- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.901
tatlım benide farkeden olmadı annem ve eşim dışında....kızlar bugunben geçmişi okumadan daldım başım biraz ağrıyorda ne var ne yok çok yoğun bi gündü bide hafta içi 1 den 3 e kadar kursum var işlerimi zor yetiştirdim bugun üşütüm biraz galiba bide ne dicem ben bugun çok sevindim tartıda 79 gördüm diye yalnız bugun kursta bekledim biraz zayıflamışsın sanki dicek birini ama kimse demedi demek nasıl mayalı poğçaysam kimse farketmedi
öyleymiş bugun anladım-10dan önce farkedilmiyor hiç bekleme..
iyiyim canım sen ?
iyiyim tatlım .. aynen o şekilde 75 e bişey kalmadı sonra 70 bir bakmışsın 65 ....55 :)))))))))))kızlar ilk hedefim 75 ti ne kaldı dimi
şekerim bugun ağzından bal damlıyor baaaallllllllllll:)))))))iyiyim tatlım .. aynen o şekilde 75 e bişey kalmadı sonra 70 bir bakmışsın 65 ....55 :)))))))))))
çok sevindim senin için demek ki renkli pantolonları giyme vakti gelmiş senin için baharda geliyor:)aferim evladım :)
menün güzel canım afiyet olsun :)) iyi akşamlarKızlar menümü yazayım hemen arada
uyanınca
1 yeşil elma
sabah
1 dilim tambuğday
2 dilim dil peyniri
yeşil çay
ara
yok
öğlen
1 tabak yoğurtlu makarna
ara
1 fincan bim çayı
4 diyet bizküvi 100 cal.
şu an
yoğurt limon soda üçlüsünü içiyorum
akşama
tavuk ve salata yiycem, planım bu ama yaptığım diğer yemeklerden abartırsam akşama bildiririm cezamı kesersiniz. Şu an gayet kararlıyım yememeye de beşer şeşer :)
görüşürüz, artık giremeyebilirim, sporu da ayrıca yazarım yapınca
herkese iyi akşamalar
10 verirsin bence2. hedefimde 65 inşallah kızlar böyle gidersem haziran sonuna kadar kaç kilo veririm ? tahminen
abla sen ne yaptın ya temmuza kadar 10 çok az en fazla 60 olmam lazım ne diyon sen10 verirsin bence
Kaptanım mesajını yeni gördüm sayfayı yenilememiştim hala açılmıyor sandım.bu arada sütlü nuriye çok konuşulmuş ben hazır hiç yemedim baklava yufkası ile ramazanda kendim yaparım çok güzel olur ama baklavadan hiç farkı yok kızlar hafif olunca daha çok yediriyor üstelik
ebrusonmez tatlım bugün oruçlusun sanırım iftardan önce tartıl bi canım yarın sabahtan önce kg nu ona göre listeye alırız
70 ten sonrası zor gidiyo tatlım o bakımdan demiştir muskamabla sen ne yaptın ya temmuza kadar 10 çok az en fazla 60 olmam lazım ne diyon sen
afiyet olsun yeme yeme giyiceğin gelinliği hayal et doyarsın salata ve tavukla gözümüz aç ondan saldırmaKızlar menümü yazayım hemen arada
uyanınca
1 yeşil elma
sabah
1 dilim tambuğday
2 dilim dil peyniri
yeşil çay
ara
yok
öğlen
1 tabak yoğurtlu makarna
ara
1 fincan bim çayı
4 diyet bizküvi 100 cal.
şu an
akşama
tavuk ve salata yiycem, planım bu ama yaptığım diğer yemeklerden abartırsam akşama bildiririm cezamı kesersiniz. Şu an gayet kararlıyım yememeye de beşer şeşer :)
herkese iyi akşamalar
iyi aksamlar muskamİyi akşamlar tatlım.
amaaan ne korkcam, tek mutsuzlugum bi sure jillian yapamıycam, 1 haftada ayaklanırmısım, 10. gun falan da yuruyus yaparmısım hafif tempolukorkmuyon mu kız... ben olsam ağlanıyodum burlarda.... ben iğne olsam bir ay anlatırım doktor şöyle zalimdi diye :)
kız ben 72 den 62 ye dusene kadar bi kisi demedi zayıflamıssın yaw insaf dedim 38 bedendim yani, anacım annem bile farketmediöyleymiş bugun anladım
tatlım haziranda saglıklı bir sekilde 65-68 arası olursun bence, cok da zorlama bi anda vereyim diye, benim safra tasının sebebi hızlı kilo kaybı ve duzensiz beslenme ha bide uzun sure aclık2. hedefimde 65 inşallah kızlar böyle gidersem haziran sonuna kadar kaç kilo veririm ? tahminen
Menü guzel inşallah guzel kalır.Kızlar menümü yazayım hemen arada
uyanınca
1 yeşil elma
sabah
1 dilim tambuğday
2 dilim dil peyniri
yeşil çay
ara
yok
öğlen
1 tabak yoğurtlu makarna
ara
1 fincan bim çayı
4 diyet bizküvi 100 cal.
şu an
akşama
herkese iyi akşamalar
Kız ağlama hemen en kötü ihtimalle o.abla sen ne yaptın ya temmuza kadar 10 çok az en fazla 60 olmam lazım ne diyon sen
hayırlısı düğünümüz var elbise almak istiyorum ondaniyi aksamlar muskam
amaaan ne korkcam, tek mutsuzlugum bi sure jillian yapamıycam, 1 haftada ayaklanırmısım, 10. gun falan da yuruyus yaparmısım hafif tempolu
kız ben 72 den 62 ye dusene kadar bi kisi demedi zayıflamıssın yaw insaf dedim 38 bedendim yani, anacım annem bile farketmedi((
tatlım haziranda saglıklı bir sekilde 65-68 arası olursun bence, cok da zorlama bi anda vereyim diye, benim safra tasının sebebi hızlı kilo kaybı ve duzensiz beslenme ha bide uzun sure aclık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?