Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

helaaallll betüşüm işte bu süpersin kabarcan tabi ben olsam sevinçten tepinirdim

Ne sütlü nuriyeymis ya olay oldu

Ben yarın sabah tartılıcam erkenden, sonra da kendime simit ödülü vericem
bende bende
sanırsam güzel bir kilo vermişim o ödül için kaçamaksız bir hafta geçirdim
o simit bir yere kaçamaaazzzzz ;

muska77 tatlım o kadar kilo vermek kolaymı tabi insan sıkılır bir noktadan sonra.. sen bence söylediğin 64 e gelince dinlen ama bırakma gene gözün kulağın buralarda olsun azıcık cıs larını ye piskolojik olarakta rahatla sonra 60 a güle oynaya eğlenerek in nasılsa biz buralardayız ...özelliklede ben.. şuan takımın geleceğinde kendimi uzunnn bir süre görüyorum yani :)))))))))))))))

Mezun olsamda gitmemki..
Ben burada devam edeceğim korumaya..
Sadece menü bildirmem. Yani size eziyet olabilir bazı menüler...

Tatlım tam bir senedir diyet yapıyorum
Bence normal yani sıkılmam..
Kendinizi benim yerime koyun bi..
Kiz ben sana sonuna kadar hak veriyorum ben 2 ayda sıkıldim 3 ay olcak nerdeyse:) ben sana 64 e gelince belki biraz ra verir rahatlarsin kafani dinlersin sonra bi gazla 60 a dusmek istersin belki diye demistim yoksa senin verdigin kiloyi azmi ben veremezdim zaten

btlbetul pantolon msjina cevap yazmıştım. Gitmedi sanirsam.
(Canım.
Çook sevindim
kabar hayatım hakkındır..
Sen en birincisin )

helaaallll betüşüm işte bu süpersin kabarcan tabi ben olsam sevinçten tepinirdim

sağol canıııım evden boy aynasıyla kol kola çıkmak gibi düşüncelerim olduysa da bi dur yaaa dedim hala kat kat göbeğin var sen hala şişkosun dedim :) ama yinede çooook şükür çoook..... ben zayıflama olayalrını rafa kaldırmışken tam ordan bi yerden hadi son kez deniyeyim dedim ya denemeseydim.....hep mutsuz yaşardım

Mezun olsamda gitmemki..
Ben burada devam edeceğim korumaya..
Sadece menü bildirmem. Yani size eziyet olabilir bazı menüler...
ehh hakkın tatlım sen o ödülleri hakettin .. ye, iç, gez ,dolaş ,giyinn, süslen... hepsinide doya doya yap ...seni uzun zamandır görmeyenleri şoka uğrat :))))
bize de anlat bizde o gazla devam edelim

ben 2011 de girmişim siz hesap edin :) 62 lerden başlamışım nasıl bir diyet yaptımsa artık 78 leri falan gördüm :))

Oh.. Anlamanıza sevindim..
evet korumakta bi mesele yahu.... verdim bitti ile kurtulunmuyor yani....
Yani asıl zoru korumak zaten..
ehh hakkın tatlım sen o ödülleri hakettin .. ye, iç, gez ,dolaş ,giyinn, süslen... hepsinide doya doya yap ...seni uzun zamandır görmeyenleri şoka uğrat :))))
bize de anlat bizde o gazla devam edelim
Anlatırım tabi..
Hemde ballandıra ballandıra

ben 2011 de girmişim siz hesap edin :) 62 lerden başlamışım nasıl bir diyet yaptımsa artık 78 leri falan gördüm :))
ay o da güzel bende 2011 da üye oldum 81 le başladım 79 la ayrıldım 1 hafta 80 ler lar topiğinde (ondan bile emin değilim) dolandım..millet hem oralar da yazıyo, hem de bu yarışmalara katılıyordu ..ben nerdeeeee yarışcam kızların hızına yetişemedim ki !!! bide herhalde şuan ki azmimde yoktu içimde .. bana zor geldi spordu diyetti ikisi bir arada sonra saldım çayıra....

Oda
Şirinem anlamıyo ama
Anliyodur canimda 60 senin boyuna cok iyi hemde kilo alma payin var oyuzden demistir sen nasil mutlu olcaksan oyle yap ama tatlim sen 10 20 30 40 kilo vermedinki taaaaam 50 kilooooo verdin insanlarin gozune sokulacak bi kilo herkesin farkedecegi super bi degisim seninki sen neyde rahatsan oyle birak yasa sevincini catlat herkesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…