Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun iyiyim canim icimi kemiren ac ruhum cikmadi ortaya cok sukur orucunu Allah kabul etsin canim ins yarin super eksilerle gelirsin
İnşallah canım.Bugun komşuma gel biraz yürüyüş yapalım dedim.Sağolsun oda kabul etti. 1 saatten fazla yürüdük. Göbeğim içine geçmişti resmen...Çok mutlu oldum.

Maşallah kaptanım menün çok güzell
Spor bi başka güzel...

Oruç olunca dayanıyorum.Normalde asla dayanamam.Ama oruç olunca canım bişeyde istemiyor.Bana iyi geliyor.Zaten bugunde yemememiştim.Tek öğün yemiş oldum yani
allah kabul etsin canım :)

kollontai 3'ü 1 ardaya ceza yazarsın değil mi???
Şekersiz kalmamışda evde...
valla baska gun olsa oruc oldugun icin yazmam, ama yarın cuma az idare etsen gulum olmaz mı?

kaptan yardımcılarımıza çekmişiz:)))
kız demedim mi sana hızlı verdigim icin hasta oldum diye!!! sen bana cekme muskaya cek o daha saglıklı verdi

bugun hangi dizi varki ?
köseeeeem

***5. Takım 454. Etap***

kollontai (58.9
ebrusonmez (60.9
ycfa (61.2
morordek (62.1) 8. takımdan transfer olan üye
d_mndc (87.9) yeni üye başlangıç tarihi 8 şubat başlangıç kilosu 90.6 hedef kilosu 70

5. takım ortalaması

muska77 (70.0
btlbetul (66.3
deryalimm07 (80.8
nilsub (80.5
cranial (63.0
yelizz17 (87.4
ada81 (75.3
topraks (

arkadaslar herkes kendini listeye eklesin toplight kaptanım deryalimm07 nin durumu ne olacak, baslangıc tarihine gore bu hafta listeye girmesi lazım ama sen birsey soylemeyince listeye eklemedim.

Kaçtım arada :))
menümü yazmıştım akşam yemeğinden de kaçar gibi kalktım
ekmek yok
fırında soslu tavuk ve 2 çatal makarna böreği yedim, bir de salata
Vallahi aç kalktım :))
yaaaa insafsız hem borek ye hem ac kalktım de !!!! tatlım sende takım dısı listeye eklersin yarın kilonu

Hanımlar menülerinizi telefondan okudum, o yüzden tek tek yorum yapamadım ama kötü bir menü gözüme çarpmadı şimdiye dek.
Ben de hemen yazayım menümü: kollontai ebrusonmez ycfa
Sabah kalkınca 1 bardak ılık su + 50 ipli ip atlama
Kahvaltı: yarım dilim süzme peynir, 1 kücük salatalık, 1 çeyrek domates, 1 yaprak marul, 2 siyah zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, 1 ck tereyagı, 1 tk bal, 2 fincan sekersiz cay
Ogle: 1 tabak yogurtlu ıspanak yemegi, 1 kase domates corbası, 1 dilim kepekli ekmek
Ara: yarım haşlanmış ayva, yarım kırmızı elma rendesi ve tarcınla ile yaptıgım tatlıcık (içerisinde başka bir şey yok), 1 kupa yeşil çay
Akşam: 1 kase mercimek corbası, 3 yk kadar kuru fasulye, 3 yk yogurt, salata (dünkü yemekler vardı o yüzden gene mercimek-kuru fasulye oldu )
Kalori hesabı yapmaya calıstım, sanırım 910 kalori kadar aldım.
Su: 3 lt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüs yaptım (yaklasık 4 km yürümüsüm endomondocuguma göre)
Şimdik Kösem karşısında ip atlama yapacagım, kaç olur bilemem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…