- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.941
İnşallah canım.Bugun komşuma gel biraz yürüyüş yapalım dedim.Sağolsun oda kabul etti. 1 saatten fazla yürüdük. Göbeğim içine geçmişti resmen...Çok mutlu oldum.Bugun iyiyim canim icimi kemiren ac ruhum cikmadi ortaya cok sukur orucunu Allah kabul etsin canim ins yarin super eksilerle gelirsin
Çok teşekkür ederim kaptanım.o zaman sen bi sabah tartıl bi de öğle den sonra duruma göre kg nu düzeltiriz
ooo kız bu ne hızinşallah martın 15 ne kadar 75 olurum:)
nasıl dayanıcan oyle canım zor olmaz mıEvet oruç ttacağım ama sahur yemem canım..
Maşallah kaptanım menün çok güzellkızlar menümü yazayım eşim yok bebeler ve herşey bana ait olunca
kollontai
sabah
2 yumurta
öğle
150 gr ızgara tavuk
akşam
3 kaşık karnıbahar yemeği
2 kalık yoğurt
2,5-3 lt arası su
spor 7 km yürüyüş
50 zıplama
Oruç olunca dayanıyorum.Normalde asla dayanamam.Ama oruç olunca canım bişeyde istemiyor.Bana iyi geliyor.Zaten bugunde yemememiştim.Tek öğün yemiş oldum yaninasıl dayanıcan oyle canım zor olmaz mı
kaptan yardımcılarımıza çekmişiz:)))ooo kız bu ne hız
nasıl dayanıcan oyle canım zor olmaz mı
bugun hangi dizi varki ?ay bitti sporum leslie 3 mile jillian level 3 yaptım, tiffany yapmıycam az sonra dizim baslıyo yetisemem
allah kabul etsin canım :)Oruç olunca dayanıyorum.Normalde asla dayanamam.Ama oruç olunca canım bişeyde istemiyor.Bana iyi geliyor.Zaten bugunde yemememiştim.Tek öğün yemiş oldum yani
valla baska gun olsa oruc oldugun icin yazmam, ama yarın cuma az idare etsen gulum olmaz mı?
kız demedim mi sana hızlı verdigim icin hasta oldum diye!!! sen bana cekme muskaya cekkaptan yardımcılarımıza çekmişiz:)))
köseeeeembugun hangi dizi varki ?
Olur olur canm..valla baska gun olsa oruc oldugun icin yazmam, ama yarın cuma az idare etsen gulum olmaz mı?
tatlım cok iyiydin bu hafta ya, bence yarın eksi cıkacaksın kesinOlur olur canm..
Dibek kahvesi yaparım bende şekersiz.
yaaaa insafsız hem borek ye hem ac kalktım de !!!! tatlım sende takım dısı listeye eklersin yarın kilonuKaçtım arada :))
menümü yazmıştım akşam yemeğinden de kaçar gibi kalktım
ekmek yok
fırında soslu tavuk ve 2 çatal makarna böreği yedim, bir de salata
Vallahi aç kalktım :))
Kaçtım arada :))
menümü yazmıştım akşam yemeğinden de kaçar gibi kalktım
ekmek yok
fırında soslu tavuk ve 2 çatal makarna böreği yedim, bir de salata
Vallahi aç kalktım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?