Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım benide farkeden olmadı annem ve eşim dışında....
en yakın arkadaşıma söylemedim rejim yapmaya başladığımı çalıştığı yere uğradım pazartesi bişey demedi demekki daha farkedilmiyo :) ama farkedilcek günler yakın ...
yazın herkess fark eder kıyafetler de ince nasılsa

Kızlar menümü yazayım hemen arada

uyanınca
1 yeşil elma

sabah
1 dilim tambuğday
2 dilim dil peyniri
yeşil çay

ara
yok

öğlen
1 tabak yoğurtlu makarna

ara
1 fincan bim çayı
4 diyet bizküvi 100 cal.

şu an
yoğurt limon soda üçlüsünü içiyorum

akşama
tavuk ve salata yiycem, planım bu ama yaptığım diğer yemeklerden abartırsam akşama bildiririm cezamı kesersiniz. Şu an gayet kararlıyım yememeye de beşer şeşer :)

görüşürüz, artık giremeyebilirim, sporu da ayrıca yazarım yapınca
herkese iyi akşamalar

menün güzel canım afiyet olsun :)) iyi akşamlar

Kaptanım mesajını yeni gördüm sayfayı yenilememiştim hala açılmıyor sandım.

afiyet olsun yeme yeme giyiceğin gelinliği hayal et doyarsın salata ve tavukla gözümüz aç ondan saldırma

İyi akşamlar tatlım.
iyi aksamlar muskam
korkmuyon mu kız... ben olsam ağlanıyodum burlarda.... ben iğne olsam bir ay anlatırım doktor şöyle zalimdi diye :)
amaaan ne korkcam, tek mutsuzlugum bi sure jillian yapamıycam, 1 haftada ayaklanırmısım, 10. gun falan da yuruyus yaparmısım hafif tempolu

öyleymiş bugun anladım
kız ben 72 den 62 ye dusene kadar bi kisi demedi zayıflamıssın yaw insaf dedim 38 bedendim yani, anacım annem bile farketmedi ((
2. hedefimde 65 inşallah kızlar böyle gidersem haziran sonuna kadar kaç kilo veririm ? tahminen
tatlım haziranda saglıklı bir sekilde 65-68 arası olursun bence, cok da zorlama bi anda vereyim diye, benim safra tasının sebebi hızlı kilo kaybı ve duzensiz beslenme ha bide uzun sure aclık

Menü guzel inşallah guzel kalır.
abla sen ne yaptın ya temmuza kadar 10 çok az en fazla 60 olmam lazım ne diyon sen
Kız ağlama hemen en kötü ihtimalle o.
On kesin gider yanı gerisi senin cabana gore artar.

hayırlısı düğünümüz var elbise almak istiyorum ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…