinde kendimi uzunnn bir süre görüyorum yani :)))))))))))))))
Oh.. Anlamanıza sevindim..Kiz ben sana sonuna kadar hak veriyorum ben 2 ayda sıkıldim 3 ay olcak nerdeyse:) ben sana 64 e gelince belki biraz ra verir rahatlarsin kafani dinlersin sonra bi gazla 60 a dusmek istersin belki diye demistim yoksa senin verdigin kiloyi azmi ben veremezdim zaten
Yani asıl zoru korumak zaten..evet korumakta bi mesele yahu.... verdim bitti ile kurtulunmuyor yani....
Anlatırım tabi..ehh hakkın tatlım sen o ödülleri hakettin .. ye, iç, gez ,dolaş ,giyinn, süslen... hepsinide doya doya yap ...seni uzun zamandır görmeyenleri şoka uğrat :))))
bize de anlat bizde o gazla devam edelim
Ters tepmiş.ben 2011 de girmişim siz hesap edin :) 62 lerden başlamışım nasıl bir diyet yaptımsa artık 78 leri falan gördüm :))
Ben zaten seni anlamadigimi gostercek bisy dememistim ki dunde tebrik etmistim seni ben 2 ayda sıkıldim demistim ama neyse acliktan bunlar heo acliktaOh.. Anlamanıza sevindim..
Yani asıl zoru korumak zaten..
Anlatırım tabi..
Hemde ballandıra ballandıra
ay o da güzel bende 2011 da üye oldum 81 le başladım 79 la ayrıldımben 2011 de girmişim siz hesap edin :) 62 lerden başlamışım nasıl bir diyet yaptımsa artık 78 leri falan gördüm :))
Şirinem anlamıyo amaBen zaten seni anlamadigimi gostercek bisy dememistim ki dunde tebrik etmistim seni ben 2 ayda sıkıldim demistim ama neyse acliktan bunlar heo aclikta
yanlış yazmışım farkettimTers tepmiş.
Anliyodur canimda 60 senin boyuna cok iyi hemde kilo alma payin var oyuzden demistir sen nasil mutlu olcaksan oyle yap ama tatlim sen 10 20 30 40 kilo vermedinki taaaaam 50 kilooooo verdin insanlarin gozune sokulacak bi kilo herkesin farkedecegi super bi degisim seninki sen neyde rahatsan oyle birak yasa sevincini catlat herkesi:)Şirinem anlamıyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?