Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay ben bugün yorgun hissediyorum kendimi.. annem de benimle beraber rejim yapmaya başladı2 haftadır 58 e çıkmış 55 e yada 52 ye inmeliyim diyo... bugün onuda aldım yürüyüşe gittik.. kadın beni geçti yahu ben artık anne otobüsemi binsek sen ameliyatlısın bişey olmasın dedim ..diyemuyorum tabi totom yoruldu ... kadıncağız sanırım sen yoruldun hadi binelim dedi beni eve getirdi ..çokk rezilim yaaww

Kismet buguneymis demekki tatlim bizimle tanisacagim varmis ins simdi istedigin kiloya ulasirsin

Kismet buguneymis demekki tatlim bizimle tanisacagim varmis ins simdi istedigin kiloya ulasirsin
aynen sizleri tanımak varmış kaderde olsun geç olsun hayırlısı olsun .. maksat birdaha almamak şuanda gayet mutluyum.. sabahki spor hezimetimi telafi etmeliyim kalkıyımda spor yapıyım azıcık

Bende esimle yuruyus yapmaya pek cikmazdim cok yoruluyorum o hic yorulmuyo gecenkerde ciktik 3 saat yuridduk esim basladi hadi gidelim diye cok yorulmus ben hic yorulmadim annen senden zayifmis zayifla eminin sende yorulmazsin

Sağol bacııımmm
55 kilo annemi olr ya
İnsan bunalıma girer..

Sağol bacııımmm

55 kilo annemi olr ya
İnsan bunalıma girer..
annem hep zayıftı ki en çok 66 ya çıkmış ömründe.. o da hamileliğinde 38 beden doğuma mı gidilir !!! bizim evde var bir adet işte düşün ben hep iriydim dede tarafıma çekmişim boyum omzum bacak yapıp falan alakamız yok annemle .. bir yüzümüz ve saçlarımız aynı :))

Ayy kötü anacım Ne şanssızsın keşke kilon çekseydi..
Menum
sabah
1dilim tb ekmegi
1dilim peynir
2zeytin
Ara (cok acikmistim)
1ceviz
5-6 badem
ogle
yarim pogaca 2 isirik kadardi
salatalik domates
aksam
1kase yogurt
2salatalik
2hurma
su 3lt
spor
30 dk yuruyus
Çok güzel hayatım.

bende bende
sanırsam güzel bir kilo vermişim o ödül için kaçamaksız bir hafta geçirdim
o simit bir yere kaçamaaazzzzz ;
Cumaları biz simit günü yapalım o zaman :)
Eksi gördügümüz her cuma ödül olarak simit yiyelim

Mezun olsamda gitmemki..
Ben burada devam edeceğim korumaya..
Sadece menü bildirmem. Yani size eziyet olabilir bazı menüler...
Aynı şeyi ben de düsünüyorum ya :) Burada kilo verilir, burada korunur diye düsündüm :)
Menum
sabah
1dilim tb ekmegi
1dilim peynir
2zeytin
Ara (cok acikmistim)
1ceviz
5-6 badem
ogle
yarim pogaca 2 isirik kadardi
salatalik domates
aksam
1kase yogurt
2salatalik
2hurma
su 3lt
spor
30 dk yuruyus
Güzel canım, ben bu menüyle hayatta doyamazdım, geceyi de edemezdim :) Normal bi yemek yeseydin ögle ya da aksam. Hep atıstırmalık gecistirmissin sanki. Yarın cuma diye mi böyle yaptın? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…