Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar o bu bisey degil de dusunuyorum simdi, bundan 6 ay once ay bi 38 olsam diye kendimi yırtıyodum, tartıda 62yi gordugum gun dun gibi aklımda, simdi 62 gorsem kafayı yerim yani diyecegim o ki bize ruya gibi gelen rakamları begenmedigimiz gunler geliyo, baksanıza halime 59u begenmiyorum yaw ben 72 idim, bakın muskama ben 95 li gunlerini hatırlıyorum simdi 69 u begenmiyoruz ha gayret hanımlar tontislik kader degil, bugun esimin ananesi yeter zayıflama teneke gibi mi olcan gobegin falan yok senin dedi, halbuki insanlar bana yıllardır hep zayıfla derdi, simdi kimse zayıfla demiyo, hatta zayıflama diyenim bile olduuu

Yok canim oglum hic durmadi elime ne gectiyse onu yedimyemek bile yapamadim

Benimde k.validem lise bebesine döndün yeter gayrı diyo
Hatırlasana hedefime 75 demiştim...
Ne kadar uzak göründüyse gözüme..
Hey gidi günler hey.

gerisini hatıralmıyorum diyosun...

ayy ne saadet... bana da dediler ki süzlmüşsün :)) ben ve süzülmek :)) üstelik daha hala kiloluyum :)) demek 60 ın altına düşsem woaawww.....

kızlar bende menümü yazıyım tükkanı an itibariyle kapadım
kollontai , btlbetul
sabah aç karnıma ılık limonlu su 100 ip atlama
kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir anne peyniri
4 siyah 2 yeşil zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay

ara sade türk kahvesi
öğlen : 4 kaşık nohut yemeği
2 kepçe mercimek çorbası pirinçsiz ve unsuz..
yoğurtlu haşlama göğüs eti 50 gr

akşam yok öğlenle akşamım bir oldu dışarıdaydım üst üste yemek istemedim bugünlük böyle olsun yarın cumaaaa
spor totom yeseydi 2 saat aralıksız olucaktı ama ben 1 saat 25 dk aralıksız yürüdüm.. evde 2 mil leslie 300 ip atlama.
1 mil lesli daha yapıcam
3 lt su daha içicem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…