- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.841
Kismet buguneymis demekki tatlim bizimle tanisacagim varmis ins simdi istedigin kiloya ulasirsinay o da güzel bende 2011 da üye oldum 81 le başladım 79 la ayrıldım1 hafta 80 ler lar topiğinde (ondan bile emin değilim) dolandım..millet hem oralar da yazıyo, hem de bu yarışmalara katılıyordu ..ben nerdeeeee yarışcam kızların hızına yetişemedim ki !!! bide herhalde şuan ki azmimde yoktu içimde .. bana zor geldi spordu diyetti ikisi bir arada sonra saldım çayıra....
aynen sizleri tanımak varmış kaderde olsun geç olsun hayırlısı olsun .. maksat birdaha almamak şuanda gayet mutluyum.. sabahki spor hezimetimi telafi etmeliyim kalkıyımda spor yapıyım azıcıkKismet buguneymis demekki tatlim bizimle tanisacagim varmis ins simdi istedigin kiloya ulasirsin
Bende esimle yuruyus yapmaya pek cikmazdim cok yoruluyorum o hic yorulmuyo gecenkerde ciktik 3 saat yuridduk esim basladi hadi gidelim diye cok yorulmus ben hic yorulmadim annen senden zayifmis zayifla eminin sende yorulmazsinay ben bugün yorgun hissediyorum kendimi.. annem de benimle beraber rejim yapmaya başladı2 haftadır 58 e çıkmış 55 e yada 52 ye inmeliyim diyo... bugün onuda aldım yürüyüşe gittik.. kadın beni geçti yahuben artık anne otobüsemi binsek sen ameliyatlısın bişey olmasın dedim ..diyemuyorum tabi totom yoruldu ... kadıncağız sanırım sen yoruldun hadi binelim dedi beni eve getirdi ..çokk rezilim yaaww
Sağol bacııımmmOda
Anliyodur canimda 60 senin boyuna cok iyi hemde kilo alma payin var oyuzden demistir sen nasil mutlu olcaksan oyle yap ama tatlim sen 10 20 30 40 kilo vermedinki taaaaam 50 kilooooo verdin insanlarin gozune sokulacak bi kilo herkesin farkedecegi super bi degisim seninki sen neyde rahatsan oyle birak yasa sevincini catlat herkesi:)
55 kilo annemi olr yaay ben bugün yorgun hissediyorum kendimi.. annem de benimle beraber rejim yapmaya başladı2 haftadır 58 e çıkmış 55 e yada 52 ye inmeliyim diyo... bugün onuda aldım yürüyüşe gittik.. kadın beni geçti yahuben artık anne otobüsemi binsek sen ameliyatlısın bişey olmasın dedim ..diyemuyorum tabi totom yoruldu ... kadıncağız sanırım sen yoruldun hadi binelim dedi beni eve getirdi ..çokk rezilim yaaww
annem hep zayıftı ki en çok 66 ya çıkmış ömründe.. o da hamileliğinde 38 beden doğuma mı gidilir !!! bizim evde var bir adet işte düşünSağol bacııımmm
55 kilo annemi olr ya
İnsan bunalıma girer..
Ayy kötü anacım Ne şanssızsın keşke kilon çekseydi..annem hep zayıftı ki en çok 66 ya çıkmış ömründe.. o da hamileliğinde 38 beden doğuma mı gidilir !!! bizim evde var bir adet işte düşünben hep iriydim dede tarafıma çekmişim boyum omzum bacak yapıp falan alakamız yok annemle .. bir yüzümüz ve saçlarımız aynı :))
Çok güzel hayatım.Menum
sabah
1dilim tb ekmegi
1dilim peynir
2zeytin
Ara (cok acikmistim)
1ceviz
5-6 badem
ogle
yarim pogaca 2 isirik kadardi
salatalik domates
aksam
1kase yogurt
2salatalik
2hurma
su 3lt
spor
30 dk yuruyus
Cumaları biz simit günü yapalım o zaman :)bende bende
sanırsam güzel bir kilo vermişim o ödül için kaçamaksız bir hafta geçirdim
o simit bir yere kaçamaaazzzzz;
Aynı şeyi ben de düsünüyorum ya :) Burada kilo verilir, burada korunur diye düsündüm :)Mezun olsamda gitmemki..
Ben burada devam edeceğim korumaya..
Sadece menü bildirmem. Yani size eziyet olabilir bazı menüler...
Güzel canım, ben bu menüyle hayatta doyamazdım, geceyi de edemezdim :) Normal bi yemek yeseydin ögle ya da aksam. Hep atıstırmalık gecistirmissin sanki. Yarın cuma diye mi böyle yaptın? :)Menum
sabah
1dilim tb ekmegi
1dilim peynir
2zeytin
Ara (cok acikmistim)
1ceviz
5-6 badem
ogle
yarim pogaca 2 isirik kadardi
salatalik domates
aksam
1kase yogurt
2salatalik
2hurma
su 3lt
spor
30 dk yuruyus
KesinlikleAynı şeyi ben de düsünüyorum ya :) Burada kilo verilir, burada korunur diye düsündüm :)
yuppiiiiiiiTamam yaa ağlama..
Öyleydi ama çok Yoruldum artık canım.
Bezdim mutsuzum
bende mezun olsam da oyle yapıcam, yoksa verdigin kliloyu almak an meselesiMezun olsamda gitmemki..
Ben burada devam edeceğim korumaya..
Sadece menü bildirmem. Yani size eziyet olabilir bazı menüler...
Hala yuppi diyo gıcık şirin..yuppiiiiiii
bende mezun olsam da oyle yapıcam, yoksa verdigin kliloyu almak an meselesi
Vaaay kuru pilav yapmışsın...bugun ki menum
sabah 11.30
ekmek peynir yumurta domates (ekmek cok kactı azcık)
aksam 15.30
150 gr pilav
100 gr kur fasulye
2.5 lt su
2 kupa bitki cayı
spor
leslie 3 mile
jillian level 3
tiffany bacı
tamam hadi benden sana bi guzellik yarın 2 pogaca yiyebilirsin ceza yokHala yuppi diyo gıcık şirin..
Ne güzel tebrikleray az once esnek olmayan bir 36 beden pantolona cuk diye sıgdım ama azcık gobus cıktı, cok mutluyum kiiii :))))
I-ıh canım istemiyo..tamam hadi benden sana bi guzellik yarın 2 pogaca yiyebilirsin ceza yok
kız ikisi anca bi kase etti yedigimin, keske yemeseydim tadı damagımda kaldı mis gibi pilavınVaaay kuru pilav yapmışsın...
Afiyet olsun.
sabah ister isterI-ıh canım istemiyo..
Belki sabah ister ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?