- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.921
ben hazirana 58 60 olucam nasip olursa fightinggggggggg...............iyi aksamlar muskam
amaaan ne korkcam, tek mutsuzlugum bi sure jillian yapamıycam, 1 haftada ayaklanırmısım, 10. gun falan da yuruyus yaparmısım hafif tempolu
kız ben 72 den 62 ye dusene kadar bi kisi demedi zayıflamıssın yaw insaf dedim 38 bedendim yani, anacım annem bile farketmedi((
tatlım haziranda saglıklı bir sekilde 65-68 arası olursun bence, cok da zorlama bi anda vereyim diye, benim safra tasının sebebi hızlı kilo kaybı ve duzensiz beslenme ha bide uzun sure aclık
iyi akşamlar tatlımHerkese iyi akşamlar...
sağol hayatım sen ip bulabildin mi?nilsub tatlım 79 u görmüşsün tebrik ederim hayatım..
Sabrettin ve mükafatını aldın...
btlbetul canım pantolanunda harika olmuşsundur eminimm.Tebrik ederim.Çok sevindimm...Çıtır çıtır gezdin ortalarda demi????
ycfa rakibecimm bugun nasılsın.Umarım artık kaçamak canavarları içini kenirmiyordur.
Ben bu sabah tartılmadım canm.Yarına bana süprizz olsun dedim.
Ama iftrdan önce tartılmam gerekiyormuş aklıma gelmedi.Malesef yarın tartılacağım.
nilsub tatlım 79 u görmüşsün tebrik ederim hayatım..
btlbetul canım pantolanunda harika olmuşsundur eminimm.Tebrik ederim.Çok sevindimm...Çıtır çıtır gezdin ortalarda demi????
ycfa rakibecimm bugun nasılsın.Umarım artık kaçamak canavarları içini kenirmiyordur.
Ama iftrdan önce tartılmam gerekiyormuş aklıma gelmedi.Malesef yarın tartılacağım.
ben hazirana 58 60 olucam nasip olursa fightinggggggggg...............
umarım gonlunce olur, ama o kadar veremezsen hayal kırıklıgı yasama sakın devam et diyete sporaben hazirana 58 60 olucam nasip olursa fightinggggggggg...............
canım sahur yapacaksan tartı sabah yanıltır, yarın da oruclubmu olacaksın, eger oruclu olacaksan sahur yapmadan tartıl bence :)nilsub tatlım 79 u görmüşsün tebrik ederim hayatım..
Bugun iyiyim canim icimi kemiren ac ruhum cikmadi ortaya cok sukur orucunu Allah kabul etsin canim ins yarin super eksilerle gelirsinnilsub tatlım 79 u görmüşsün tebrik ederim hayatım..
KatılıyorummmCumaları biz simit günü yapalım o zaman :)
Eksi gördügümüz her cuma ödül olarak simit yiyelim
Maşallah canım bu azimle gidersen 1 aya ilk hedef tamamdırrkızlar ilk hedefim 75 ti ne kaldı dimi
Evet canımtatlım benide farkeden olmadı annem ve eşim dışında....
en yakın arkadaşıma söylemedim rejim yapmaya başladığımı çalıştığı yere uğradım pazartesi bişey demedi demekki daha farkedilmiyo :) ama farkedilcek günler yakın ...
yazın herkess fark eder kıyafetler de ince nasılsa
Bu azimle gidersen elbet daha çok gider amaabla sen ne yaptın ya temmuza kadar 10 çok az en fazla 60 olmam lazım ne diyon sen
inşallah martın 15 ne kadar 75 olurum:)Maşallah canım bu azimle gidersen 1 aya ilk hedef tamamdırr
Aaa unuttum.Bugunde çarşıya çıkmıştım.Ama malesef aklıma gelmedii..sağol hayatım sen ip bulabildin mi?
Evet oruç ttacağım ama sahur yemem canım..umarım gonlunce olur, ama o kadar veremezsen hayal kırıklıgı yasama sakın devam et diyete spora
canım sahur yapacaksan tartı sabah yanıltır, yarın da oruclubmu olacaksın, eger oruclu olacaksan sahur yapmadan tartıl bence :)
o zaman sen bi sabah tartıl bi de öğle den sonra duruma göre kg nu düzeltirizEvet oruç ttacağım ama sahur yemem canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?