- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.861
Yeme yeme yarın ye ödül yaparsın.kız ikisi anca bi kase etti yedigimin, keske yemeseydim tadı damagımda kaldı mis gibi pilavın(( ama yarın cumaaaa
Sana boşuna şirine demiyorum kızsabah ister isterazcık keyfin yerine gelir
Ayyy süperrrrr, darısı başımıza :)ay az once esnek olmayan bir 36 beden pantolona cuk diye sıgdım ama azcık gobus cıktı, cok mutluyum kiiii :))))
yok dukkanı kapadım 15.30 da iki gundur IF yapıyom vucudum alısıyo tekrar aclıga, haftasonu da boyle gidersem, IF le devam edicem bir iki haftaYeme yeme yarın ye ödül yaparsın.
seviyom kız seniSana boşuna şirine demiyorum kız
Gönül almayı biliyon valla
ay hepimizin basınaaaa, gecen dısarı cıktıgımızda giydim bi karıs minimi valla, oooooh be dedim, bu yaz hep sortlayımAyyy süperrrrr, darısı başımıza :)
Mideyi beter etmede..yok dukkanı kapadım 15.30 da iki gundur IF yapıyom vucudum alısıyo tekrar aclıga, haftasonu da boyle gidersem, IF le devam edicem bir iki hafta
Bende seniiiseviyom kız seni
Yok canim oglum hic durmadi elime ne gectiyse onu yedimyemek bile yapamadimCumaları biz simit günü yapalım o zaman :)
Eksi gördügümüz her cuma ödül olarak simit yiyelim
Aynı şeyi ben de düsünüyorum ya :) Burada kilo verilir, burada korunur diye düsündüm :)
Güzel canım, ben bu menüyle hayatta doyamazdım, geceyi de edemezdim :) Normal bi yemek yeseydin ögle ya da aksam. Hep atıstırmalık gecistirmissin sanki. Yarın cuma diye mi böyle yaptın? :)
etsemde surda 20 gunum kaldı, ondan sonra duzelir yineMideyi beter etmede..
Bende seniii
Gıcık deyince küsmüyon..
Benimde k.validem lise bebesine döndün yeter gayrı diyokızlar o bu bisey degil de dusunuyorum simdi, bundan 6 ay once ay bi 38 olsam diye kendimi yırtıyodum, tartıda 62yi gordugum gun dun gibi aklımda, simdi 62 gorsem kafayı yerimyani diyecegim o ki bize ruya gibi gelen rakamları begenmedigimiz gunler geliyo, baksanıza halime 59u begenmiyorum yaw ben 72 idim, bakın muskama ben 95 li gunlerini hatırlıyorum simdi 69 u begenmiyoruz ha gayret hanımlar tontislik kader degil, bugun esimin ananesi yeter zayıflama teneke gibi mi olcan gobegin falan yok senin dedi, halbuki insanlar bana yıllardır hep zayıfla derdi, simdi kimse zayıfla demiyo, hatta zayıflama diyenim bile olduuu
Yerim seni zayıf sosis...etsemde surda 20 gunum kaldı, ondan sonra duzelir yineeneee ne kuscem ben beee, yuzsuzum bi kere ben
ay o da güzel bende 2011 da üye oldum 81 le başladım 79 la ayrıldım1 hafta 80 ler lar topiğinde (ondan bile emin değilim) dolandım..millet hem oralar da yazıyo, hem de bu yarışmalara katılıyordu ..ben nerdeeeee yarışcam kızların hızına yetişemedim ki !!! bide herhalde şuan ki azmimde yoktu içimde .. bana zor geldi spordu diyetti ikisi bir arada sonra saldım çayıra....
kızlar o bu bisey degil de dusunuyorum simdi, bundan 6 ay once ay bi 38 olsam diye kendimi yırtıyodum, tartıda 62yi gordugum gun dun gibi aklımda, simdi 62 gorsem kafayı yerimyani diyecegim o ki bize ruya gibi gelen rakamları begenmedigimiz gunler geliyo, baksanıza halime 59u begenmiyorum yaw ben 72 idim, bakın muskama ben 95 li gunlerini hatırlıyorum simdi 69 u begenmiyoruz ha gayret hanımlar tontislik kader degil, bugun esimin ananesi yeter zayıflama teneke gibi mi olcan gobegin falan yok senin dedi, halbuki insanlar bana yıllardır hep zayıfla derdi, simdi kimse zayıfla demiyo, hatta zayıflama diyenim bile olduuu
hakkaten haaa, ne kadar zaman gecti baksanaBenimde k.validem lise bebesine döndün yeter gayrı diyo
Hatırlasana hedefime 75 demiştim...
Ne kadar uzak göründüyse gözüme..
Hey gidi günler hey.
eneeee mutlandım kiiiYerim seni zayıf sosis...
yaaa sen bile suzuldun bakayy ne saadet... bana da dediler ki süzlmüşsün :)) ben ve süzülmek :)) üstelik daha hala kiloluyum :)) demek 60 ın altına düşsem woaawww.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?