- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.881
Vay vay vay çokgüzel olmuş...kızlar bende menümü yazıyım tükkanı an itibariyle kapadım
kollontai , btlbetul
sabah aç karnıma ılık limonlu su 100 ip atlama
kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir anne peyniri
4 siyah 2 yeşil zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
ara sade türk kahvesi
öğlen : 4 kaşık nohut yemeği
2 kepçe mercimek çorbası pirinçsiz ve unsuz..
yoğurtlu haşlama göğüs eti 50 gr
akşam yok öğlenle akşamım bir oldu dışarıdaydım üst üste yemek istemedim bugünlük böyle olsun yarın cumaaaa
spor totom yeseydi 2 saat aralıksız olucaktı ama ben 1 saat 25 dk aralıksız yürüdüm.. evde 2 mil leslie 300 ip atlama.
1 mil lesli daha yapıcam
3 lt su daha içicem ..
hakkaten haaa, ne kadar zaman gecti baksana
eneeee mutlandım kiii
İyi akşamlar tatlım.ben spor yapmaya gidiyoorum gelirim yine
etsemde surda 20 gunum kaldı, ondan sonra duzelir yineeneee ne kuscem ben beee, yuzsuzum bi kere ben
kızlar bende menümü yazıyım tükkanı an itibariyle kapadım
kollontai , btlbetul
sabah aç karnıma ılık limonlu su 100 ip atlama
kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir anne peyniri
4 siyah 2 yeşil zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
ara sade türk kahvesi
öğlen : 4 kaşık nohut yemeği
2 kepçe mercimek çorbası pirinçsiz ve unsuz..
yoğurtlu haşlama göğüs eti 50 gr
akşam yok öğlenle akşamım bir oldu dışarıdaydım üst üste yemek istemedim bugünlük böyle olsun yarın cumaaaa
spor totom yeseydi 2 saat aralıksız olucaktı ama ben 1 saat 25 dk aralıksız yürüdüm.. evde 2 mil leslie 300 ip atlama.
1 mil lesli daha yapıcam
3 lt su daha içicem ..
aaa bugün sabah bir tanede ceviz yedim yazmayı unutmuşum ..
kollontai
Menüm
7,45
2 dl çavdar/1yumurtadan kıymalı yumurta/peynir/2 zeytin
13,30
kabak yemeği/yoğurt
19,00
tarhana çorbası/karnabahar yemeği/ salata
Su 2 litre
Spor 30 dk tempolu yürüyüş.
Benimde k.validem lise bebesine döndün yeter gayrı diyo
Hatırlasana hedefime 75 demiştim...
Ne kadar uzak göründüyse gözüme..
Hey gidi günler hey.
kırptığım ceviz olsunbak baaak unutmuşum ayağına menüden kırpmayalım :)
pastaya hayır demiş insan bunu dermi asıl ben senden tırsıyorum bütün bu uğraşlarım ondan ben 70 leri göremeden millet mezun olucak diyee basıyorum gaza :))))maşallah... amaaan bu rakibe pek dişli.... kıskandım yahu....
Bugün yayamazlık yapmadım abla..pek masum bir menü... bu gün yaramazlık yok mu :)
Yok unuturmuyum. Çok şükür rabbime..muska77 canım tabiki çok zor çok uzun zamandır diet yapmak ama unutmaki başarın çok büyük insanlar senin verdiğin kiloları cerrahi müdahalelerle bile veremiyor sağlıkları bozuluyor ama sen başardın bunu unutma
iyiyim canım sen ?nilsub sen neler yaptın bugün tatlım ?
günaydıııııın,
bu sabah 72 kg ken aldığım -- ne akla hizmetse -- ve hiiiiiç giyemediğim raf bekleyen pantalonumla işe geldim.... kimse farketmese de bu gün benim eeen mutlu günüm..... herkez beni gelip kutlamalı şampanyalar falan patlamalı... öyle bir zafer edasıyla geldim ama hiç tezahurat yok... bu arada bacaklar 1 cm incelmiş....... 60 cm idiler 59 cm olmuşlar....
pantalonumda gül kurusu ayyyyşşş... bu gün giyecek hiç bir şeyim yok diye ağlıcaktım nerdeyse sabah.... toplantılara gidicez... bi tane pantalonum var giye giye çamur olmuş attım onuda makineye kurumadı sıpa.... sonradan bu pantalon aklıma geldi yok yeeaaa dedim olsa bile düttürü gibi olur diyodum ama yok bacım cuk diye oldu :)))) şu an kabarmaktan koltuktan düşücem :)))
defne abla haftada bi gün kapalı gün yap yada 15 günde bir ebru şallı öyle diyorYok unuturmuyum. Çok şükür rabbime..
Sadece sıkıldım azcık..
-10dan önce farkedilmiyor hiç bekleme..kızlar bugunben geçmişi okumadan daldım başım biraz ağrıyorda ne var ne yok çok yoğun bi gündü bide hafta içi 1 den 3 e kadar kursum var işlerimi zor yetiştirdim bugun üşütüm biraz galiba bide ne dicem ben bugun çok sevindim tartıda 79 gördüm diye yalnız bugun kursta bekledim biraz zayıflamışsın sanki dicek birini ama kimse demedi demek nasıl mayalı poğçaysam kimse farketmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?